Sajtóközlemények

Közösségi szolgáltatásokkal forgatja fel az újlakáspiacot a LIVING

2019.03.14

A múlt évben igazi minőségi bővülésnek lehettünk tanúi a hazai lakóingatlan-piacon, hiszen a WING Zrt., Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztője a lakáspiacot is célba vette új ernyőmárkája, a LIVING fejlesztéseivel. Már a két első projekt, a Kassák Residence és a Metropolitan Garden is új színt vitt az elérhető kínálatba a lakóingatlanok mellé tervezett, egyedi közösségi szolgáltatáspalettának köszönhetően.

A WING társmárkája, az anyavállalat filozófiája alapján a magyar lakópiac újonnan belépő, minőségi lakásokat építő szereplője kíván lenni, elsősorban olyan modern, városi otthonok létrehozásával, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A LIVING ennek érdekében olyan megkülönböztető szolgáltatáscsomaggal kívánja elnyerni ügyfelei bizalmát, amelyhez egyedi, community és smart living megoldásokat hívtak életre.

A LIVING célja, hogy az ingatlanjaiban ne csak otthonra találjon az ember, hanem egy igazi egység részesévé is váljon. Ennek érdekében a hazai lakóingatlan-piacon elsőként tettek elérhetővé olyan community szolgáltatásokat, mint a közösségi autó, a saját takarítószolgálat, az onsite csomagpont, vagy épp a közösségi fészer/szerszámos raktár. Ami a smart funkciókat illeti, a LIVING szintén piacvezető megoldásokkal könnyíti meg a 21. századhoz igazodott életvitelünket, így olyan okosotthonokat épít, ahol a távoli fűtésvezérlés és okosdugalj az alapfelszereltséghez tartoznak, valamint mindez igény szerint tovább bővíthető riasztóval, távoli klíma-, redőny- és világításvezérléssel is.

Aki a fenti ízelítő alapján kedvet kapott új LIVING otthon vásárlásához, az a jelenleg kivitelezés alatt álló Kassák Residenceben, vagy a Metropolitan Gardenben is megteheti. Ezek a fejlesztések az említett előnyökön kívül kiváló lokációval és magas minőségükkel hozzák el fővárosunkba a jövő otthonait. A Kassák Residence már gőzerővel épül a Váci út szomszédságában, ahol az első ütem eredményeként 231 lakást kínálnak, amelyek egytől-egyig teljesen lefedik a már említett szolgáltatások körét és a fejlesztési tervek alapján az új lakópark első üteme az év végén el is készül. A fejlesztés nyomán olyan emberléptékű lakópark jön létre, ami igényes otthonokat kínál modern környezetben, saját zöld belső parkkal a közösségi élet előnyeit maximálisan szem előtt tartva.

A LIVING másik zászlóshajó fejlesztése az Országbíró utcában található Metropolitan Garden, amely környezetének legmagasabb színvonalú lakóingatlana lesz. Itt egy ütemben összesen 105 lakást kínálnak eladásra elsősorban a békés, zöld környezetet, ezzel együtt a belváros közelséget kedvelő fiatal családok számára. Az új otthonok a LIVING csomag felszereltségével már a jövő év őszétől használatba vehetők. A fejlesztés környéke kiemelkedő infrastruktúrával rendelkezik, ahol bevásárlási lehetőségek, önkormányzati iroda, játszótér, óvoda, éttermek és kávézók is megtalálhatóak, továbbá sportolási és szabadidős tevékenységekre is lehetőség nyílik.

Azonban érdemes sietni, mivel mindkét fejlesztés nagy népszerűségnek örvend, és ami pénzügyi vonatkozásban szintén fokozza az érdeklődést,- természetesen a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs mellett-, az a 10-90-es fizetési ütemezés előnye. Ennek a konstrukciónak köszönhetően a vételár 90 százalékát csak a jogerős használatbavételi engedélyt követően kell kifizetnünk, ami költséghatékonyság szempontjából is verhetetlen ajánlat.

A LIVING fejlesztői csapata már dolgozik további, a városi életvitelhez szervesen illeszkedő, 21. századi megoldásokat kínáló otthonok előkészítésén, kifejezetten a jövő generáció igényeire szabva, így várhatóan 2020-ban elindulhat a LIVING harmadik lakófejlesztése. Mindehhez pedig a hátteret biztosító WING Zrt. 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és innováció iránti elkötelezettsége hosszú távú garanciát jelent a minőségre és megbízhatóságra.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza