Sajtóközlemények

Urbánus, „közösségi” lakópark épül a XIII. kerület frekventált részén

2018.05.24.

Sajtóközlemény

Elindult az egyedülálló közösségi szolgáltatásokat nyújtó Kassák Residence építkezése

Már épül az egyedülálló közösségi és smart living megoldásokat nyújtó Kassák Residence lakópark, amely a WING Zrt. lakóprojektekre specializálódott esernyőmárkája, a LIVING fejlesztése. Az épületegyüttes olyan egyedi, 21. századi megoldásokat kínál a lakók számára, mint a car-sharing, onsite csomagpont, takarítószolgálat, közösségi fészer, illetve az egyéni igényekre szabható okosotthon szolgáltatások. A három ütemben épülő, elsőként 231 lakással a piacra lépő lakópark az elmúlt években népszerűvé vált XIII. kerületben valósul meg, a Váci úti üzleti negyed közvetlen közelében

Megkezdődött a Kassák Residence lakópark építkezése, a WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott esernyőmárkája, a LIVING beruházásaként. A Váci út szomszédságában, az első ütemben 231 lakással piacra lépő Kassák Residence építkezése már a mélyalapozásnál tart, az átadást 2019. második felére tervezik.

A Kassák Residence olyan emberléptékű lakópark, ami igényes otthonokat kínál modern környezetben, saját zöld belső parkkal és, a közösségi élet előnyeit hangsúlyozva, a piacon egyedülálló 21. századi szolgáltatásokkal. A beruházás mögött álló, vezető magyar ingatlanfejlesztő WING a hazai piac legmegbízhatóbb és egyik legtapasztaltabb szereplője, amely garanciát jelent a magas minőségre.

A kínált szolgáltatások körében a lakók többek közt prémium car-sharing és onsite csomagpont szolgáltatást vehetnek igénybe. Utóbbinak köszönhetően kényelmesen adhatják vagy vehetik fel csomagjaikat az épület lobby-jában, előbbi pedig azoknak jelent kedvező lehetőséget, akik nem rendelkeznek saját autóval. Mindezek mellett a lakóparkban elérhető „housekeeping” szolgáltatás keretein belül személyre szabott takarítás is igényelhető. A közösségi megoldásoknak köszönhetően a lakók számára rendelkezésre áll egy teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár a kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez.

Természetesen a környezettudatosság is kiemelt szerepet kap a fejlesztés során. A minél magasabb komfortérzet érdekében az épületek tájolását és homlokzatkiosztását egyedülálló, szimulációval támogatott energiahatékonysági elemzéssel végezték el. Ennek köszönhetően olyan energiahatékony és kiemelkedően komfortos otthonok valósulnak meg, amelyekben az éves hűtési-fűtési költségek 30 százalékkal alacsonyabbak lehetnek a hagyományos kialakítású lakásokhoz képest. „A LIVING márka beruházása, a Kassák Residence lakópark olyan 21. századi megoldásokat kínál a lakók számára, ahol a kényelem és a modern technológia tökéletesen kiegészítik egymást. A projekt népszerűségét bizonyítja, hogy a lakások fele már vevőre talált.” - emelte ki Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A Kassák Residence autóval vagy tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A város központjában található lakópark, mégis nyugodt és élhető otthont teremt lakói számára, akik a közelben található nagyszámú szolgáltatásnak köszönhetően mindent gyorsan és egyszerűen elérhetnek, legyen az munkahely, óvoda, iskola, sportolási lehetőségek vagy bevásárlás.

A Kassák Residence-ben hatékony alaprajzú és magas műszaki színvonalú lakások épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A felmerülő igényekhez igazodva a legnagyobb számban 50 m2 körüli lakások közül lehet választani. A Kassák Residence otthonok elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára lehetnek vonzóak, akik számára fontos a belváros közelsége, a gyorsan elérhető szolgáltatások kínálata, a modern technológia és környezetünk védelme. Ezen túl, azoknak is ideális lehetőséget kínál a lakópark, akik a Váci út mentén létesült több tízezer munkahelyre építve itt szeretnének befektetésként lakást vásárolni.

A LIVING-ről

A LIVING Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának a WING Zrt.-nek a lakóingatlanokra specializálódott márkája. A WING 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A LIVING célja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza