Magazin

Konyha, mint beépített bútor – LIVING Service szolgáltatások

2022.02.02.

Egy új lakás berendezése mindig komplex és időigényes feladat. Ezen belül pedig a praktikus konyha kialakítása sem egyszerű, hiszen nem egy-két évre választjuk ki a bútorokat és a berendezéseket, ezért az aktuális trendekben is könnyedén elveszhetünk. Az alábbiakban ezért segítünk átlátni a berendezés legfontosabb szempontjait és az aktuális trendeket. A LIVING Service beépített bútor szolgáltatásunkkal pedig profi segítséget kínálunk akár saját, akár befektetési célzattal vásárolt lakás konyhabútorának kialakításában!

Praktikus berendezés

A legpraktikusabb konyha elrendezési forma az, amikor egyszerűen átfordulva, a hátunk mögött is munkateret találunk. Ilyenek például a sziget, a G vagy az U alakú elrendezések, vagy az L alak, illetve az egyszerű egysoros konyha. A konyhai munkánk akkor válhat igazán egyszerűvé, ha az adott feladat elvégzéséhez szükséges eszközök és alapanyagok kézre esnek. Éppen ezért érdemes a munkafelületek mellé tárolótereket is tervezni. A legideálisabb elrendezés az, amikor a hűtőszekrény a tűzhely és a mosogató háromszög alakban helyezkednek el egymáshoz képest, valamint egymástól való távolságuk minimum 1,2, de maximum 2,7 méter.

Törekedjünk az olyan elrendezés kiválasztására, amely a leginkább illeszkedik a térhez és az igényekhez. A népszerűség és a praktikusság szempontjából egyértelműen az U alakú konyha a favorit, amelynél egyszerre két ember számára is elegendő helyet biztosít, valamint számos munkaháromszög alakítható ki benne.

2022-es konyhatrendek

A népszerű skandináv lakberendezés hatására a letisztult fehér konyhák, természetes, natúr hatású felületek kerültek előtérbe. Az idei trendben azonban a sötétebb, szürkésebb színű anyagok is szerepet kapnak. A skandináv lazaság jegyében a hagyományos felső szekrények helyett választhatunk nyitott polcokat. Egy új vitrin pedig tökéletes tárolóteret biztosíthat, valamint összeköttetést képezhet a konyha és a lakótér között. A falbemélyedések, vagy a szekrénysorban szabadon hagyott falfelületek mind az idei trendet képviselik. Az amerikai konyhák elrendezését követve pedig a konyhák mindinkább belesimulnak a nappali életterébe. Éppen ezért, a hűtő, a mosogatógép és a mikró tökéletesen beépülhet a konyhaszekrénybe. Ahhoz azonban, hogy elkerüljük az egyhangú megjelenést, a konyhai elemeket rézzel vagy fával is kombinálhatjuk.

Kiegészítők tekintetében a konyhai fogantyúk és dekorációk esetében is megjelentek a rozsdamentes acél mellett a réz- és aranyszínű, sőt fekete konyhai csaptelepek, mosogatótálcák. Ezeket fehérrel, feketével, de akár kékkel, zölddel vagy szürkével és a rózsaszín árnyalataival is variálhatjuk.

LIVING Service

A LIVING célja, hogy új lakása a legtöbb örömet szerezze az Ön számára. Ebben nyújt maximális segítséget professzionális szolgáltató cégünk, a LIVING Service, melynek missziója, hogy az ingatlan berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújtson Önnek. Legyen szó karbantartásról, felújításról vagy akár a lakás bérbeadásáról, korábbi LIVING lakásának újra értékesítéséről, a LIVING Service a teljes folyamat során rendelkezésre áll, külön díjazás alapján. További információkért keresse kollégáinkat a service(at)livinghomes(dot)hu e-mail címen.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza