Belvárosi lakások a XIII. kerületben

A pezsgő XIII. kerület szívében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt elhelyezkedő négy ütemben épülő lakóparkban összesen mintegy 880 lakás épül fel. A legnagyobb számban 40-50 m2-es lakásokat tartalmazó Park West elsősorban az aktív életformát kedvelők részére kínál ideális otthonokat. A tervezésnél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása.

A napfényes otthonok többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás, a legfelső szintekről pedig Budára néző panoráma élvezhető. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.

A Park West 2-3 magas energetikai besorolású újépítésű lakóépület.

Várható átadás:

Park West 2: átadva 2023 szeptemberében – azonnal költözhető
Park West 3: 2025. IV. negyedév

Katalógus letöltése (.pdf)

Ismerje meg elérhető lakásainkat személyesen

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni a még eladó, azonnal költözhető Park West 2 lakásokat, kérjen visszahívást kollégáinktól az alábbi gombra kattintva, akik egyeztetnek Önnel egy egyedi időpontot.

Érdekel

Elhelyezkedés

A lakópark a Dózsa György úttól és a Lehel úttól mindössze pár lépésre található, a belváros is könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A környék a főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete: a lakóépületek és irodaházak száma emelkedik, a szabadidő-központok pedig folyamatosan megújulnak.

Park West

Fedezze fel az azonnal költözhető Park West 2 lakásainkat a virtuális kereső segítségével!

Típuslakások

Közösségi szolgáltatások

Közösségi nappali

Ha közösségi életre vágyik, vagy otthonán kívül dolgozna, nem kell elmennie a belvárosig: a lakóházban kialakított közösségi tér jó alternatívát kínál, akár közös programokra is.

Könyvtár

Olvasni jó, de mi történik, ha nincs ötletünk, milyen új könyvet kezdjünk el? Az épület közösségi könyvtárából bátran válogathat, vagy akár gyarapíthatja annak készletét.

Közösségi autó

Nem rendelkezik autóval, de sürgősen mégis szüksége lenne rá? A társasház lakói számára a wigo car-sharing szolgáltatás áll rendelkezésre prémium modellekkel, mellyel garantált a mobilitás.

Fészer

Minden lakó számára elérhető a teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár, mely kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez nyújt segítséget.

Csomagpont

Az online vásárlás világában fontos, hogy időben és biztonságban kézhez kapjuk internetről rendelt termékeinket. A lakóparkokban megtalálható csomagküldési és -felvételi pont ideális megoldás nyújt erre.

Webkamera

Park West 3.

Műszaki tartalom

Park West

A LIVING otthonok átlagon felüli műszaki minőségben készülnek el. A konkrét műszaki tartalomról, szolgáltatásokról részletes tájékoztatás érhető el az alábbi dokumentumban.

2. ütem letöltése 3. ütem letöltése

Stíluskatalógus

Park West

Az ingatlan berendezésének első lépése, hogy meghatározzuk a lakás stílusát. Ebben a katalógusban profi lakberendező szakértők segítségével kialakított, három jól elhatárolható irányzatot mutatunk be, melyeket a stúdió-, az egy- és a kéthálószobás lakásokra kompletten kidolgozva kínálunk.

Letöltés

Anyagválaszték katalógus

Park West

Burkolatok, szaniterek, csaptelepek, beltéri ajtók, szerelvények, és konyhabútorok kiválasztásában anyagválaszték katalógusunk ad segítséget. A Park West lakásaihoz tartozó anyagválaszték katalógust az alábbi linken érheti el.

II. ütem - Letöltés III. ütem - Letöltés

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza