Magazin

Úttörő közösségi mobilalkalmazással várja lakóit a Kassák Residence

2021.01.19.

A mai technológia uralta világban rendkívül fontos, hogy minden könnyen és azonnal elérhető legyen, akár már a mobilunkról is. Mindannyiunk telefonján megtalálható egy zenehallgatáshoz használt applikáció, sokan intézzünk pénzügyeinket közvetlenül a készülékünkről mobilbank segítségével, és társadalmi távolságtartás miatt még az eddiginél is gyakrabban használjuk a különböző csevegő-alkalmazásokat kapcsolattartásra. A Kassák Residence lakói pedig újabb egyedülálló applikációt élvezhetnek, amely többek között az érintésmentes kapcsolattartásban is segítségükre lehet. A Magyarországon elsőként bevezetett Spaceflow mobil alkalmazás célja, hogy megkönnyítse a lakók mindennapi életét és további kedvezményeket, előnyöket kínáljon számukra.

Újabb exkluzív közösségi szolgáltatással bővítette szolgáltatáspalettáját a WING lakóingatlanok fejlesztésére specializálódott ernyőmárkája, a LIVING. A fejlesztő az országban elsőként a Kassák Residence lakóparkban vezette be a Spaceflow mobilapplikációt a közösségi szolgáltatások részeként, amely tovább emeli a lakók életminőségét.

Nem csak Magyarországon, de még Európában is ritka a lakók részére biztosított közösségi applikáció, amely a mindennapi életet hivatott megkönnyíteni, emellett pedig további kedvezményeket és előnyöket is biztosít. A Spaceflow applikációhoz való hozzáférést a LIVING egy éven keresztül ingyen biztosítja a Kassák Residence lakói számára.

A platformon elérhetőek a napi hírek és aktualitások, a kerületben és a városban található programajánlókkal és a közérdekű információkkal kiegészítve. Továbbá a lakók a környékbeli kávézókban, éttermekben és edzőtermekben is kedvezményekre számíthatnak az alkalmazásnak köszönhetően, hiszen a Spaceflow segít abban, hogy összekösse a lakókat a környéken található üzletekkel, szolgáltatásokkal és vendéglátó egységekkel.

A LIVING közösségi szolgáltatásokról szóló tájékoztatója is megtalálható a felületen és a belső levelezési rendszeren keresztül folyamatosan kapcsolatban lehetnek a lakók a közös képviselővel, személyes kontakt igénye nélkül is. Ezek mellett pedig a szolgáltatás hatalmas előnye, hogy a lakástulajdonosok azonnal és közvetlenül tudnak tájékozódni a lakóparkot érintő ügyekről, valamint lehetőséget is teremt egy támogató és barátságos lakóközösségi kialakításához.

A LIVING célja, hogy emberközpontú szolgáltatásokkal és intelligens megoldásokkal javítson a lakók életminőségén, ezért minden fejlesztésében több közösségi szolgáltatást is biztosít a számukra. A közösségi applikáció bevezetését már a fejlesztéseket kezdeti szakaszában is tervezik, ezt mára a kontaktusmentes ügyintézés előtérbe kerülése tette még megalapozottabbá. A LIVING célja, hogy élen járjon az innovatív digitális megoldások alkalmazásában, ezért igyekszik elsőként bevezetni az ilyen típusú, egyúttal a lakók számára extra kényelmi funkciókat hordozó újításokat.

A Kassák Residence lakásainak majd mindegyike már új tulajdonosra talált, akik számára már nyitva áll a lehetőség a Spaceflow használatára. A Kassák Residence-ben nem csupán a most bejelentett közösségi applikációval, hanem számos, egyéb közösségi megoldással is találkozhatnak a lakók. Nemrégiben jelentették be, hogy a Share Now-val együttműködésben elindult autómegosztó szolgáltatást. A közösségi fészer kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez biztosítja a szükséges eszközöket, a szerződött takarítószolgálat alkalmi és rendszeres takarítási igény esetén is megrendelhető, továbbá Magyarország első kültéri, lakóparkban található csomagpontja is itt valósult meg. Újdonságként pedig a Kassák Residence közösségi területein ingyenes Wi-Fi is elérhető a lakók számára.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza