A projektről

A Római Park a III. kerület legújabb, Duna-part közeli, magas műszaki minőséget biztosító, fenntartható lakóparkja lesz, mely ebben a mérettartományban a Dunához a legközelebb fekvő lakófejlesztés. Az energia- és költséghatékony megoldásokkal kialakított lakóprojektben 257 darab hatékony alaprajzú, napsütötte lakás épül fel, a praktikus stúdiólakásoktól egészen a nagyvonalú, négyszobás penthouse lakásokig.

Lokáció

A Római Park a III. kerületi Pünkösdfürdő utcában, a Hatvany Lajos utca sarkán valósul meg, a Dunától 5 perc sétára, a Római part közvetlen közelében. A projekt környéke kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen közelében játszótér, bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, szakközépiskola és egyetemi kar is található. A felújított Pünkösdfürdő park és a Pünkösdfürdői strand pedig kellemes pihenési lehetőséget tartogatnak. A projekt kiváló adottságokkal rendelkezik, köszönhetően annak, hogy a terület lazán beépített, zöldövezeti és szellős.

Fenntartható otthonok

A Római Park lakásait átlagon felüli műszaki tartalom, energiahatékony és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. A kiemelkedően nagy energiahatékonyságú lakófejlesztés a LIVING egyik legkörnyezettudatosabb és költséghatékonyabb beruházása. A Római Park otthonaiban az éves hűtés-fűtés költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy átlagos kialakítású, hagyományos lakáshoz képest, köszönhetően:

  • a korszerű, teljesen megújuló energiát használó hőszivattyús rendszernek,
  • a mennyezethűtés-fűtés paneleknek, melyek az egyenletes hűtést-fűtést és a megfelelő hőkomfortot biztosítják,
  • a kiemelkedően vastag, 14 centiméteres hőszigetelésnek,
  • valamint a háromrétegű műanyag nyílászáróknak, melyekkel hatékonyabb a hő- és hangszigetelés.

A LIVING ezekkel a megoldásokkal hosszú távon a fenntartható jövőt és a hatékony energiafelhasználást támogatja, melyek a lakók számára kedvezőbb és alacsonyabb rezsi költségeket biztosítanak.

Webkamera

Webkamera

A Living-ről

A LIVING Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, célja olyan modern, fenntartható, városi otthonok létrehozása, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A lakófejlesztésekben közös a kiváló közlekedési lehetőségekkel és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, az átlagon felüli műszaki minőség és környezettudatos megoldások.

A LIVING megvalósult fejlesztései a Kassák Residence, a Metropolitan Garden, a Park West 1-2 és a Kassák Passage, folyamatban lévő projektjei a Park West 3, a Kassák Terrace és a Le Jardin lakóparkok.

A Római Park értékesítése hamarosan indul.

Amennyiben további információra van szüksége, keresse Kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail cím: sales(at)living(dot)hu
Telefonszám: +36 70 705 23 69

Addig is kérjen ajánlatot a további LIVING projektek elérhető lakásaira az alábbi űrlap kitöltésével.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza