Látogasson el exkluzív nyílt napunkra, a 13. kerületi Park West lakófejlesztésünkbe!

Prezentációval és exkluzív bejárással egybekötött ingyenes nyílt napra invitáljuk a Park West lakópark iránt érdeklődőket! Ismerje meg személyesen új lakását vagy üzlethelyiségét!

Tudjuk, hogy egy új lakás vagy üzlethelyiség megvásárlása komplex és időigényes folyamat, ami maximális odafigyelést és körültekintést igényel. Az ingatlan személyes megtekintése segíthet a döntés meghozatalában, ezért leendő ügyfeleinket professzionális csapatunk fogadja és vezeti körbe a 13. kerületi Szabolcs utcában található Park West lakófejlesztés már átadott, első ütemében, ahol a közösségi tereken felül két teljesen berendezett lakásba és a még építés alatt álló második ütem kulisszái mögé engedünk betekintést.

Regisztrálok!*

Hol?

Hol?

1134 Budapest, Szabolcs utca 23-25.
Megtekintés a térképen

Mikor?

Mikor?

A nyílt napra két időpontot biztosítunk.
Egy turnusban maximum 30 fő vehet részt.
Turnus I.
2023. június 10., szombat, 11.00-13.00

Turnus II.
2023. június 10., szombat, 14.00-16.00

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2023. június 8. 12:00

Regisztrálok!*

Mire számíthatnak résztvevőink a helyszínen?

Részletes projektbemutatás: minden információ és szolgáltatás a Park West Projekt második és harmadik ütemének szabad lakásairól és a teljes lakóparkról.

Szolgáltatásaink bemutatása: a résztvevők megismerkedhetnek a LIVING professzionális szolgáltató cégével, a LIVING Service-szel, mely a lakás komplett berendezésétől kezdve, a bérbeadásán át, az ingatlan hosszútávú hasznosításáig nyújt teljes körű segítséget. Hitelközvetítő partnerünk közreműködésével jelentős, egyedi kamatkedvezményeket biztosítunk ügyfeleinknek.

Exkluzív bejárás az értékesítési csapattal: az esemény során kollégáink a lakópark már átadott, első ütemét, annak közösségi tereit és két berendezett lakást is bemutatnak, igény esetén pedig az építés alatt álló Park West második ütemében található lakások megtekintésére is lehetőséget biztosítunk.

Kérdések és azonnali válaszok: kollégáink a műszaki kérdésektől a lakóparkban elérhető szolgáltatások igénybevételéig minden felmerülő kérdésre készséggel válaszolnak.

Ráadásul a helyszínen finom falatokkal, valamint ajándékcsomagokkal is kedveskedünk.

Regisztrálok!*

Milyen ingatlantípusok közül válogathat a Park West-ben?

Park West 1: A nagy sikerű Park West lakófejlesztésünk első üteme már átadásra került, melyben eladó és bérelhető iroda- és üzlethelyiségeket kínálunk, most exkluzív, 10%-os kedvezménnyel.

Park West 2: A projekt második üteme várhatóan még idén elkészül, ráadásul, szabad lakásainkat most az ingatlanpiacon is egyedülálló módon 10-90%-os fizetési ütemezéssel kínáljuk. Fedezze fel egyedi csomagajánlatainkat, mely során akár 10 millió forintot is megtakaríthat.

Park West 3: A lakópark harmadik üteme várhatóan 2025-ben készül el, az AA+ energetikai besorolású lakások kedvező, 20-80%-os fizetési ütemezéssel köthetőek le.

Az energiatakarékos, változatos alaprajzú, teraszos ingatlanjaink értékesítése folyamatos!

Regisztrálok!*

Miért kiváló választás a Park West?

Kiváló, belváros
közeli lokáció
Kedvező fizetési
ütemezés
Kitűnő befektetési
lehetőség
Exkluzív
kedvezmények
Energiatakarékos
ingatlanok
Egyedi szolgáltatás-
csomagok

Galéria

* Az eseményen való részvétel feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése és beküldése. Regisztrációja a visszaigazoló e-maillel válik véglegessé, ezt követően kollégáink pontos leírást küldenek a nyílt nappal kapcsolatban, ami minden részletet és információt tartalmazni fog. A helyek száma limitált, ezért érdemes mielőbb jelentkezni valamelyik turnusunkra.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza