Magazin

Kora őszi programajánló a LIVING 13. kerületi lakóparkjainak közelében

2023.08.28.

Habár a naptár szerint már beköszöntött az ősz, az időjárás szeptemberben még igen kellemesnek ígérkezik, így érdemes kihasználni az utolsó napsütéses, meleg napokat, és kiélvezni a kültéri programlehetőségeket lakásunk vonzáskörzetében. A 13. kerület számos kulturális rendezvénnyel várja egész évben lakóit, emellett a Városliget és a Margit-sziget közelsége a szabadtéri kikapcsolódásnak is kedvez.

A LIVING 4 átadott és 4 fejlesztés alatt lévő lakóprojektje a 13. kerületben található, ezáltal az itt lakóknak és a leendő otthont keresőknek gyalogosan vagy biciklivel könnyedén megközelíthetőek az alábbi programlehetőségek.

Pozsonyi Piknik

Az őszt Újlipótváros egyik kiemelkedő civil eseménye nyitja, hiszen szeptember 2-án ismét várj a kikapcsolódni vágyókat a Pozsonyi Piknik, ami kulturális és zenei programjaival már 15 éve lopja be magát az emberek szívébe. Az Újpesti rakpart Duna felőli részén idén is megtelnek a sátrak gyönyörű portékákkal, kézműves termékekkel, ízletes ételekkel és italokkal. A kultúrsoron felsorakoznak a könyvkiadók, ahol dedikálásokon is részt vehetünk. A színházak utcáján szemügyre vehetjük a 2023/2024-as színházi évad új és régi előadásit, ahol még kedvezményes jegyeket is vásárlására is lehetőséget biztosítanak. A legkisebbek sem maradnak ki a jóból, hiszen a gyerekpiknik részen bábjáték, interaktív produkció és játékok is várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Bővebben a 2023-as Pozsonyi Piknikről

Városliget

A több mint 100 hektárnyi területen elfekvő, folyamatosan megújuló Városliget a nagysikerű Park West lakóparkunktól gyalogosan 10-15 percre található, de rollerrel vagy biciklivel egy pillanat alatt már a hűsítő lombkoronák alatt találhatjuk magunkat. A Városligetben egyszerre élvezhetjük a természet közelségét, a múzeumok és kiállítások nyújtotta kulturális élményeket, illetve az örökmozgók legnagyobb örömére számos játszótér, sportpálya, futópálya és kutyafuttató is megtalálható. Aki pedig szervezett programokon venne részt, azokra is megannyi élmény vár.

Fedezze fel a Városligetet

Margit-sziget

A Duna által körbe ölelt, 2,5 kilométer hosszú és 0,5 kilométer széles Margit-sziget a Kassák lakóparkoktól indulva könnyedén megközelíthető kerékpárral vagy tömegközlekedéssel egyaránt. Hatalmas füves területei alkalmasak piknikezésre, labdajátékokra, a gasztro sétányon megtömhetjük bendőnket akár egy kertmozi kíséretében, a melegebb napokon pedig csobbanhatunk egyet a strandon. A kultúra kedvelői számára a Szabadtéri Színház változatos programjai nyújthatnak felüdülést. A sportosabbak futópályán futva, a kalandorok pedig bringóhintóval szelhetik át és fedezhetik fel a sziget további csodáit.

További programlehetőség a szigeten

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza