Az épületről

A LIVING új lakópark fejlesztése, a Metropolitan Garden a dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló XIII. kerületben, a Béke térnél található.

Mint a neve is jelzi a belvárostól mindössze 10 percre, mégis csendes, nyugodt, zöld övezetben, mely Budapest szívében a maga nemében is egyedülálló. Az újfejlesztésű házban 105 lakás található, közvetlen közelében egy óvoda teszi könnyebbé a családok mindennapjait, kikapcsolódási lehetőségnek pedig tökéletes választás a néhány lépésre található, felújított Floridsdorf park.

Metropolitan Garden

Tervezői koncepció

Metropolitan Garden

A LIVING nem titkolt szándéka, hogy a XIII. kerület meghatározó fejlesztőjeként, a Kassák Residence példáját követve, tovább bővítse a kerületi minőségi otthonok számát: olyan Community és Smart megoldásokat kínál, melyek megkönnyítik a hétköznapokat, időhatékonyságot eredményezve fokozzák a lakók komfortérzetét. Az építményben minden érdeklődő igényeihez mérten találhatja meg álmai otthonát: a 30 m2-es stúdiólakásoktól egészen a 110 m2-es óriás teraszos, budai hegyekre panorámás lakásokig válogathat az érdeklődő.

Emberközpontú fejlesztés

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lakóink számára olyan életteret alkossunk és olyan szolgáltatásokat tegyünk hozzáférhetővé, amelyek a maximális jóllétüket szolgálják.

  • zöld felületek: széles előkertek, saját park
  • energiahatékonysági szempontok figyelembe vétele a tervezés és a kivitelezés során egyaránt
  • magas hatékonyságú épülethomlokzat
  • okos otthonok, okos lakóknak
  • közösségi terek
  • biztonsági kamerarendszer
[videó]

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza