Ügyféltájékoztató

A LIVING-nek, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztőjének küldetése, hogy ügyfelei számára átfogó tájékoztatást nyújtson a lakásvásárlás teljes folyamata során.

Nyolc részes videósorozatunkban bemutatjuk azokat a mérföldköveket, melyek segítenek eligazodni a lakásvásárláshoz köthető lépésekben.

Ügyféltájékoztató

I Ajánlatkéréstől az előszerződésig

LIVING lakásvásárlás iránt érdeklődik? Tájékoztató videónkban bemutatjuk, hol informálódhat az aktuális lakáslistáról, illetve hogyan történik a kiválasztott ingatlanra történő ajánlatkérés. Ismerje meg, mi a különbség a regisztrációs- és az előszerződés között.

II Műszaki egyeztetések

Műszaki módosítások a válaszfalaktól kezdve a burkolatokon át, egészen a beépített bútorokig. Tudja meg mi a különbség az első-, illetve a második körös műszaki egyeztetések között!

Tipp LIVING Service szolgáltatáscsomagunkon belül lehetőséget biztosítunk beépített, gépesített konyha és gardróbszekrények vásárlására is.

III Beépített bútorok, hitelközvetítés

A legideálisabb helykihasználást és a legtöbb tárolási lehetőséget a beépített bútorok biztosítják. LIVING ingatlantulajdonosként most kifejezetten az Ön lakásába tervezett, ahhoz leginkább passzoló beépített bútorok megvásárlására van lehetőség a projektfejlesztés meghatározott fázisában.

Tipp LIVING Service szolgáltatáscsomagunkon belül tapasztalt, független hitelszakértő nyújt teljes körű és díjmentes tájékoztatást az új lakások hitelezéséhez.

IV Az ingyenes Smart Home csomagtól a műszaki átvételig

Mi a különbség Smart Home ingyenes alapcsomag, illetve Smart+ felár ellenében igénybe vehető szolgáltatásunk között? Hogyan zajlik egy műszaki átadás-átvétel? A választ megtalálja összefoglaló videónkban.

Tipp LIVING Service szolgáltatásunk részeként lehetősége nyílik lakásának okosotthon funkcióit személyre szabni, illetve a műszaki átadás - átvételt független műszaki ellenőrrel lebonyolítani.

V Adategyeztetés, végszerződés és birtokbaadás

Hogyan zajlik az adategyeztetés és az adás - vételi szerződés megkötése? Mikor történik meg a birtokbaadás? Videónkban mindezekre választ kaphat.

Tipp LIVING Service szolgáltatáscsomagunk keretén belül díjmentesen nyújtunk tájékoztatást a finanszírozási lehetőségekről.

VI Berendezési és biztosításközvetítési szolgáltatások

Amennyiben lakását szeretné kompletten berendezni, lakberendezői konzultációt biztosítunk Önnek. A biztosításkötést pedig teljes körű ügyintézéssel tesszük egyszerűbbé és gyorsabbá!

VII Bérbeadás és property management

Befektetési céllal vásárolt ingatlanát lehetősége van a LIVING Service segítségével bérbe adni, vagy átfogó, property management szolgáltatásunkat igénybe venni. Mi a különbség a két szolgáltatás között? A választ megtalálja összefoglaló videónkban.

VIII Pénzügyi ütemterv és finanszírozás

Általános tájékoztató a pénzügyi ütemterv részleteiről, válaszok finanszírozással kapcsolatos kérdésekben. Mikorra kell a lakásom teljes vételárát kifizetnem? Fenti videónkban mindenre választ talál!

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza