Elhelyezkedés

10 percre a belvárostól

A Metropolitan Garden a XIII. kerület szívében, a Béke tér közvetlen közelében található. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető: akár villamossal, akár busszal szeretnénk utazni, mindkettőre nyílik lehetőség.

Csendes, nyugodt, zöld övezet

Jellegét tekintve kétpólusú városrészről beszélhetünk: egyrészt innovatív, folyamatos fejlődés jellemzi, másrészt sikerült megőriznie családias mivoltját, mely még vonzóbbá teszi a környéket.

Metropolitan Garden

Buszok 32, 105

Villamosok 12, 14

Vásárlás

Floridsdorf park

Minden kéznél van!

Gondoljunk csak bele, hogy naponta hány órát töltünk el forgalmi dugóban! Nem lenne jobb, ha ezt az időt inkább a családunkra, barátainkra, sportra fordítanánk? A Metropolitan Garden közelében minden feltétel adott, ami a napi életvitelhez szükséges: élelmiszerboltok, rendelőintézet, virágbolt, pékség, óvoda, iskola és játszótér is megtalálható a környéken.

A Metropolitan Garden a sportos, aktív életmód kedvelői számára is ideális lakóhely, hiszen egy rövid sétával könnyen elérhető a nemrégiben felújított Floridsdorf sétány, mely kiválóan alkalmas kutyasétáltatásra, sportolásra, vagy egy könnyed sétára.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza