Magazin

Mit tartalmaz a LIVING legújabb ajánlata?

2021.08.24.

A LIVING lakóingatlan-fejlesztő most egyedülálló lehetőséget biztosít a lakásvásárlást tervezők számára. Az ajánlat keretében mindössze bruttó egymillió forint befizetésével köthetők le a Park West 1-2, Kassák Passage vagy a Le Jardin újépítésű otthonai, kedvező fizetési ütemezéssel és 5%-os áfával. A kiváló, XIII. kerületi közösségi szolgáltatásokkal bővített és okosotthon funkcióval felszerelt LIVING lakóparkok páratlan lakásvásárlási lehetőséget jelentenek a minőségi városi életet kedvelőknek.

A legújabb kedvezmény keretében a promócióban szereplő LIVING lakások mindegyike bruttó egymillió forint befizetésével vásárolható meg a 2021. augusztus 23. napjától kért ajánlatokra. A kedvezmény a megvásárolni kívánt ingatlan regisztrációs szerződésének aláírásakor érvényesíthető. Az ajánlat 2021. december 31-ig érvényes a Park West 1, Park West 2, Kassák Passage és Le Jardin lakásaira, rendkívül kedvező fizetési ütemezéssel és 5%-os áfával.

Ismerje meg a kínálatot!

A Park West 1 és Park West 2 lakópark a pezsgő XIII. kerület szívében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt helyezkedik el. A mintegy 700 lakást számláló lakópark a legnagyobb számban 40-50 m2-es otthonokat kínál az aktív életformát kedvelők részére. A tervezésnél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása.

A napfényes otthonok többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás, a legfelső szintekről pedig Budára néző panoráma élvezhető. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló é és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.

A Kassák Passage a Kassák Residence folytatása, a XIII. kerület dinamikusan fejlődő városrészében, a Klapka utcában található, a Váci úttól egy utcányira. A belváros autóval és tömegközlekedéssel könnyedén elérhető, a biciklis közlekedést pedig a környező utcákon futó fejlett kerékpárút-hálózat teszi kényelmessé. A lakópark épületeit hatékony alaprajz és az átlagnál magasabb szintű kivitelezési minőség jellemzi – szem előtt tartva a környezettudatosságot és energiahatékonyságot. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások kerülnek kialakításra, így mind kisgyerekes családoknak, mind aktív fiataloknak ideális választás.

A LIVING legújabb lakófejlesztése, a Le Jardin, Budapest XIII. kerületének zöld oázisa, környezetbarát lakóparkja közvetlen kapcsolattal rendelkezik a Rákos-patakkal. A lakópark a Rozsnyay utcában található, mindössze 10 percre a Váci úti irodafolyosótól, melynek köszönhetően a környék kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik. Az épületek K-NY-i tájolásúak, melyek külső és belső oldalán is kertek találhatók, amelyek tovább növelik a zöld területek méretét és az épületek védett jellegét, valamint minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély. Családosoknak, fiatal pároknak és idősebbeknek is egyaránt tökéletes választás.

Miért érdemes a LIVING lakásai közül választani?

A LIVING fejlesztésében épült magas műszaki minőségű, környezettudatosság jegyében fejlesztett lakások kert- vagy teraszkapcsolattal, illetve mélygarázzsal rendelkeznek, továbbá a lakóparkok széleskörű szolgáltatáspalettájában megtalálhatóak közösségi funkciók is, mint például a közösségi könyvtár, car-sharing és közösségi nappali funkciók is. Emellett pedig a kényelmi szolgáltatások egyikeként 24 órán belül rendelkezésre álló takarító szolgáltatást is igénybe vehetnek a lakók, amelyet könnyedén megrendelhetnek mobilapplikáción, vagy webes felületen keresztül.

A LIVING minden lakása okosotthon, így a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit: a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okosdugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás külön díj ellenében igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a lakók még inkább otthon érezhessék magukat és mindennapjaik még kényelmesebben telhessenek.

1 milliós ajánlat

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza