Magazin

Miért érdemes a Park West 2 lakásai közül választani?

2021.05.04.

Kiváló lokáció, széles szolgáltatáspaletta, a fejlesztő által biztosított magas minőség – ezeket nyújtja a dinamikusan fejlődő XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található Park West lakófejlesztés folytatása, a Park West 2. A LIVING fejlesztésében épülő lakópark kiváló választás lehet az aktív életmódot és a városi pezsgést kedvelők számára. Mindemellett pedig közösségi és okos szolgáltatásokat is biztosít majd a leendő lakók számára. Az első ütem sikere és a lakások népszerűsége nyomán 2021 tavaszán elindultak a Park West 2 kivitelezési munkálatai. A Park West projekt második ütemének befejezésére és átadására várhatóan 2023 első félév végén kerül majd sor.

Kiváló lokáció

A Szabolcs utca 15-25. szám alatt található lakópark remek lokációjának köszönhetően kiváló választás a városi életet és aktív életmódot előnyben részesítők számára. A XIII. kerület a főváros egyik leggyorsabban fejlődő része: a lakóépületek, irodaházak és szabadidő-központok száma folyamatosan emelkedik. A lakópark környéke kitűnően megközelíthető mind gépjárművel, mind kerékpárral, mind tömegközlekedéssel, az M3 metró, 14-es villamos, 105-ös busz, 75-ös troli mellett számos éjszakai járat megállója megtalálható a környező főutakon. Ezen túl csupán rövid sétatávolságra elérhető a Westend, a kikapcsolódásra vágyók számára mindössze 10 percnyire található a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert és a felújított Széchenyi fürdő is. A Hősök tere és a Szépművészeti Múzeum könnyű sétával 15-20 perc alatt ugyancsak elérhető.

Közösségi szolgáltatások és okos megoldások

A tervezés során elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz kialakítása, a megfelelő benapozottság biztosítása, illetve a környezettudatos megoldások használata. A lakópark 234 darab, többségében 40-50 négyzetméteres lakással rendelkezik, amelyek mindegyikéhez tartozik terasz, illetve elérhető mélygarázsban biztosított parkolóhely, továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy a felső szintekről festői kilátás nyílik többek között a budai hegyekre és a Városligetre is. A Park West 2 lakóparkban található napfényes otthonok többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás, és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.

A LIVING, az ország első közösségi lakóparkfejlesztőjeként a Park West 2 esetében is olyan egyedi közösségi szolgáltatásokat biztosít a lakóinak, mint a közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. A LIVING továbbá elkötelezett támogatója a munka és magánélet egyensúlyának, így a Park West közös nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál.

A Park West 2 minden lakása okosotthon, így a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit: a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okos dugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás külön díj ellenében igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a lakók még inkább otthon érezhessék magukat és mindennapjaik még kényelmesebben telhessenek.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza