Sajtóközlemények

Elindult a Park West 2 kivitelezése

2021.05.25.

Elindultak a kivitelezési munkálatok a WING lakófejlesztési üzletága, a LIVING 2020 szeptemberében bejelentett, nagysikerű Park West projektje második ütemén. Az országban elsőként közösségi és okos szolgáltatásokat is biztosító lakóingatlan-fejlesztő a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben épülő beruházásával a városi pezsgést és aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akik számára rendkívül fontos a jó lokáció, a lakópark nyújtotta széles szolgáltatáspaletta és a fejlesztő által biztosított magas minőség. A Park West 2 projekt átadására várhatóan 2023 első félév végén kerül majd sor.

Az első ütem sikere és a lakások népszerűsége nyomán 2021 tavaszán elindulnak a Park West 2 kivitelezési munkálatai. A WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING ezen fejlesztése is közösségi szolgáltatásokat és okos megoldásokat kínál a vásárlók számára. A mélyépítési munkák március végén indultak el, közösen a Park West befejező, harmadik ütemének munkálataival, amely előrevetíti a Park West 3 majdani, terv szerinti indítását is. A mélyépítési munkálatokat a Strabag végzi. Az ütemtervek szerint a Park West 2 átadására 2023 első felében kerül sor. Azok számára, akiknek gyorsabb költözés lenne ideális, még rendelkezésre áll néhány kiváló elrendezésű, újépítésű lakás az első ütemben, amelynek átadása 2021 év végére tervezett.

A dinamikusan fejlődő XIII. kerületi Ferdinánd negyedben, a Dózsa György út és a Lehel utca közvetlen közelében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt található lakópark remek lokációjának köszönhetően kiváló választás a városi életet és aktív életmódot előnyben részesítők számára. A lakópark környéke kitűnően megközelíthető mind gépjárművel, mind kerékpárral, mind tömegközlekedéssel, az M3 metró, 14-es villamos, 105-ös busz, 75-ös troli mellett számos éjszakai járat megállója megtalálható a környező főutakon. Ezen túl csupán rövid sétatávolságra elérhető a WestEnd City Center, a kikapcsolódásra vágyók számára mindössze 10 percnyire található a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert és a felújított Széchenyi fürdő is. A Hősök tere és a Szépművészeti Múzeum könnyű sétával 15-20 perc alatt ugyancsak elérhető.

A 234 darab, többségében 40-50 négyzetméteres lakással rendelkező Park West 2 tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz kialakítása, illetve a környezettudatos megoldások használata. Minden lakáshoz tartozik terasz, illetve az összes lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkolóhely, a felső szintekről pedig gyönyörű kilátás nyílik többek között a budai hegyekre és a Városligetre is.

A LIVING, az ország első közösségi lakóparkfejlesztőjeként a Park West 2 esetében is olyan egyedi közösségi szolgáltatásokat biztosít a lakóinak, mint a közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. A LIVING szeretné támogatni a munka és magánélet egyensúlyát, így a Park West közös nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál.

A Park West 2 minden lakása okosotthon, így a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit: a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okos dugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás külön díj ellenében igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a lakók még inkább otthon érezhessék magukat és mindennapjaik még kényelmesebben telhessenek.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza