Magazin

LIVING Családi Lakáscsomag Plusz

2021.04.21.

A LIVING lakóingatlan-fejlesztő a piacon egyedülálló családi kedvezménycsomagot biztosít a lakást kereső családok számára. A kis- és nagycsaládok számára most az igényelhető áfakedvezmény és illetékmentesség mellett, a LIVING az illeték mértékével megegyező, 4 százalékos kedvezményt kínál az ajánlatban megjelölt lakások listaárából. A nagylakások esetében ez akár több milliós kedvezményt is jelenthet az arra jogosult családok számára.

A CSOK-ról röviden

Az otthonteremtési támogatások számos alternatívája igénybevehető azok számára, akik újlakás vásárláson gondolkodnak, ilyenek a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK), a kedvezményes hitellehetőségek, az áfa-visszaigénylési lehetőség, vagy az illetékmentesség. A LIVING fejlesztéseiben épült lakások pedig kiváló megoldások lehetnek mindazok számára, akik magas minőségű és számos szolgáltatással járó lakóparkban szeretnék megtalálni új otthonukat.

A CSOK és a vele járó kamattámogatott lakáshitel mellé, idén január elsejétől szintén elérhető a CSOK-igénylők számára az illetékmentesség, valamint az áfakedvezmény, amelyek kedvező feltételeket biztosítanak a családosok számára az állami otthontámogatási program keretében új lakás vásárlás esetén.

LIVING Családi Lakáscsomag Plusz

A LIVING promóciós oldalán található kis- és nagycsaládokra szabott lista szemléletes példákon keresztül bemutatja, hogy az igénybevehető kedvezmények, a lakáskeresők saját igényire szabva miként használhatók. A kedvezményre jogosult családok a LIVING fejlesztésében épült, Budapest XIII. kerületében található számos lakópark ingatlanjai közül választhatják ki a számukra tökéletes otthont. A választékban megtalálhatóak a Kassák Lajos utcában lévő Kassák Passage és Kassák Residence lakásai, valamint a Park West 1 és a Metropolitan Garden ingatlanjai is.

A Park West 1 kis családos ajánlatában egy 61,38 négyzetméteres ingatlan CSOK igénylése esetén 600 ezer és 10 millió forint közötti megtakarítást jelenthet a gyermekes családok számára. Az újépítésű, 2+1 szobás, tágas, teraszos otthonunk az aktuális LIVING-kedvezmény igénybevételével, már 49,81 millió Ft-tól elérhető! A promócióban megjelölt összeg az illetékmentességgel elérhető megtakarás összegével, az illetékkel megegyező mértékű LIVING kedvezménnyel, és az 5 százalékos áfatartalommal csökkentve került feltüntetésre.

A LIVING fejlesztésében épült prémium kategóriás, környezettudatosság jegyében fejlesztett lakások kert- vagy teraszkapcsolattal, illetve mélygarázzsal rendelkeznek, továbbá a lakóparkok széleskörű szolgáltatáspalettájában megtalálhatóak még közösségi könyvtár, car-sharing és közösségi nappali funkciók is. Emellett pedig a kényelmi szolgáltatások egyikeként 24 órán belül rendelkezésre álló takarító szolgáltatást is igénybe vehetnek a lakók, amelyet könnyedén megrendelhetnek mobilapplikáción, vagy webes felületen keresztül.

A LIVING minden lakása okosotthon, így a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit: a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okosdugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás külön díj ellenében igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a lakók még inkább otthon érezhessék magukat és mindennapjaik még kényelmesebben telhessenek.

Ha szeretne többet tudni az állami otthontámogatási program kedvezményeiről, és hogy mire van szükség az igénylésükhöz, CSOK Infopont oldalunkon ábrákkal, konkrét példák levezetésével és a legfontosabb fogalmak tisztázásával mutatjuk be, hogy új lakás vásárlás esetén milyen kedvezményes feltételek érvényesülnek.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza