Rólunk

Living

A LIVING Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, célja olyan modern, fenntartható, városi otthonok létrehozása, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják.

A LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalatának a WING-nek lakóingatlanfejlesztő üzletága. A LIVING fennállása alatt megszerzett szakértelme, illetve az anyavállalat, a WING majd negyed évszázados ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a lakófejlesztési projektek minőségére és a megbízhatóságára.

A lakófejlesztésekben közös a kiváló közlekedési lehetőségekkel és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, az átlagon felüli műszaki minőség és környezettudatos, fenntartható megoldások.

Referenciák

Kassák Residence

Kassák Residence

A LIVING első lakóparkja, mozgalmas, fejlődő, mégis nyugodt környezetben, a XIII. kerületi Klapka utcában. A Kassák Residence Budapest első közösségi szolgáltatásokat kínáló, 231 lakásos fejlesztése, mely 2020-ban került átadásra. Az épületekben minden lakás elkelt.

További információk

Metropolitan Garden

Metropolitan Garden

A Metropolitan Garden a XIII. kerületi Béke térről nyíló Országbíró utcában valósult meg, kellemes, zöld környezetben. Az épületben 107 darab, tágas terasszal rendelkező lakás került kialakításra. A lakófejlesztés 2021-ben került átadásra.

További információk

Park West

Park West

A XIII. kerület szívében található, három ütemben épülő Szabolcs utcai Park West fejlesztésünk első ütemében 229 darab, jellemzően 40-50 nm-es teraszos, napfényes lakás került kialakításra, melynek mindegyike fiatalos dinamikával tölti fel a benne, illetve a körülötte élőket. A házban található smart, - illetve közösségi szolgáltatások az épület lakóinak mindennapjait teszik könnyebbé, míg az egyéb infrastrukturális fejlesztések a teljes környék épüléséhez járulnak hozzá.

A Park West első üteme 2022 januárjában került átadásra, az épületekben minden lakás elkelt.

További információk

Kassák Passage

Kassák Passage

A Kassák Projekt második üteme, a 263 lakásos Kassák Passage a Váci úti irodafolyosótól nem messze található, a Klapka utca és Apály utca között. A környezettudatos és energiahatékony lakófejlesztés AA energetikai besorolással került kialakításra. A Kassák Projekt, harmadik ütemének, a Kassák Terrace-nak 2025-ös átadásával zárul majd le.

A Kassák Passage 2022 szeptemberében került átadásra, az épületekben minden lakás elkelt.

További információk

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza