Magazin

Öt jel, ami arra utal, hogy kinőttétek a családi fészket

2021.06.16.

A költözésről kétféle vélekedés létezik. Az egyik tábor rögtön az idegeskedésre, a fizikai kimerültségre, a végtelen takarításra, felhalmozódott kartondobozokra asszociál. A másik csoportba azok tartoznak, akik szeretnek szortírozni, imádják a lakberendezést, a tisztaságot, a változást vagy egyszerűen csak kinőtték a lakásukat, és elegük van: nagyobb térre lenne szükségük. De honnan tudhatjuk, hogy itt az ideje nagyobb fészek után nézni? Figyeljétek a jeleket, és ne riadjatok vissza a költségektől sem, mert segítünk!

1. Felhalmozódás

A tárgyak szerelmese vagy? Imádod a legújabb divatot? Született gyűjtögetőként semmit sem dobsz ki? Nincs is ezzel semmi baj, ha az ember egy óriási loftban vagy többszobás ingatlanban él. De ha a ruhák nagy része már nem fér el a zárt térben, és minden mozdulattal levertek valamit a jól megpakolt polcról, akkor egy hangár vagy raktárhelyiség bérlése helyett inkább higgadtan gondoljátok át annak a lehetőségét, hogy egy nagyobb kuckóba költözzetek, ahol mindennek meg lesz a saját helye.

2. Közösködés

Akárhogy is számolod, az egy főre jutó szobák száma jóval kevesebb mint a család létszáma? A gyerekek egyre többet civakodnak a falra kerülő plakátokon, egyre inkább különbözik az érdeklődésük? Személyiségük fejlődése érdekében igényelnék már a saját szobát, a nyugalmat, a privát szférát? Ha nem szeretnéd, hogy örök mediátorként mindig te tégy igazságot, akkor érdemes elgondolkodni egy szép, tágas lakáson, ahol mindenkinek meglesz a saját békéje, a saját plakátjaival.

3. Sorbanállás

A családi hierarchia relatív dolog. Társasozáskor általában a legfiatalabb kezd, az illemkönyvek szerint a levesből pedig először a legidősebb szedhet. Jó-jó, de van egy hely, ahol színtiszta szükségleti alapon kerülhetünk sorra, és sorszámot sem tudunk húzni – ez pedig a fürdőszoba. Kellemetlen a folyamatos reggeli egyezkedés? Fogat mosni már csak a konyhacsapban marad hely? Akkor el kellene gondolkodni egy nagyobb, praktikusabb otthonon, ahol több a hely a fürdőszobában.

4. Illatok

Ismerős az a dilemma, hogy a frissen mosott ruhák számára elfogyott a hely? Ilyenkor van az a megoldás, hogy mindent a radiátorra pakolsz, de akkor annak a fűtésszámla látja kárát. Vagy teregethetsz a nappaliba, de akkor lépten-nyomon a teregető állványt kerülgeted. A konyha elég tágas lenne, de pörköltszagú ruhában mégsem mutatkozhatunk.

5. Hangok

Egy család bioritmusa nem minden esetben összehangolt folyamat. Ha azon kapod magad a konyhaasztalnál, hogy suttogó hangon beszélgetsz, mert a papírfalak mögött végre elszunnyadtak a gyerkőcök, akkor el kell gondolkodni a lakáscserén!

Milyen lehetőségeket kínál most a LIVING a családosok számára?

Ismerd meg a kis- és nagycsaládoknak ideális LIVING otthonokat! A Családi Lakáscsomag Plusz ajánlat keretén belül, egyes lakásaink most akár extra 4% LIVING kedvezménnyel, vagyis az illeték mértékével megegyező árengedménnyel érhetőek el. Keresd a rád vonatkozó kedvezményeket oldalunkon.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza