Sajtóközlemények

Exkluzív együttműködés a LIVING lakó-ingatlanfejlesztő és a SHARE NOW autómegosztó között

2020.10.26.

Szolgáltatásai körét autómegosztó, úgynevezett car-sharing opcióval bővíti a LIVING, Magyarország első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóingatlan-fejlesztője. Az új lehetőség a LIVING első projektjében, az átadás alatt álló Kassák Residence-ben indul útjára. Így mostantól a lakók a SHARE NOW szolgáltatás segítségével bármikor élvezhetik a prémium minőségű autók által kínált korlátlan mobilitást, miközben nem kell aggódniuk sem a parkolási, sem pedig a biztosítási díjak miatt. Mindemellett az együttműködés egyedi kedvezményeket is biztosít a Kassák Residence lakói számára a SHARE NOW szolgáltatás használata során.

A LIVING lakóingatlan-fejlesztő és a SHARE NOW együttműködése révén új, exkluzív szolgáltatással bővült a Kassák Residence lakóparkban elérhető közösségi megoldások köre. Az innovatív megoldásairól ismert fejlesztő az országban elsőként biztosít lakói számára autómegosztó szolgáltatást, amely segítségével a lakók környezetbarát módon és kényelmesen intézhetik teendőiket anélkül, hogy aggódniuk kellene a parkolási és egyéb költségek miatt.

A SHARE NOW a városi autózás legkorszerűbb és legrugalmasabb formáját teszi lehetővé: a szolgáltatás autói Európa-szerte elérhetők minden regisztrált felhasználó számára. Az applikáción keresztül perc-, óra- vagy napidíjas alapon bérelhető prémium gépjárművek korlátlan szabadságot biztosítanak, bárhol felvehetők és leparkolhatók adott zónában, továbbá mentesek tankolási, biztosítási és parkolási díjaktól a SHARE NOW zónában, közterületen.

A LIVING ingatlanfejlesztő a megállapodás révén a Kassák Residence lakóinak ingyenes regisztrációs lehetőséget biztosít a SHARE NOW applikációhoz, akik emellett további kedvezményekre és előnyökre is jogosultak lesznek.

A Kassák Residence-ben nem csupán a most bejelentett autómegosztó szolgáltatással, hanem számos, korábban bemutatott és új közösségi megoldásokkal is találkozhatnak a lakástulajdonosok. A közösségi fészer kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez nyújt segítséget, a szerződött takarítószolgálat alkalmi és rendszeres takarítási igény esetén is megrendelhető, továbbá Magyarország első kültéri, lakóparkban található Foxpost csomagpontja is itt valósult meg. Újdonságként pedig a Kassák Residence közösségi területein ingyenes Wi-Fi is elérhető a lakók számára.


A LIVING-ről

A LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása, a WING lakóingatlanokra specializálódott márkája. A WING több mint 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A LIVING célja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A LIVING 2018-ban, a Kassák Residence fejlesztéssel lépett a piacra. A nagysikerű projekt immáron elérte a 97 százalék fölötti értékesítési rátát köszönhetően a kiváló minőségnek és az országban egyedülálló közösségi szolgáltatásoknak. A Residence-t nem sokkal követte a Béke tér szomszédságában található Metropolitan Garden, a Westendhez közeli Park West, valamint a Kassák Residence folytatása, a Kassák Passage. A LIVING szeptemberben jelentette be Park West projektjének folytatását, a Park West 2-őt. A lakófejlesztésekben közös a XIII. kerületi, kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, valamint az átlagon felüli minőség és az alapcsomag részeként érkező okosmegoldások.

SHARE NOW

A SHARE NOW, Európa vezető közösségiautó-megosztója, jelenleg 16 európai városban van jelen közel 14 000 autóval, amelyből 3550 teljesen elektromos. A mintegy hárommillió ügyfelet számláló SHARE NOW fenntartható városi mobilitási megoldást kínál, miközben – a mobilitási ökoszisztéma részeként – jelentősen hozzájárul a forgalmi dugók csökkentéséhez, hiszen egy közösségi autó legkevesebb négy-hat magántulajdonban lévő autót vált ki a forgalomban. A SHARE NOW négy városban kizárólag elektromos autókat üzemeltet, 10 városban pedig részben elektromos az autóflotta, amivel a SHARE NOW egyike a legnagyobb elektromos autómegosztóknak. BMW, Mercedes-Benz, MINI és smart márkájú autóival a SHARE NOW bármilyen élethelyzetnek megfelelő autót kínál. A berlini központú cég egyike annak az öt mobilitási szolgáltatásnak, amely 2019-ben, a BMW Group és a Daimler AG közös együttműködése révén jött létre. A budapesti székhelyű SHARE NOW Magyarország 240 autót számláló, BMW és MINI modelleket felsorakoztató flottával üzemel 2019 áprilisa óta. A hazai vállalatot a Wallis Csoport üzemelteti.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza