Sajtóközlemények

Elérte szerkezetkész állapotát a LIVING Kassák Projektjének harmadik üteme, a Kassák Terrace

2023.10.27.

Elérte legmagasabb pontját a LIVING Kassák Terrace lakófejlesztése, a 740 lakásos Kassák Projekt harmadik, egyben záró üteme. A XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében, a Váci úttól sétatávolságra található lakóparkban 246 darab, AA+ energetikai besorolású, költséghatékony, fejlett műszaki megoldásokban bővelkedő lakás épül fel. A Kassák Terrace kivitelezése az ütemterveknek megfelelően halad, a fejlesztés birtokbaadására és ezzel a teljes Kassák Projekt elkészülésére várhatóan 2025 első felében kerül sor. A befejező harmadik ütem lakásainak értékesítése folyamatos.

Elérte legmagasabb pontját a XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében található Kassák Projekt harmadik üteme, a 246 lakásos, AA+ energetikai besorolású és költséghatékony otthonokat kínáló Kassák Terrace. A projekt első ütemét, egyben a LIVING első lakófejlesztését, a Kassák Residence-t 2020-ban adta át a fejlesztő, míg második üteme, a Kassák Passage 2022 második felében készült el. Az összesen 740 lakásos és 9000 négyzetméteres saját parkkal rendelkező Kassák Projekt a harmadik, egyben befejező ütem átadásával válik majd teljessé. A projekt átadása 2025 első felében várható.

A lakópark kedvező elhelyezkedésének alapja a Váci út közelsége, aminek köszönhetően kiváló infrastruktúrával rendelkezik és szolgáltatások széles köre is elérhető a közvetlen közelben. A belváros autóval és tömegközlekedéssel gyorsan és könnyedén megközelíthető, a fejlesztés mégis nyugodt, csendes környezetben található. A Kassák Terrace tökéletes választás az aktív életmód kedvelőinek: a Margitsziget, a Duna-part vagy a megújuló Városliget is könnyedén megközelíthető.

A Kassák Terrace a praktikus stúdiólakásoktól a hatszobás, hatékony alaprajzú, panorámás penthouse lakásokig kínál lehetőségeket, ráadásul a projektben 21 darab kertkapcsolatos otthon is megvalósul. A lakófejlesztés mélygarázsában összesen 259 darab parkolóhely kialakítása zajlik, amelyből 190 darab elektromos töltővel lesz ellátott.

„A Kassák Projekt a Living első lakófejlesztése, mely nagy népszerűségnek örvend a lakásvásárlók körében és immáron újabb mérföldkőhöz értünk a projekt életében. Elérte legmagasabb pontját a harmadik ütem és 2025 első felében várhatóan átadásra kerül, ezzel pedig a LIVING elmúlt éveit erőteljesen meghatározó és közel 100 ezer négyzetméter területű teljes Kassák Projekt elkészül. A most épülő 246 lakás műszakilag a projekt legfejlettebb épületegyüttese lesz: a tervezés, a kivitelezés és később a lakások használatának szempontjából is a lehető legmodernebb, energia- és költséghatékony megoldásokat alkalmazzuk.” – emelte ki a projekt jelentőségét Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója.

Az AA+ energetikai besorolású Kassák Terrace felület hűtéssel-fűtéssel, hőszivattyús megoldással, illetve lakásokon belüli magas műszaki tartalommal rendelkezik. A három rétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb lesz a hő- és hangszigetelés, így az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek majd egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.

A LIVING sztenderdeknek megfelelően és a Kassák Projekt első két üteméhez hasonlóan, a Kassák Terrace is egyedi, a mindennapokat megkönnyítő LIVING Service szolgáltatáscsomagokat kínál, melyek három területen könnyítik meg a lakók mindennapjait. A Community LIVING szolgáltatások részeként többek között nappali-társalgó, könyvtár, és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető. A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok. Újdonság, hogy a lakók számára bevezetésre kerül a LIVING applikáció, amely lehetőséget biztosít a lakásokhoz tartozó okosotthon eszközök funkcióinak személyre szabására, emellett a társasház közösségi szolgáltatásait is az alkalmazás segítségével lehet igénybe venni. A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak pedig lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőik intézését gördülékenyebbé tegyék.

Fedezze fel a még elérhető Kassák Terrace lakásokat:

Tovább

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza