Magazin

Új otthont találni a nyaralás alatt? Miért ne?

2021.07.14.

A munka és a napi teendők mellett sokszor nem marad sem időnk, sem energiánk a fontos döntésekre. Talán már régen megfogalmazódott egy új otthon gondolata, de nem volt ideje körbejárni a témát? Helyezkedjen el kényelmesen a napozóágyban, hallgassa a Balaton hullámzását, mi pedig hozunk pár szuper újépítésű projektet a pezsgő XIII. kerületből!

Végre van idő a fontos dolgokra!

A nyaralás mindenkinek mást jelent. Van, aki minél távolabbra, minél extrémebb helyekre utazik, van, aki várost nézne, van, aki csak a vízpartra vágyik a kedvenc könyvével és olyan is, aki ebben a pár napban vagy hétben szereti átgondolni az előző évet és felkészülni a következőre.

Kipihenten sokkal kreatívabban és tudatosabban tudjuk szervezni és tervezni az életünket és remek ötleteink születhetnek.

Egy új otthon vásárlásához az első lépés, hogy megszülessen a gondolat, akár praktikus, akár érzelmi okokból szeretnénk váltani. A következő fázis, hogy összeállítsuk az igényeket: lokáció, ár, méret és felszereltség, és innen indul a folyamat legizgalmasabb és legidőigényesebb része, megtalálni az igazit!

A munka mellett erre nem sok időnk jut, de nyaralás erre is tökéletes lehet.

Hogy ne kelljen napokat töltenie keresgéléssel, hoztunk néhány változatos, modern, újépítésű lakást Budapest XIII. kerületéből a LIVING kínálatából.

A LIVING célja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal javítják az ott lakók életminőségét.

A XIII. kerület

Budapest egyik kedvenc kerülete minden élethelyzetben jó választás. A kerületben minden megtalálható egy nagyvárosi élethez, a LIVING pedig ehhez alakította ki széles kínálatát. Ha első, kisebb lakást keres, pörgős mindennapjaihoz, ha nagy erkélyre, kilátásra vágyik, ha a zöld környezet szerelmese, vagy nagy családi otthont, esetleg egy különleges penthouse lakást keres, a megbízható fejlesztőnél mindent megtalál.

Egy jól átgondolt, de gyors döntéssel ráadásul milliókat spórolhat, hiszen a LIVING elemzése szerint az építkezési fázisban folyamatos a drágulás, ennek mértéke a beruházás előrehaladtával pedig egyre csak gyorsul, így érdemes már a projektek indulásakor befizetni a kiválasztott lakást.

A fizetési konstrukciók meglepően rugalmasak, így már kisebb összeggel is le tudja kötni új otthonát.

Közösségi szolgáltatások

A LIVING Magyarország első közösségi lakópark fejlesztője, így kiemelten fontos számukra, hogy minden lakó kényelmi szolgáltatásokban részesüljön. Az egyes lakóparkok adottságai és lehetőségei alapján az alábbi közösségi szolgáltatások találhatóak meg:

  • Közösségi nappali
  • Közös fészer
  • Fűszerkert
  • BBQ
  • Business corner
  • Könyvtár
  • Közösségi autó
  • Csomagpont

Okos otthonok

Ön dönti el, mennyire legyen okos az otthona! A projektek esetében már a tervezés során a figyelem középpontjába kerülnek a legmodernebb okos megoldások. Az ingatlanokat a kezdetektől felkészítik a SMART Home szolgáltatásokra. Az alapcsomagban a legfontosabb SMART szolgáltatások szerepelnek: központi egység, fűtésszabályozás, okos dugalj. Az alapcsomag szolgáltatásai pedig felár ellenében bővíthetőek, a SMART+ csomag részeként.

Ha a lokáció, a közösségi-és okos megoldások meghozták a kedvét, nincs más hátra, mint hogy megismerje a lakáskínálatot és megtalálja az Önhöz leginkább illő otthont!

LE JARDIN – A természet luxusa

A LIVING legújabb és legzöldebb lakófejlesztésének főbb előnye, hogy az épület mellett folyik a Rákos-patak, amihez a lakópark közvetlen kapcsolattal rendelkezik. A Le Jardin-ben minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély, a lakópark külső és belső oldalán pedig kertek kerültek kialakításra, tovább növelve a zöld területek méretét és az épületek védett jellegét. A két egységben összesen 355 db lakás épül.

KASSÁK PASSAGE – A Te utad, a Te otthonod

XIII. kerületi Klapka utcában található, a Váci úttól egy utcányira, a Kassák Residence folytatásaként. Az új ütemben 262 lakás épül fel két épületben. A Kassák projekt a harmadik ütem elkészültével válik majd teljessé és a mintegy 700 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások kerülnek kialakításra. Az épületeket hatékony alaprajz és az átlagnál magasabb szintű kivitelezési minőség jellemzi.

PARK WEST 1&2 – Egy perc és ott vagyok!

A Park West elsősorban az aktív életformát kedvelők részére kínál ideális otthonokat. A pezsgő XIII. kerület, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt elhelyezkedő három ütemben épülő lakóparkban összesen mintegy 700, legnagyobb számban 40-50 m2 lakás épül fel. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.

Azonnal költözhető! - Metropolitan Garden – Ahol a XXI. századi igények találkoznak

A LIVING júniusban adta át a Metropolitan Garden-t, a Béke tér mellett található lakófejlesztését. A használatba vételi engedéllyel rendelkező projektet óriási érdeklődés övezte, köszönhetően többek között a kiváló, 13. kerületi lokációnak, a kedvező fizetési feltételeknek és az exkluzív közösségi és okos megoldásoknak. A lakófejlesztésben már csak 3 db, hatodik emeleti lakás érhető el, melyek azonnal költözhetők és 5% áfával vásárolhatóak meg!

Azonnal költözhető lakások

Keresse a LIVING értékesítő csapatát egész nyáron, a vízpart mellől is!

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza