Sajtóközlemények

Átadta a LIVING a Metropolitan Gardent

2021.06.22.

Átadta a LIVING, a WING lakófejlesztői ernyőmárkája, a Metropolitan Garden elnevezésű új lakóparkját a XIII. kerületi Béke tér szomszédságában. A Metropolitan Garden választékos alapterületű, barátságos otthonokat kínál 30 és 110 m2 között. A 107 lakás mindegyike erkélyes és okos funkciókkal is felszerelt. A LIVING az országban elsőként lépett a piacra közösségi megoldásokat is kínáló lakófejlesztésekkel, így a Metropolitan Garden lakástulajdonosai is élvezhetik a mindennapokat megkönnyítő közösségi szolgáltatásokat, amelyek iránt az elmúlt időszak megváltozott körülményeinek következményeként jelentősen megnőtt az igény.

Elolvasom

A LIVING elindítja legújabb, ökobarát lakófejlesztését: bemutatkozik a Le Jardin!

2021.06.10.

Újabb lakóparkfejlesztést indít a LIVING, a WING lakófejlesztő ernyőmárkája. A XIII. kerületben, a Rákos patak partján megvalósuló Le Jardin, a francia kert, környezettudatos megoldásainak köszönhetően a LIVING eddigi legzöldebb projektje lesz. Az új lakópark a városközponttól gyorsan elérhető, mégis minden oldalról kertekkel határolt, csendes, zöld környezetben épül fel, és a LIVING-től megszokott közösségi szolgáltatásokat és okos megoldásokat is kínál lakói számára. A Le Jardin lakásai kitűnő választást jelentenek családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat és a környezet védelme.

Elolvasom

Elindult a Park West 2 kivitelezése

2021.05.25.

Elindultak a kivitelezési munkálatok a WING lakófejlesztési üzletága, a LIVING 2020 szeptemberében bejelentett, nagysikerű Park West projektje második ütemén. Az országban elsőként közösségi és okos szolgáltatásokat is biztosító lakóingatlan-fejlesztő a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben épülő beruházásával a városi pezsgést és aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akik számára rendkívül fontos a jó lokáció, a lakópark nyújtotta széles szolgáltatáspaletta és a fejlesztő által biztosított magas minőség. A Park West 2 projekt átadására várhatóan 2023 első félév végén kerül majd sor.

Elolvasom

Exkluzív együttműködés a LIVING lakó-ingatlanfejlesztő és a SHARE NOW autómegosztó között

2020.10.26.

Szolgáltatásai körét autómegosztó, úgynevezett car-sharing opcióval bővíti a LIVING, Magyarország első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóingatlan-fejlesztője. Az új lehetőség a LIVING első projektjében, az átadás alatt álló Kassák Residence-ben indul útjára. Így mostantól a lakók a SHARE NOW szolgáltatás segítségével bármikor élvezhetik a prémium minőségű autók által kínált korlátlan mobilitást, miközben nem kell aggódniuk sem a parkolási, sem pedig a biztosítási díjak miatt. Mindemellett az együttműködés egyedi kedvezményeket is biztosít a Kassák Residence lakói számára a SHARE NOW szolgáltatás használata során.

Elolvasom

Bemutatkozik a LIVING új projektje, a nagysikerű Park West folytatása, a Park West 2!

2020.09.17.

Elindult a LIVING Park West projektjének folytatása, a Park West 2 a XIII. kerületi Lehel tér közelében, a megújuló Ferdinánd negyed szívében. A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája ezzel a fejlesztéssel a városi pezsgést és az aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akiknek elsődleges szempont a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi- és smart szolgáltatások. A 234 darab, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti lakások kedvezményes 5 százalékos adókulccsal, valamint idén mindössze 1 millió forint befizetésével vásárolhatók meg.

Elolvasom

Szerkezetkész állapotban a Metropolitan Garden

2020.02.14.

Elérte legmagasabb pontját a LIVING ingatlanfejlesztő Metropolitan Garden nevű lakóprojektje. Az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, a lakópark átadása 2020. utolsó negyedévében várható.

Elolvasom

Már lekötheti álomlakását a LIVING új projektjében

2019.07.29

Elindult a Kassák Passage lakásainak értékesítése: a nagysikerű Kassák projekt második ütemében 262 lakást alakít ki a fejlesztő LIVING, amelyekre a mai naptól lehet előszerződni. A vásárlói igényekre reagálva többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, de a 30-tól 140 négyzetméterig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt.

Elolvasom

Újabb „közösségi” lakóparkot épít a WING a XIII. kerületben, a Lehel tér szomszédságában

2019.04.24

A Park West a belváros közelségét és a közösségi értékeket preferáló, környezettudatos fiatalok és aktív életmódot folytatók otthona.

Elolvasom

Közösségi szolgáltatásokkal forgatja fel az újlakáspiacot a LIVING

2019.03.14

A múlt évben igazi minőségi bővülésnek lehettünk tanúi a hazai lakóingatlan-piacon, hiszen a WING Zrt., Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztője a lakáspiacot is célba vette új ernyőmárkája, a LIVING fejlesztéseivel. Már a két első projekt, a Kassák Residence és a Metropolitan Garden is új színt vitt az elérhető kínálatba a lakóingatlanok mellé tervezett, egyedi közösségi szolgáltatáspalettának köszönhetően.

Elolvasom

Metropolitan Garden néven újabb közösségi lakóparkot épít Budapesten a WING Zrt.

2019.01.07

Megkezdődött a LIVING ernyőmárka második lakóprojektének kivitelezése a XIII. kerületben.

Elolvasom

Az okos technológia is az alapfelszereltség része XIII. kerületi Kassák Residence lakóparkban

2018.06.13.

A CSOK-nak és az áfacsökkentésnek köszönhetően újabb és újabb lakóparkok épülnek, és bizony a legtöbb fejlesztésben igencsak meg is kérik az árát az új építésű lakásoknak.

Elolvasom

Van olyan lakópark, ahol az ember áll a középpontban!

2018.06.07.

Ma, amikor a lakóparkok gombamód nőnek ki a földből, és a legtöbb fejlesztés a költségek lefaragásáról, az épületek tervezésének leegyszerűsítéséről szól, nehéz olyan projektet találni, amely valami pluszt tud nyújtani, ahol az emberek tényleges igényeire is odafigyelnek.

Elolvasom

Otthon és közösség egy helyen, egy egyedülálló fejlesztésben

2018.05.26.

A közösségi élet egyre fontosabbá vált az elmúlt években az emberek számára, s míg kezdetben csak gondolatokat, élményeket osztottunk meg a közösségi oldalakon, később létrejöttek olyan szolgáltatások, melyek az emberek autóinak, főztjének, vagy szállásának a megosztását célozták.

Elolvasom

Urbánus, „közösségi” lakópark épül a XIII. kerület frekventált részén

2018.05.24.

Elindult az egyedülálló közösségi szolgáltatásokat nyújtó Kassák Residence építkezése.

Elolvasom

Lakásfejlesztésbe kezd a WING

2017.12.18.

Elindítja első lakóingatlan-fejlesztését a WING Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy smart otthonokat kínáló lakópark, amely elsősorban a modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg.

Elolvasom

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-6.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza