Sajtóközlemények

Van olyan lakópark, ahol az ember áll a középpontban!

2018.06.07.

Ma, amikor a lakóparkok gombamód nőnek ki a földből, és a legtöbb fejlesztés a költségek lefaragásáról, az épületek tervezésének leegyszerűsítéséről szól, nehéz olyan projektet találni, amely valami pluszt tud nyújtani, ahol az emberek tényleges igényeire is odafigyelnek.

Budapest legnépszerűbb kerületében, a XIII. kerületben, ahol már szó szerint egymást érik a fejlesztések, találtunk egy ilyen projektet. A Kassák Residence a Váci úttól egy saroknyira, a belváros közelében épül, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen. Az elmúlt években megújuló városrészben sorra épülnek az irodaházak és lakóépületek, így sok üzlet, étterem, kávézó, szolgáltató központ, valamint egészségügyi- és oktatási intézmények is megtalálhatóak a környéken.

A kiváló elhelyezkedésű lakópark mögött a magyar ingatlanfejlesztő WING, a hazai piac legmegbízhatóbb és egyik legtapasztaltabb szereplője áll, aki a tervezéssel két hazai elismert, vezető építésztervező-stúdiót bízott meg, akiknek célja az volt, hogy olyan lakó- és élettereket hozzanak létre, melyek megőrzik intimitásukat, ugyanakkor a közösségi életvitelre is lehetőséget biztosítanak.

Ehhez a Vikár és Lukács Építész Stúdió készítette a koncepcióterveket, míg az első épületeket az Aspectus Architect tervezte. A cél érdekében élhető, zöldfelületekkel tarkított, otthonos és világos lakásokat, élettereket terveztek, melyek a mai kor magas szintű elvárásainak és az energiahatékonysági szempontoknak is megfelelnek. Mindezt emberléptékű épületek tervezésével érték el, melyek között az első emeleten egy belső kertet, a negyedik és a hetedik emeleten füvesített tetőkerteket alakítanak ki.

A projekt középpontjába az embert helyezték, ezért célul tűzték ki, hogy olyan élettereket alkossanak, és olyan szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyek a lakók maximális jóllétét szolgálják. Ehhez az alapot a jövőbeni felhasználói igények elemzése szolgáltatta, melynek során kiderült, hogy az emberek számára bizonyos műszaki feltételek megléte és a közösségi élet lehetősége a legfontosabb.

Ennek érdekében tudatosan tervezték az épületeket, már a tervezés során figyelembe vették az energiahatékonysági szempontokat, melyre a kivitelezés során is ügyelnek. A tudatos tervezés részeként magas hatékonyságú épülethomlokzatot alakítanak ki, a lakásokat okos technológiával szerelik fel és biztonsági kamerarendszert is kiépítenek.

A közösségi életet pedig a sok zöld felület, a környezet védelme szempontjából fenntarthatóbb társasházi működést célzó közösségi alkalmazások, a privát pihenőpark és a közvetlen közelben elhelyezkedő street workout pálya is ösztönzi.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza