Sajtóközlemények

Újabb „közösségi” lakóparkot épít a WING a XIII. kerületben, a Lehel tér szomszédságában

2019.04.24

A Park West a belváros közelségét és a közösségi értékeket preferáló, környezettudatos fiatalok és aktív életmódot folytatók otthona.

A LIVING, a WING Zrt. lakóingatlanokra szakosodott ernyőmárkája alatt harmadik lakófejlesztésének, a Park West lakóparknak kivitelezésére készül a XIII. kerület szívében, a Lehel tér szomszédságában. A Szabolcs utca 15-25. szám alatt épülő lakóparktól mindössze 10 perc sétára található a WestEnd City Center és a Városliget az épülő Biodommal. A fejlesztés a smart living megoldások mellett egyedülálló közösségi szolgáltatásokat is biztosít a lakóknak. A három ütemben épülő lakópark összesen 700 lakást kínál a pezsgő városi életformát kedvelő lakást keresőknek. A Park West lakásainak értékesítése már megkezdődött, az I. ütem átadása 2021 elején tervezett.

Budapest, 2019. április 24. Megkezdődött a Park West lakásainak értékesítése a WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING legújabb beruházásaként. A Park West elsősorban az aktív életmódot kedvelő, környezettudatos életet élni kívánó fiatalok számára jelent optimális megoldást, akiknek fontos a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi és smart szolgáltatások. A Szabolcs utca 15-25. szám alatt lévő lakóingatlantól a Városliget az épülő Biodommal és a WestEnd City Center mintegy 10 perc sétára található, valamint a belváros is könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Csupán egy utcányira találhatóak a Lehel úton a 105-ös autóbusz és a 14-es villamos, a Dózsa György úton pedig a 75-ös és 79-es trolibuszok megállói, a Lehel téren pedig elérhető a 3-as metró.

A legnagyobb számban 40-50 m2-es lakásokat tartalmazó Park West tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása. A napfényes otthonok többsége dél-keleti tájolású; illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás. A legfelső szintekről Budára néző panoráma élvezhető. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak. A kivitelezői minőség messze a piaci átlag feletti köszönhetően a nagymúltú fejlesztői háttérnek. „A LIVING márka harmadik lakóingatlan-beruházása, a Park West olyan, a XXI. század igényeit kielégítő, közösségi szolgáltatásokat és okos funkciókat nyújtó lakópark, amely azoknak nyújt kiváló lehetőséget, akik szeretik a pezsgő városi életformát, a személyre szabható megoldásokat, valamint fontos számukra a környezettudatos életmód.” – mondta a projektről Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A közösségi és smart living megoldásokat is kínáló lakópark a nagysikerű Kassák Residence-hez és a Metropolitan Garden-hez hasonlóan emberközpontú és intelligens szolgáltatásokkal igyekszik komfortosabbá tenni a LIVING otthonokban élők mindennapjait. A korábbi lakóprojektekhez hasonlóan a Park West is olyan egyedi lehetőségeket biztosít a lakóknak, mint a közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. Ezen túlmenően pedig a Park West kialakításánál különös hangsúly került a munka-magánélet egyensúlyát fókuszba helyező otthoni munkavégzés támogatására., miként a Park West közös nappalija, nemcsak a relaxáció helyszíne lehet, hanem co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat kínál.

A Park West otthonok okos megoldásai közé tartoznak a távoli fűtésvezérlés, az okos dugalj, vagy a távvezérelhető riasztó, illetve a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés. A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva.

Az értékesítés már elkezdődött. A lakások népszerűségét tovább növeli, hogy a projekt az 5%-os áfakörben épül és a fizetés 10-90%-os ütemezéssel is lehetséges. Az I. ütem átadása 2021. elejére várható.

A Park West magas minőségű városi közösségi otthonokat kínál, amelyek hátterét a WING húsz éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége biztosítja, egyaránt garanciát jelentve a minőségre és a megbízhatóságra.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza