Magazin

Praktikus és trendi családi lakások városi környezetben

2021.04.29.

A nagyvárosi életmód szerves részét képezi a nyüzsgés, az állandó vibrálás és a folyamatosan érkező impulzusok. Ilyen környezetben egy meghitt családi fészek kialakítása szinte szürreálisan hangzik, hiszen az otthon fogalmáról sokaknak még mindig a vidéki kertes házak jutnak eszükbe.

Ugyanakkor miért is ne lehetne akár egy városi lakásból is nyugodt és tökéletes kis zugot varázsolni? Kínálatunkban rengeteg olyan ingatlant találtok, amelyekből pár egyszerű praktikával a legnagyobb pezsgés közepén is békés, kényelmes és harmonikus otthont varázsolhattok. Kis-és nagycsaládosoknak egyaránt van ajánlatunk, ráadásul most az igényelhető áfakedvezmény és illetékmentesség mellett a LIVING további 4% kedvezményt ad egyes lakásaiból, így nagylakásaink megvásárlói milliós kedvezményre is szert tehetnek, amennyiben jogosultak rá.

Színek és harmónia

Az idei év lakberendezési trendjei között kitüntetett szerepet vívott ki magának a meleg árnyalatú minimalizmus. Természetes tónusok és anyagok, letisztult stílus egyvelege. Esztétikus, megnyugtató és harmonikus légkört teremt otthonunkban. Az előző évek ropogós fehér mindenségének tovább gondolt változatában a naturális árnyalatok és földszínek dominálnak, így a bézs, a mohazöld, a barna, az okker és a bordó a legjellemzőbbek.

Hogy miért is érdemes követni ezt a trendet? Mert egy pörgős élethelyzetben nincs megnyugtatóbb, mint egy természet inspirálta lakókörnyezet, egyszerű, ám esztétikus berendezési tárgyakkal.

Személyes és közös terek egyensúlya

Egy családi lakás megvásárlásakor nem elég pusztán a négyzetméterek alapján választani, a térelosztásra is ügyelnünk kell. Általánosságban elmondható, hogy a közös időtöltéshez egy tágas nappali, a kényelmes étkezésekhez pedig egy nagyobb konyha hosszú távon elengedhetetlen. Ezeknek a helyiségeknél a kialakításakor érdemes a lakberendezési trendeket figyelembe venni, de fontos, hogy a praktikumra is figyeljünk.

A közös terek mellett persze gondoljunk a személyes zugokra is, hiszen az az ideális, ha minden családtagunk számára van egy olyan hely, ahová szükség esetén félre tud vonulni, és amit saját ízlése szerint dekorálhat.

Zöld minden mennyiségben

A szobanövények népszerűsége elképesztően megugrott az utóbbi időben, és ez nem véletlen. Amellett, hogy fantasztikusan dekoratívak, lakásunk otthonosabbá tételében és levegőjének tisztításában is kiemelkedő szerepük van. Plusz a gondozásuk nyugtató hatással lehet ránk, arról nem is beszélve, hogy az öntözésbe például családunk legkisebb tagjai is besegíthetnek, remek közös programot kerekítve ezzel.

Kültéri zugok kialakítása

Egy saját kültéri zug kialakítása mindig jó ötlet, ráadásul az utóbbi időben rendkívül divatos is.

Egy asztalkával, néhány puffal és növénnyel tökéletes relaxációs-kávézós kuckót keríthetünk magunknak, ha pedig saját kertünk is van, nyugodtan gondolkodhatunk igazi grillezős-társasozós családi életterek kialakításában is.

Közösségi élmény az emberi forgatagban

Ha a lakásunk már rendezett és kényelmes, de még mindig nem érezzük, hogy ez az igazi nagybetűs OTTHON, érdemes kicsit tágabb környezetünkre is figyelmet fordítanunk. A Community LIVING olyan praktikus szolgáltatásokat és tereket kínál, amelyek nem csak egyszerűbbé teszik az életünket, de egy összetartó lakóközösség kialakításához is hozzájárulnak, hogy igazán otthonosan érezhessük magunkat.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza