Sajtóközlemények

Metropolitan Garden néven újabb közösségi lakóparkot épít Budapesten a WING Zrt.

2019.01.07

Megkezdődött a LIVING ernyőmárka második lakóprojektének kivitelezése a XIII. kerületben.

A nagysikerű Kassák Residence projektje nyomán egy újabb, smart megoldásokat kínáló „közösségi” lakópark-beruházást valósít meg a XIII. kerület frekventált részén a WING Zrt., a lakóingatlanokra szakosodott LIVING ernyőmárkája alatt. A fejlesztés a 21. századi igényeknek megfelelően többek közt gyerek játszóház, közösségi könyvtár, „nappali”, és postaküldő szolgáltatást is kínál majd. Az épülő lakópark a kerület központjától, a Béke tértől egy utcányira található, vagyis autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Az emberléptékű projekt keretében, egy ütemben 105 lakás épül.

Budapest, 2019. január 7. Megkezdődtek a Metropolitan Garden lakópark építési munkálatai a WING Zrt. lakóingatlanokra fókuszáló ernyőmárkája, a LIVING beruházásaként. Az Országbíró utcában található, egy ütemben épülő, összesen 105 lakást kínáló Metropolitan Garden környezetének legmagasabb színvonalú lakóingatlana lesz, amelynek várható átadása 2020 tavaszán valósulhat meg.

A Metropolitan Garden igényes otthonokat kínál modern, zöld környezetben, a LIVING lakóingatlanmárka által meghonosított LIVING csomaggal, a piacon egyedülálló közösségi és smart megoldásokkal. A beruházás mögött a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztője a WING Zrt. áll, melynek piacismerete és több évtizedes ingatlantapasztalata garanciát jelent a magas minőségre.

A lakópark által kínált szolgáltatások közé tartozik gyermekfelügyelet, ahol a játszóházhoz hasonló környezetben vigyáznak az elfoglalt szülők gyermekeire. A „közös nappali” közösségi térként áll a lakók rendelkezésére, ahol dolgozhatnak, pihenhetnek, vagy társasági életet is élhetnek, illetve közösségi könyvtár áll majd a lakók szolgálatára. Ezeken felül a Kassák Residence-hoz hasonlóan a Metropolitan Gardenben is kialakítanak közösségi „fészert”, ahol közös szerszámok állnak a lakók rendelkezésre. Előbbieken túl lesz postaszolgáltatás is, amelynek köszönhetően a lakók csomagot adhatnak fel, vagy vehetnek át az épület előterében, valamint takarító szolgáltatás is igénybe vehető.

Az egyéni igényekre szabható csomagajánlatok része továbbá a klasszikus smart living funkció távoli fűtésvezérléssel és okosdugaljjal, mindez riasztóval, távoli klíma-, redőny- és világításvezérléssel is bővíthető. „A LIVING márka soron következő lakóingatlan-beruházása, a Metropolitan Garden lakópark, amely a Kassák Residence-hez hasonlóan olyan egyedülálló, 21. századi megoldásokat kínál a lakók számára, ahol mindenki megtalálja a saját igényeire szabható szolgáltatásokat. A kimagasló érdeklődésre való tekintettel a lakópark lakásainak értékesítése már megkezdődött” - mondta Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója. A Metropolitan Garden ugyan a város frekventált részén található, mégis csendes és kényelmes otthont biztosít a lakók számára. A rendkívül jó infrastruktúrával ellátott környék közvetlen közelében egyaránt megtalálhatóak bevásárlási lehetőségek, önkormányzati iroda, játszótér, éttermek, kávézók, óvoda, valamint a projektterülettől 100 méterre található egy igényesen kialakított park is, a Floridsdorf sétány.

A Metropolitan Garden hatékony alaprajzú és magas műszaki színvonalú lakásainak alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli lakások közül lehet majd választani. Minden otthonhoz tartozik majd egy jól használható erkély, melyek átlagos mérete 12 m² körüli. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos Penthouse otthonok kerülnek kialakításra. Az épület alatt pedig mélygarázs épül.

A Metropolitan Garden a Béke tér környékén elhelyezkedő lakáskínálaton túlmutató, egyben legmagasabb minőségű, extra szolgáltatásokat nyújtó lakóparkja. Elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára alkalmas, akiknek számít a belváros közelsége, a bőséges szolgáltatáskínálat, a 21. századi modern technológia, valamint a zöld környezet.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza