Sajtóközlemények

Lakásfejlesztésbe kezd a WING

2017.12.18.

Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalkozása LIVING esernyőmárka alatt indítja el a Kassák Residence-t.

Elindítja első lakóingatlan-fejlesztését a WING Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy smart otthonokat kínáló lakópark, amely elsősorban a modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg. A mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épületben összesen 230 lakás építése kezdődik meg 2018. első felében, a lakások nyilvános értékesítése 2018. január elején indul.

Lakóingatlan-fejlesztésbe kezd a magyar ingatlanpiac piacvezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalkozása, a WING Zrt.: a cég a XIII. kerületben indítja el első lakópark-projektjét Kassák Residence néven. A smart megoldásokat kínáló és magas komfortszintű, környezettudatos lakások a városi életformát kedvelő fiatalok és a kitűnő, Váci út – Dózsa György út közeli elhelyezkedést előnyben részesítők között lehetnek méltán népszerűek. A több mint 2 hektáros, négy utca által határolt telken több ütemben épülő, hat darab, három-, hat- és nyolcemeletes tömbből álló, mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épület, összesen 230 lakás építése kezdődik az Angyalföldi út melletti telekrészen 2018 első felében. A lakások nyilvános előértékesítése január 2-án indul.

„Vezető ingatlanfejlesztőként és egyben innovatív cégként folyamatosan keressük a hazai ingatlanpiac különböző területein az új üzleti és fejlesztési lehetőségeket. Így a húszéves ingatlanfejlesztési szakértelmünket immáron a lakóingatlan-fejlesztés területén is szeretnénk kamatoztatni” – mondta a fejlesztéssel kapcsolatban Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: akárcsak a kereskedelmi ingatlanoknál, a mostani lakópark-projektnél is az értékteremtés és az emberközpontúság az egyik legfontosabb szempontjuk a fejlesztés során. Ezt szemlélteti a LIVING ernyőmárka is, amely alatt a jövőbeli lakóprojekteket fejleszti a WING Zrt. „Az irodáinkban jó dolgozni, az általunk épített otthonokban pedig jó lesz élni” – mondta Noah Steinberg, aki szerint a leendő vásárlóknak garanciát jelentenek a WING stabil és pénzügyileg erős befektetői háttere, valamint a Budapest arculatát meghatározó eddigi fejlesztői referenciái.

A Kassák Residence a XIII. kerületben, a Váci út mentén, a belvárostól 10 percre, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, mégis a forgalom zajától védetten helyezkedik el. A Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály utcák által határolt terület környéke kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőség is található. „A terület ráadásul tartogat még fejlődési potenciált, aminek köszönhetően a jövőben várhatóan nagyobb figyelmet fog kapni, így az itt vásárolt ingatlanok értékállósága mellett, az értéknövekedése valószínűsíthető” – emelte ki Martin János a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A Kassák Residence-ben igazi okos otthonok épülnek: az épületek tájolását és homlokzatkiosztását egyedülálló, szimulációval támogatott energiahatékonysági elemzéssel végezték. Ennek eredményeképpen, energiahatékony, kiemelkedő komfortérzetű lakások valósulnak meg, az éves hűtési-fűtési költségek 30 százalékkal is alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest. A gépészeti rendszerek vezérélését a lakó távollétében, mobilon keresztül is intézheti „okosotthon” applikáció segítségével, emellett a parkolóban minden parkolóhelyhez kialakítható elektromos autótöltő is.

A lakások alapterülete 30-130 m2 között lesz, a stúdiólakásoktól kezdve a többszobás apartmanokig. A felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban 50 m2 körüli lakások közül lehet választani. A Kassák Residence lakásai elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára lehetnek vonzóak, akik számára fontos a belváros közelsége, a nagyszámú gyorsan elérhető szolgáltatás, a megfizethetőség és környezetünk védelme. Ezen túl, azoknak is ideális lehetőséget kínálnak a lakópark lakásai, akik a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén keresnek új otthont vagy itt szeretnének befektetőként lakást vásárolni.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza