Magazin

Kisokos családi fészekrakáshoz

2021.05.04.

Fiatal házasként minden pár a tökéletes otthont keresi, ami persze nem jelenti mindenkinek ugyanazt. Ahhoz, hogy életkezdőként belevágjatok a nagybetűs életbe, elengedhetetlen egy saját, külön bejáratos, biztonságot nyújtó bázis, amit otthonnak hívtok és éreztek. Lakásvásárláskor viszont van néhány olyan objektív tényező, ami vitathatatlanul mindenki számára fontos, függetlenül a személyiségetektől, pénztárcátoktól vagy az életkörülményektől. Ha végre összebútoroznátok egy rátok szabott családi fészekben, akkor érdemes a lenti, LIVING által nyújtott előnyöket megfontolni!

Aktív családi élet, mindenhez közel

A LIVING otthonai a főváros egyik legélhetőbb kerületében, a 13. kerületben találhatóak. A kerület nem a nyüzsgő, turistákkal teli belvárosban található, de mégis, attól karnyújtásnyira, közel a város véráramához, a legmenőbb munkahelyekhez. Ez a városrész Budapest negyedik legnépesebb kerülete, így van itt minden, amire egy fiatal párnak szüksége lehet: a legnívósabb óvodáktól, iskoláktól a legszuperebb sportolási lehetőségekig.

A modern, nagyvárosi külső és a hangsúlyos vállalati negyed ellenére a családosok, családalapítás előtt állók és a menedzseri létformára felesküdött fiatalok is imádják. Van, aki az élhető, helyenként kertvárosias hangulatot szereti benne, hiszen a Bulcsú park játszóterén vagy a Bóbita Irodalmi Játszótéren mindig nagy a zsongás, a családias, nagy fák árnyalta Országbíró utcai kutyafuttatóban pedig mindig találkozhatunk ismerős gazdikkal. Van, aki pedig pont a hightech modernitás és a dinamikus fejlődés miatt választja, amit a kerület szimbolizál.

Azt mondhatjuk, aki itt él, nem marad ki semmiből, ami egy mai, családiasan urbánus létformához elengedhetetlen.

Maximális kényelem okos megoldásokkal

Az, hogy otthonotokban is élvezhessétek a mai kor technológiáit, kényelmi tech szolgáltatásait és okos megoldásait már alap. Mi, a LIVING-nél már a tervezéskor figyelembe vettük a legmodernebb fejlesztéseket, hogy Smart Home szolgáltatásainkkal a fiatal városi generáció életét megkönnyíthessük. Központi egységeinkbe az összes okoseszköz becsatlakoztatható, innen megy ki minden utasítás, amit a gépek elvégeznek helyettetek.

A LIVING otthonaiba olyan radiátortermosztátokat szereltünk, amelyek a legnagyobb energiahatékonysággal tartják a szobákat a kívánt hőmérsékleten. De az egyik kedvencünk az okos dugalj, ami akár a moziból is könnyedén kikapcsolható, ha bedugva felejtettük volna a vasalót. Ráadásul ezzel nem csak a gondok, de a feleslegesen fogyasztott energia is csökken. LIVING Smart+ csomagjainkkal pedig ezeken az alapfunkciókon felül is igényelhetőek olyan funkciók, amelyektől még kényelmesebb, energiatakarékosabb vagy biztonságosabb lehet a családi élet, hogy ti igazán csak arra fókuszálhassatok, ami fontos.

Segítünk az anyagiakban is

Az első saját otthon megvásárlása, még ha családi segítséggel is, óriási anyagi terhet róhat rátok. De jó tisztában lenni azokkal a lehetőségekkel, akciókkal és támogatásokkal, amelyeket fiatal családalapítóként igénybe vehettek. Ha már van csöppség a családban azért, ha még csak a gyermekáldás kapujában álltok azért érdemes megfontolni az állami CSOK nyújtotta lehetőségeket.

A LIVING kínálatában rengeteg akciós lakást találtok, ráadásul, ha egy LIVING otthonba szerettek bele, és éltek a CSOK nyújtotta kedvezményekkel, akkor a LIVING az illeték mértékével megegyező, 4% kedvezményt ad egyes lakásainak listaárából.

De a lehetőségek tárháza ennél sokkal szélesebb: illetékmentességre, áfa visszaigénylésre, babaváró-hitelre és egyéb kedvezményekre is jogosultak lehettek. Részleteket találtok a LIVING CSOK 2021 INFOPONT alatt és kérdezzetek bátran, mi örömmel segítünk! Ne feledjétek, saját tulajdonba költözni megfizethetetlen élmény!

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza