Sajtóközlemények

Már lekötheti álomlakását a LIVING új projektjében

2019.07.29

Elindult a Kassák Passage lakásainak értékesítése: a nagysikerű Kassák projekt második ütemében 262 lakást alakít ki a fejlesztő LIVING, amelyekre a mai naptól lehet előszerződni. A vásárlói igényekre reagálva többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, de a 30-tól 140 négyzetméterig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt. A XIII. kerületi lakóparkban közösségi szolgáltatások széles skálája kínál lehetőséget a kikapcsolódásra, kapcsolatépítésre vagy akár barkácsolásra. A lakások átlagon felüli minőségére garancia a LIVING mögött álló anyacég, a WING Zrt., amely 20 éves ingatlanfejlesztői hátterének köszönhetően biztosítja a szakértelmet és a biztos pénzügyi hátteret.

2019. július 29. Megkezdődött a Kassák Passage lakásainak értékesítése: a Kassák projekt második ütemében eladásra kínált 262 lakásra a mai naptól lehet előszerződni, az építkezés 2019 utolsó negyedévében indul. Az érdeklődők 30-tól 140 négyzetméterig terjedő lakások közül válogathatnak, azonban a vásárlói igényekre reagálva többségében 1+1 szobás, 3 szobás, valamint stúdiólakások szerepelnek a kínálatban. A magas minőségre garancia a LIVING mögött álló anyacég, a WING Zrt., amely 20 éves fejlesztői tapasztalattal a háta mögött biztosítja a szakértelmet és a biztos pénzügyi hátteret.

A lakópark a Váci úttól csupán néhány percre, a Kassák-Klapka-Angyalföldi és Apály utcák által határolt területen helyezkedik el, így egyéni-és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A Kassák Passage lokációja révén egyesíti magában az ideális lakópark követelményeit: a gyorsan és egyszerűen megközelíthető belváros, a közeli Városliget és Margitsziget kínálta szabadidős tevékenységek, a karnyújtásnyira elérhető széleskörű szolgáltatások, valamint a csendes és modern környezet kitűnő választás családosok, fiatal párok számára egyaránt.

Az országban elsőként a Kassák projekt első ütemében, a Kassák Residence-ben debütált közösségi szolgáltatások helyet kaptak a Passage-ban is. A 21. századi lakásvásárló igényeire reagálva business corner, közösségi könyvtár-és nappali, valamint közös fészer is megtalálható lesz az épületben.

A lakások magas funkcionalitásúak, amelyet az okoseszközök használata is támogat. Minden lakáshoz ingyenes, Smart Home alapcsomagban érkeznek a legfontosabb okoseszközök: a központi egység, a fűtésszabályozás, valamint egy okos dugalj. Az egyéni igényeknek megfelelően többféle módon tovább bővíthető az okosmegoldások köre a Smart+ csomag igénybevételével, így többek között világítás-és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, klímavezérlő, okos gomb és zár, de akár kézmozdulat-és hangvezérlés is igényelhető.

„A Kassák Passage lokációját, valamint lakásainak méretét és kialakítását úgy választottuk meg, hogy az egyéni lakásvásárlók mellett a befektetői igényekre is reagáljunk. A LIVING SERVICES property management szolgáltatás segítségével levesszük a terhet a tulajdonos válláról, hiszen a berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújtunk, mellyel kiemelkedő hozam érhető el.” – mondja Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

Érdemes azonban gyorsan lépni, mivel 2019. december 31-ét követően Magyarországon a lakások ÁFA tartalma ismét 27 százalékra emelkedik. Azonban az év végéig befizetett önrész még az 5 százalékos ÁFA hatálya alá esik, így annál nagyobb lehet a megtakarítás, minél nagyobb önrész befizetését tudja vállalni a jövendőbeli tulajdonos.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza