Sajtóközlemények

Átadta a LIVING a Metropolitan Gardent

2021.06.22.

Átadta a LIVING, a WING lakófejlesztői ernyőmárkája, a Metropolitan Garden elnevezésű új lakóparkját a XIII. kerületi Béke tér szomszédságában. A Metropolitan Garden választékos alapterületű, barátságos otthonokat kínál 30 és 110 m2 között. A 107 lakás mindegyike erkélyes és okos funkciókkal is felszerelt. A LIVING az országban elsőként lépett a piacra közösségi megoldásokat is kínáló lakófejlesztésekkel, így a Metropolitan Garden lakástulajdonosai is élvezhetik a mindennapokat megkönnyítő közösségi szolgáltatásokat, amelyek iránt az elmúlt időszak megváltozott körülményeinek következményeként jelentősen megnőtt az igény.

A LIVING projektje közösségi szolgáltatásokkal, okos megoldásokkal, valamint minden lakás esetén erkéllyel várta új lakóit. A beruházás mögött a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanvállalkozása, a WING áll, amelynek piaci ismerete és több mint húsz éves tapasztalata garanciát jelent a LIVING projektek értékálló, magas minőségre.

A Metropolitan Garden a XIII. kerületi Országbíró utca 54. szám alatt található, a Béke-tér közvetlen szomszédságában. Elhelyezkedésének sajátossága a zöld övezet, valamint a belváros közelségéből fakad. A rendkívül jó tömegközlekedési infrastruktúrával ellátott környék közvetlen közelében egyaránt megtalálható számos bevásárlási lehetőség, önkormányzati iroda, játszótér, óvoda, valamint a projektterülettől 100 méterre található egy igényesen kialakított park is.

A Metropolitan Garden hatékony alaprajzú lakásainak alapterülete 30-110 négyzetméter közötti, a felmerülő igényeket figyelembe véve a legnagyobb számban 50-60 négyzetméter körüli lakások közül lehetett választani. Minden otthonhoz tartozik egy kellemes atmoszférájú erkély is, amelyek átlagos mérete 12 négyzetméter, illetve az épület alatt mélygarázs is megtalálható. A lakópark különlegessége, hogy a tetőszinten maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos otthonokat alakítottak ki.

Kiváló műszaki minősége és remek lokációja mellett a Metropolitan Garden igazi értékét a lakópark nyújtotta okos megoldások, valamint a széles közösségi szolgáltatáspaletta jelenti, amelyekkel a LIVING célja, hogy az ott lakók életminőségét javítsa. A közösségi játszószoba számos lehetőséget biztosít a legkisebbek szórakoztatására, míg a közösségi könyvtár a felnőttek számára is tartogat új olvasnivalókat. Mindezek mellett közösségi barbecue, fűszerkert, takarítószolgálat, közösségi fészer, autómegosztó, valamint 24 órás csomagátvételi pont is megtalálható az épületben.

„A LIVING fejlesztésében épülő lakóparkok lokációinak kiválasztása során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a leendő lakóknak ne kelljen kompromisszumot kötniük; a gyors belvárosi kapcsolat és a kertvárosias környezet mellett fontos szempont továbbá a lakóparkok közvetlen vonzáskörében elérhető szolgáltatások sokszínűsége, valamint a kerület nyújtotta megfelelő tömegközlekedés is” – mondta Martin János, a LIVING üzletág igazgatója.

A LIVING a tavalyi évben adta át a 231 lakással rendelkező Kassák Residence lakóparkot, a Kassák projekt első ütemét a XIII. kerületi Klapka utcában. A Kassák Residence Magyarországon elsőként nyújtott lakói számára közösségi szolgáltatásokat. A Bosch-sal együttműködve egy közös használatú fészer érhető el az épületben, a Rendi.hu által biztosított takarítószolgálat alkalmi és rendszeres takarítás esetén is igénybe vehető, megkönnyítve ezzel a mindennapokat, itt valósult meg az első kültéri Foxpost és a Kassák Residence az első lakópark, amely közösségi applikációt, a Spaceflow-t kínálta lakói számára, akik közös chatfelületen oszthatnak meg egymással híreket, de emellett exkluzív kedvezményekkel is kedveskedik a fejlesztő a lakóknak. A projekt sikerét bizonyítja, hogy már zajlik a második ütem a Kassák Passage kivitelezése is.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza