Befektetőknek

A kiváló elhelyezkedés, az üzleti negyed közvetlen közelsége, a közösségi szolgáltatások és az okosotthon kialakítás teszik a LIVING fejlesztéseit olyan kiemelkedő városi otthonokká, melyeket könnyen lehet hasznosítani a lakások átadását követően.

A XIII. kerület sikere töretlen: a beruházók jelenleg is számos irodaházat avatnak és építenek a környéken. Az új lakások értékét hosszútávon növelik a folyamatos fejlesztések, emellett a multinacionális cégek több tízezer munkavállalója is potenciális bérlő lehet.

Európában a lakások értéke folyamatosan emelkedik, ezért a hosszú távra bérbe adható otthonok jelentik az egyik legstabilabb befektetési formát a magánbefektetők részére.

Projektek

Befektetési lehetőségek

Az új lakás vásárlását az áremelkedés mellett a nagy kereslet miatt sem érdemes halogatni. A LIVING elemzése szerint, a lakások több mint 40 százaléka már a tervezőasztalról elkel, az átadás előtt egy évvel pedig átlagosan 74 százalékos az értékesítettség aránya, míg a projekt elkészülésekor már csupán a lakások 7 százalékából lehet válogatni.

Living services

A LIVING SERVICES property management szolgáltatása a befektetésként vásárolt lakás berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújt a tulajdonosnak.

Legyen szó karbantartásról, felújításról vagy akár a lakás bérbeadásáról, újra értékesítéséről, a LIVING Services a teljes folyamat során rendelkezésre áll, külön díjazás alapján. A LIVING Services-szel biztonságban tudhatják otthonukat, időt és energiát megspórolva.

Szolgáltatásunk igénybevételével gyorsan és hatékonyan juthat hasznos információkhoz, objektív képet kaphat lehetőségeiről, ezáltal banki sorban állás nélkül, időt megtakarítva válogathat a konstrukciók közül.

Ahhoz, hogy elégedetten tudja birtokba venni lakását, csapatunk egyszeri szolgáltatási díjért cserébe minden szükséges ellenőrzést átvállal, a műszaki átadás során.

Sokszor idő és szakértelem hiányában a lakástulajdonosok nem tudják kihozni a maximális profitot a befektetésükből. Célunk az, hogy piaci ismereteinket hasznosítva, teljeskörű segítséget nyújtsunk Ügyfeleink számára lakásuk bérbeadása során.

Szeretné lakását kulcsra-készen, berendezve átadni bérlőinek? A LIVING igény esetén modern és divatos bútorokkal, konyhai és fürdőszobai kiegészítőkkel, háztartási elektromos eszközökkel ellátott lakásokat ad át a tulajdonosoknak. Az érdeklődők négy eltérő lakberendezési stílus közül választhatnak, melyeket a stúdió, egy és két hálószobás lakásokra kompletten kidolgozva kínálunk.

A lakástulajdonosoknak lehetőségük nyílik olyan belsőépítészeti műszaki változtatásokat kérni lakásukban, melyek magukba foglalják a gépészetet, elektromos és építész tervek módosítását. Egyedi csomagajánlatainknak köszönhetően továbbá ízlésük szerint választhatják ki a lakásokba beépítésre került burkolatokat, szanitereket, belsőajtók színét: „basic” csomagunk a lakásvételárába már benne foglalt termékszortimentet tartalmazza, „prémium”, azaz feláras termékválasztékunk azonban megnöveli a lakás vételárát.

Kivitelezés szolgáltatásunkon belül lehetőséget adunk egyedi konyha, - illetve beépítettszekrény tervezésre. Az extra szolgáltatás a lakás vételárát növelő tétel.

Kényelmi szolgáltatásaink egyikeként a lakástulajdonosok igénybe vehetik a megbízható és 24 órán belül rendelkezésre álló takarító szolgáltatást, melyet könnyedén megrendelhetnek mobilapplikáción, vagy webes felületen keresztül.

Pénzügyi megtérülés

Kiváló hozam

A LIVING XIII. kerületi fejlesztéseiben, egy átlagos kétszobás teraszos lakás éves szinten 5 százalék feletti hozamot biztosíthat a bérbeadási és üzemeltetési költségek levonása után, ami Európában kivételesen jónak számít.

Megtakarítás

Több millió forintot nyerhet az, aki új építésű lakását már a projekt indulásakor megvásárolja. A LIVING elemzése szerint az építkezési fázisban folyamatos a drágulás, ennek mértéke a beruházás előrehaladtával pedig egyre csak gyorsul.

Nagyobb választék

A lakások több mint 40 százaléka már a tervezőasztalról elkel, az átadás előtt egy évvel pedig átlagosan 74 százalékos az értékesítettség aránya, míg a projekt elkészülésekor már csupán a lakások 7 százalékából lehet válogatni.

Kedvező fizetési konstrukciók

A beruházók által kínált kedvező fizetési konstrukciók szintén vonzó befektetési alternatívává teszik az új otthonokat, a használt ingatlannal ellentétben ugyanis az új lakásokat csupán elkészülésük után kell teljesen kifizetni.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 1 80 80 882
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza