Sajtóközlemények

Rozsdaövezeti besorolást kapott a Kassák Terrace és Park West 3 lakóingatlan-fejlesztésünk

2024.05.08.

Több millió forint megtakarítást is jelenthet a vevőknek a rozsdaövezeti helyszíneken történő lakásvásárlás.

Elolvasom

Átadta 1000. lakását a LIVING

2024.02.14.

Ezredik lakását adta át a LIVING, ezzel jelentős mérföldkőhöz érkezett a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája. A lakóingatlan-fejlesztőnek jelenleg három beruházása van folyamatban a XIII. kerületben, az alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma pedig megközelíti a 2000 darabot. A LIVING az okos és fenntartható megoldásokat, az energia-és költséghatékonyságot, valamint az ügyfelek egyedi igényeit helyezi előtérbe, így minden lakását ebben a szemléletben építi.

Elolvasom

Elérte szerkezetkész állapotát a LIVING Kassák Projektjének harmadik üteme, a Kassák Terrace

2023.10.27.

Elérte legmagasabb pontját a LIVING Kassák Terrace lakófejlesztése, a 740 lakásos Kassák Projekt harmadik, egyben záró üteme. A XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében, a Váci úttól sétatávolságra található lakóparkban 246 darab, AA+ energetikai besorolású, költséghatékony, fejlett műszaki megoldásokban bővelkedő lakás épül fel. A Kassák Terrace kivitelezése az ütemterveknek megfelelően halad, a fejlesztés birtokbaadására és ezzel a teljes Kassák Projekt elkészülésére várhatóan 2025 első felében kerül sor. A befejező harmadik ütem lakásainak értékesítése folyamatos.

Elolvasom

Átadásra került a nagy sikerű Park West projekt második üteme, a Park West 2.

2023.10.02.

Fontos mérföldkőhöz érkezett a LIVING, ugyanis a nagysikerű Park West projekt második üteme megszerezte a használatbavételi engedélyét, ezzel megtörtént a 234 lakásos projekt átadása. A lakópark napfényes, teraszos, energiahatékony otthonokat kínál a pezsgő XIII. kerület szívében, a LIVING sztenderdjeinek megfelelően pedig közösségi szolgáltatások és okos megoldások is elérhetőek lesznek a lakók számára. Ráadásul a projekt átadását megelőzően a LIVING elérkezett az 1000. műszaki lakásátadás-átvételéhez is! A lakóépületben még elérhetőek szabad, azonnal költözhető lakások, melyekre városi CSOK támogatás is igényelhető. Az értékesítés folyamatos.

Elolvasom

BREEAM „very good” minősítést kapott a LIVING legzöldebb lakóprojektje, a Le Jardin

2023.09.25.

A LIVING legzöldebb lakóprojektjének, a XIII. kerületben megvalósuló Le Jardin első ütemének terve megszerezte a BREEAM New Construction Design Stage tanúsítvány „very good” szintű minősítést, melyet a lakóépületek közül az elsők között ért el Magyarországon. A 165 db lakásos ökobarát lakópark a Rákos-patak mellett épül fel, kertvárosi, zöldövezeti elhelyezkedéssel. Az AA+ energetikai besorolású lakóépületben, mely idén augusztusban érte el legmagasabb pontját, még elérhetőek szabad lakások, az értékesítés folyamatos. A Le Jardin átadása 2024 második felében várható.

Elolvasom

Elérte legmagasabb pontját a LIVING Le Jardin lakófejlesztésének első üteme

2023.08.28.

Elérte legmagasabb pontját a LIVING eddigi legzöldebb lakófejlesztése, a 13. kerületi Rozsnyay utcában található Le Jardin, a franciául kert elnevezésű projekt első üteme. A 165 db lakásos ökobarát lakópark a Rákos-patak mellett épül fel, kiváló, zöld övezeti elhelyezkedéssel. A LIVING a beruházás során végig a környezettudatos megoldások alkalmazását tartja szem előtt, így a lakásokat is az átlagon felüli műszaki tartalom és energiahatékony megoldások jellemzik. A lakópark kivitelezése az ütemterveknek megfelelően halad, első ütemének átadása 2024 második felében várható. A Le Jardin lakásai kitűnő választást jelentenek családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat. A lakóépületben még elérhetőek szabad lakások, az értékesítés folyamatos.

Elolvasom

Még mindig jó befektetési lehetőséget kínál az új lakások vásárlása

2023.07.24.

Megfelelő lokáció esetén továbbra is jó választás új lakás vásárlásba fektetni a megtakarításokat, amely révén a befektetők hosszú távú értéknövekedést és biztos hozamot kínáló befektetéssel tudják megelőzni, hogy megtakarításaik elveszítsék értéküket. Annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a tudatos pénzhasználat és a megalapozott befektetési döntések meghozatalának fontosságára, Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, a LIVING és az ELTINGA kutatóközpont egy újabb közös tanulmányt készített, amelyben ezúttal a befektetési lehetőségeinket vizsgálták. Utóbbiak esetében az edukatív célzatú kutatás a lakásba történő befektetést helyezi fókuszba, és annak potenciáljára hívja fel a figyelmünket.

Elolvasom

Így spórolhat jelentős összegeket újépítésű lakása vételárán

2023.07.24.

Akár több millió forint értékben is befolyásolhatja a lakásvásárlások végső költségét, hogy milyen fizetési konstrukcióban történik az ingatlanok vételárának kiegyenlítése. Annak érdekében, hogy a potenciális lakásvásárlók figyelmét felhívja a kérdésre, és segítse őket a megalapozott döntések meghozatalában, a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája, a LIVING, valamint az ELTINGA kutatóközpont közös tanulmányt készített, bemutatva az eltérő fizetési ütemezések előnyeit és hátrányait.

Elolvasom

Több mint 1200 eladott lakás, kilenc lakófejlesztés, közösségi szolgáltatások, energiahatékony otthonok – öt éves lett a LIVING

2022.12.21.

A WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája, a LIVING idén ünnepli megalakulásának ötödik évfordulóját. Az okos és fenntartható megoldásokra, az energia- és költséghatékonyságra, valamint a közösségi szolgáltatásokra fókuszáló fejlesztő 2017 óta kilenc lakóprojektben közel 2000 lakás fejlesztését indította el, ebből több mint 1200 darabot értékesített, négy átadott lakófejlesztésében pedig több mint 800 lakást már átadott vevőinek. A LIVING-nél további fejlesztések állnak előkészítés alatt.

Elolvasom

Elkezdődtek a LIVING első budai lakóprojektjének építési munkálatai. A Római Park értékesítése hamarosan indul!

2022.10.25.

A WING lakófejlesztési márkája, a LIVING elindítja első budai fejlesztését, a Római Parkot. A III. kerületi Pünkösdfürdő utca és Hatvany Lajos utca sarkán megvalósuló lakópark építési munkálatai már elkezdődtek. Az AA+ energetikai besorolású, 257 lakásos Római Park ebben a mérettartományban a Dunához a legközelebb fekvő lakófejlesztés, fenntartható megoldásai hozzájárulnak a hatékony energiafelhasználáshoz és a kedvezőbb és alacsonyabb rezsiköltségek alakításához. A Római Park értékesítése várhatóan 2022 decemberében indul.

Elolvasom

Átadták a LIVING fejlesztésében épült Kassák Projekt második ütemét, a Kassák Passage-t

2022.09.22.

A WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája, a LIVING fejlesztésében épülő Kassák Projekt újabb mérföldkőhöz érkezett. Második üteme, a Kassák Passage megkapta használatbavételi engedélyét, ezzel megtörtént a 263 lakásos projekt átadása. A Váci úti irodafolyosóhoz közeli lakófejlesztésben energia- és költséghatékony lakások, környezettudatos megoldások és LIVING Service szolgáltatások várják a beköltözőket.

Elolvasom

Elindult a LIVING nagysikerű Park West projektjének harmadik üteme, a Park West 3!

2022.09.13.

A harmadik üteméhez érkezett a LIVING által 2020 végén bejelentetett, nagysikerű Park West lakófejlesztési projekt: a Park West 3 építési munkálatai 2022 második negyedévében indulnak el. A lakópark napfényes, energiahatékony otthonokat kínál, amelyekhez a LIVING Service egyedülálló komfortnövelő szolgáltatásai érhetőek el a lakóközösség számára. A XIII. kerületi megújult Ferdinánd negyedben épülő, összesen 230 lakást kínáló Park West 3 átadására várhatóan 2025 első negyedévében kerül sor.

Elolvasom

Megkezdődtek a Le Jardin lakópark építési munkálatai

2022.02.02.

A LIVING eddigi legzöldebb lakófejlesztése, a Rozsnyay utcában található Le Jardin területén január közepén megkezdődtek az építési munkálatok. A 2021-ben indított lakóparkfejlesztés két ütemében összesen 310 ökobarát lakás épül fel a Váci út közelében. A Le Jardin lakásai ideális választást jelentenek családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat és a környezet védelme. A lakópark első ütemének átadása 2024-ben várható.

Elolvasom

Átadta a LIVING a Park West lakófejlesztésének első ütemét

2022.01.26.

A WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING, átadta a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, 229 lakást kínáló Park West projektjének első ütemét. Az összesen három ütemben zajló lakófejlesztés keretében mintegy 700 lakás készül. A lakópark napfényes, teraszos, energiahatékony otthonokat kínál a pezsgő XIII. kerület szívében, a LIVING sztenderdjeinek megfelelően pedig közösségi szolgáltatások és okos megoldások is elérhetőek lesznek a lakók számára.

Elolvasom

Indul a LIVING Kassák projektjének befejező üteme, a Kassák Terrace

2021.01.14.

A LIVING elindítja a Kassák projektjének harmadik, egyben befejező ütemét, a Kassák Terrace-t. A XIII. kerületi, Klapka és Kassák Lajos utcák kereszteződésében található lakófejlesztés a LIVING minőségnek megfelelően közösségi szolgáltatásokat és okos megoldásokat nyújt a leendő lakástulajdonosok részére. A Kassák Terrace átadására várhatóan 2025 első félévében kerül sor.

Elolvasom

Átadta a LIVING a Metropolitan Gardent

2021.06.22.

Átadta a LIVING, a WING lakófejlesztői ernyőmárkája, a Metropolitan Garden elnevezésű új lakóparkját a XIII. kerületi Béke tér szomszédságában. A Metropolitan Garden választékos alapterületű, barátságos otthonokat kínál 30 és 110 m2 között. A 107 lakás mindegyike erkélyes és okos funkciókkal is felszerelt. A LIVING az országban elsőként lépett a piacra közösségi megoldásokat is kínáló lakófejlesztésekkel, így a Metropolitan Garden lakástulajdonosai is élvezhetik a mindennapokat megkönnyítő közösségi szolgáltatásokat, amelyek iránt az elmúlt időszak megváltozott körülményeinek következményeként jelentősen megnőtt az igény.

Elolvasom

A LIVING elindítja legújabb, ökobarát lakófejlesztését: bemutatkozik a Le Jardin!

2021.06.10.

Újabb lakóparkfejlesztést indít a LIVING, a WING lakófejlesztő ernyőmárkája. A XIII. kerületben, a Rákos patak partján megvalósuló Le Jardin, a francia kert, környezettudatos megoldásainak köszönhetően a LIVING eddigi legzöldebb projektje lesz. Az új lakópark a városközponttól gyorsan elérhető, mégis minden oldalról kertekkel határolt, csendes, zöld környezetben épül fel, és a LIVING-től megszokott közösségi szolgáltatásokat és okos megoldásokat is kínál lakói számára. A Le Jardin lakásai kitűnő választást jelentenek családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat és a környezet védelme.

Elolvasom

Elindult a Park West 2 kivitelezése

2021.05.25.

Elindultak a kivitelezési munkálatok a WING lakófejlesztési üzletága, a LIVING 2020 szeptemberében bejelentett, nagysikerű Park West projektje második ütemén. Az országban elsőként közösségi és okos szolgáltatásokat is biztosító lakóingatlan-fejlesztő a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben épülő beruházásával a városi pezsgést és aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akik számára rendkívül fontos a jó lokáció, a lakópark nyújtotta széles szolgáltatáspaletta és a fejlesztő által biztosított magas minőség. A Park West 2 projekt átadására várhatóan 2023 első félév végén kerül majd sor.

Elolvasom

Exkluzív együttműködés a LIVING lakó-ingatlanfejlesztő és a SHARE NOW autómegosztó között

2020.10.26.

Szolgáltatásai körét autómegosztó, úgynevezett car-sharing opcióval bővíti a LIVING, Magyarország első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóingatlan-fejlesztője. Az új lehetőség a LIVING első projektjében, az átadás alatt álló Kassák Residence-ben indul útjára. Így mostantól a lakók a SHARE NOW szolgáltatás segítségével bármikor élvezhetik a prémium minőségű autók által kínált korlátlan mobilitást, miközben nem kell aggódniuk sem a parkolási, sem pedig a biztosítási díjak miatt. Mindemellett az együttműködés egyedi kedvezményeket is biztosít a Kassák Residence lakói számára a SHARE NOW szolgáltatás használata során.

Elolvasom

Bemutatkozik a LIVING új projektje, a nagysikerű Park West folytatása, a Park West 2!

2020.09.17.

Elindult a LIVING Park West projektjének folytatása, a Park West 2 a XIII. kerületi Lehel tér közelében, a megújuló Ferdinánd negyed szívében. A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája ezzel a fejlesztéssel a városi pezsgést és az aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akiknek elsődleges szempont a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi- és smart szolgáltatások. A 234 darab, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti lakások kedvezményes 5 százalékos adókulccsal, valamint idén mindössze 1 millió forint befizetésével vásárolhatók meg.

Elolvasom

Szerkezetkész állapotban a Metropolitan Garden

2020.02.14.

Elérte legmagasabb pontját a LIVING ingatlanfejlesztő Metropolitan Garden nevű lakóprojektje. Az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, a lakópark átadása 2020. utolsó negyedévében várható.

Elolvasom

Már lekötheti álomlakását a LIVING új projektjében

2019.07.29

Elindult a Kassák Passage lakásainak értékesítése: a nagysikerű Kassák projekt második ütemében 262 lakást alakít ki a fejlesztő LIVING, amelyekre a mai naptól lehet előszerződni. A vásárlói igényekre reagálva többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, de a 30-tól 140 négyzetméterig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt.

Elolvasom

Újabb „közösségi” lakóparkot épít a WING a XIII. kerületben, a Lehel tér szomszédságában

2019.04.24

A Park West a belváros közelségét és a közösségi értékeket preferáló, környezettudatos fiatalok és aktív életmódot folytatók otthona.

Elolvasom

Közösségi szolgáltatásokkal forgatja fel az újlakáspiacot a LIVING

2019.03.14

A múlt évben igazi minőségi bővülésnek lehettünk tanúi a hazai lakóingatlan-piacon, hiszen a WING Zrt., Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztője a lakáspiacot is célba vette új ernyőmárkája, a LIVING fejlesztéseivel. Már a két első projekt, a Kassák Residence és a Metropolitan Garden is új színt vitt az elérhető kínálatba a lakóingatlanok mellé tervezett, egyedi közösségi szolgáltatáspalettának köszönhetően.

Elolvasom

Metropolitan Garden néven újabb közösségi lakóparkot épít Budapesten a WING Zrt.

2019.01.07

Megkezdődött a LIVING ernyőmárka második lakóprojektének kivitelezése a XIII. kerületben.

Elolvasom

Az okos technológia is az alapfelszereltség része XIII. kerületi Kassák Residence lakóparkban

2018.06.13.

A CSOK-nak és az áfacsökkentésnek köszönhetően újabb és újabb lakóparkok épülnek, és bizony a legtöbb fejlesztésben igencsak meg is kérik az árát az új építésű lakásoknak.

Elolvasom

Van olyan lakópark, ahol az ember áll a középpontban!

2018.06.07.

Ma, amikor a lakóparkok gombamód nőnek ki a földből, és a legtöbb fejlesztés a költségek lefaragásáról, az épületek tervezésének leegyszerűsítéséről szól, nehéz olyan projektet találni, amely valami pluszt tud nyújtani, ahol az emberek tényleges igényeire is odafigyelnek.

Elolvasom

Otthon és közösség egy helyen, egy egyedülálló fejlesztésben

2018.05.26.

A közösségi élet egyre fontosabbá vált az elmúlt években az emberek számára, s míg kezdetben csak gondolatokat, élményeket osztottunk meg a közösségi oldalakon, később létrejöttek olyan szolgáltatások, melyek az emberek autóinak, főztjének, vagy szállásának a megosztását célozták.

Elolvasom

Urbánus, „közösségi” lakópark épül a XIII. kerület frekventált részén

2018.05.24.

Elindult az egyedülálló közösségi szolgáltatásokat nyújtó Kassák Residence építkezése.

Elolvasom

Lakásfejlesztésbe kezd a WING

2017.12.18.

Elindítja első lakóingatlan-fejlesztését a WING Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy smart otthonokat kínáló lakópark, amely elsősorban a modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg.

Elolvasom

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza