Újépítésű otthonok 5% áfával és garantált ajándékkal! Ha 2020. július 15. és szeptember 15. között vásárol LIVING lakást, garantált, értékes ajándékot is választhat új otthona mellé!

Berendezzük lakását, vagy ajándék-tárolót adunk mellé, de ha a városi forgatag szerelmese, vigyen haza egy elektromos robogót vagy használja ingyen a SHARE NOW szolgáltatást a kredit erejéig! Tudjuk, nem könnyű a választás, ezért összegyűjtöttünk minden hasznos tudnivalót és részletet, hogy megtalálhassa az Önhöz, életviteléhez és persze lakásához leginkább illő garantált nyereményét.

Válogasson gyönyörű, XIII. kerületi urbánus lakásaink közül, amik most 5% áfával vásárolhatóak meg! Egyedi ajánlatunkban a Kassák Residence, a Metropolitan Garden és a Park West álomotthonai az áfakedvezményen túl értékes ajándékokkal várják új tulajdonosaikat! Keresse kollégáinkat még ma!

Játékszabályzat

I. Super SOCO CUx elektromos robogó a városi forgatag szerelmeseinek!

A legmodernebb technológiával és lendületes designnal ellátott Super SOCO CUx elektromos robogók tökéletes kiegészítői lehetnek az izgalmas városi életnek. Okos szemek, intelligens fényszóró? Nem, nem ez nem a jövő, ez most történik! Közlekedjen biztonságosan, lazán és stílusosan és az 500.000 alkalommal elvégzett szilárdsági és rezgésvizsgálat alapján a legnagyobb kényelemben is! A Bosch villanymotor kiemelkedő teljesítményének hála, mindig időben érkezhet bárhol is legyen dolga a városban. Menő városi lakáshoz, menő városi robogó jár, ha most vásárol LIVING lakást és ezt a mindössze 70 kg-nyi jóbarátot választjaúj otthona mellé garantált nyereményeink közül.

Nagy hatékonyságú, elektromos működéssel ellátott Super SOCO CUx robogó.
115Nm forgatónyomaték, 70 kg saját tömeg, 45km/h sebesség, 2,788W csúcsteljesítmény, 75 km hatótávolság. Nagyobb kapacitás, nagyfokú biztonság.

II. Lakberendezés és belsőépítészeti-tervezői szolgáltatás, a legstílusosabb lakásért!

Mindene a harmónia, a stílus? Követi a trendeket és imád leülni az álomotthonban és elégedetten körbenézni, hogy Öné a legtökéletesebben berendezett lakás, amit valaha látott? Ha igen a válasz, akkor válassza garantált nyereményeink közül új lakása mellé Hadnagy Tímea lakberendezési-, és stílustanácsadását! Timi és stúdiója a személyes konzultációk során felméri, hogy mire vágyik, milyen az Ön számára tökéletes otthon és segít a legoptimálisabb kialakításban a lakás alaprajza és lehetőségei alapján, sőt, még bútorlistát is összeállít. Akkor is tökéletes választás lehet ez a nyeremény, ha idő híján nem tudja berendezni otthonát, vagy ha kiadásra szánja. Biztos lehet benne, hogy a lakás azonnal bérlőre talál, ha Timi keze van a dologban!

Több személyes konzultáció Hadnagy Tímea (Chezelles) lakberendezővel, tanácsadás egyedi igények és a lakás adottságai alapján. Moodboard, 3D látványterv és berendezési lista, javaslatok berendezésre, világításra.

III. SHARE NOW carsharing szolgáltatás félmillió forintnyi kredittel!

A világ vezető carsharing szolgáltatása 500.000 Ft értékben, akár 5000 percet használható díjmentesen, ha most vásárol LIVING lakást és garantált nyereményeink közül ezt az opciót választja. Mikor tökéletes választás ez az ajánlat? Ha nyüzsgő, elfoglalt városi életet él, és mindig úton van. Ha kényelmesen, elegánsan, biztonságosan szeret megérkezni és rugalmasan éli mindennapjait.

Ha fontos, hogy mobilis maradjon akkor is, ha nincs saját autója vagy nem mindig azt használná a városi közlekedéshez. A SHARE NOW autókat egyetlen applikáció segítségével bárhol felveheti és leparkolhatja a zónában.

500.000 Ft értékben leautózható SHARE NOW szolgáltatás. Könnyen felvehető és bárhol leparkolható autók tankolási, biztosítási és a zónában közterületen parkolási költségek nélkül, miközben az egész országban használhatja őket!

IV. Új lakásához most ingyen tárolót ad a LIVING!

Hatalmas segítség, ha a lakáshoz tartozik egy tároló, ahova minden kényelmesen elfér, akár szerszámokról, bicikliről, téli-nyári sportszerekről van szó, vagy csak a még vagy éppen nem használt eszközökről, bútorokról. A tárolók legnagyobb előnye, hogy mindent elnyelnek. A LIVING most minden projekt, minden eladó lakásához ingyen tárolót kínál, ha a kampány alatt vásárolja meg új ingatlanát, és a felkínált garantált nyereményeink közül ezt a lehetőséget választja. Ne feledje, egy tároló növeli lakása értékét, hasznos és tágas kiegészítő és óriási segítség a mindennapi rendszerezéshez!

Ingyen tároló jár bármelyik most megvásárolt LIVING lakáshoz, ha ezt az opciót választja a lehetőségek közül. Kényelmes tárolás és rendszerezés új otthonához!

Új építésű fejlesztéseink

Park West

Egy perc és ott vagyok!

Bemutató Lakáslista

Metropolitan Garden

Stílusos. Funkcionális. Közösségi.

Bemutató Lakáslista

Kassák Residence

Modern otthonok a XIII. kerületben

Bemutató Lakáslista

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 1 80 80 882
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

Megtekintés térképen

Hírlevél

Tájékozódjon elsőkézből

vissza