Magazin

Karácsonyi készülődés a LIVING csapatával – Így lehet boldog és meghitt karácsonyunk!

2020.12.08.

Az idei karácsony biztosan más lesz, mint amit eddig megszokhattunk, a megváltozott körülmények ellenére mégis fontos, hogy ne mondjunk le az ünneplésről és törekedjünk a karácsonnyal együtt járó emelkedett hangulat megteremtésére − ebben szeretne segíteni olvasóinak a LIVING! Egy kis tudatossággal és tervezéssel idén karácsonykor is átélhetjük az ünnep meghitt pillanatait.

Adventi várakozás

November 30-ához, Szent András napjához legközelebb álló vasárnappal kezdetét vette az adventi időszak, amely a várakozásról, az ünnepre való hangolódásról és az előkészületekről szól. A karácsonyig tartó visszaszámlálás egyik leginkább elterjedt szokása, hogy minden nap egy-egy újabb ablakocska nyílik ki az adventi kalendáriumon. Manapság már szinte bármilyen kalendáriumot választhatunk – legyen szó édességről, különleges teákról vagy akár kozmetikumokról. Idén a LIVING is szeretne hozzájárulni az ünnepi várakozáshoz az Új otthont a fa alá „adventi kalendáriumával”. A LIVING kalendáriumának ablaka az adott napon éjfélkor nyílik ki, ekkor lesz látható az ünnepi ajánlat a pontos részletekkel, amelyek egy teljes napon át elérhetőek. 24 óra elteltével új ablak nyílik – új lehetőség, új lakás, új kedvezmény!

Kreatív és kézzel készített ajándékok vásárlás helyett

A saját készítésű ajándékok milyenségét nagyban befolyásolja személyiségünk és kézügyességünk is. A lehetőségek tárháza határtalan, és csak rajtunk múlik, hogy valami különlegeset, személyeset alkotva meglepjük szeretteinket. Legyen szó akár egy házi készítésű tojáslikőrről, mézeskalácsról, karácsonyfadíszről, vagy más DIY (Do it Yourself) tárgyról, családunk és barátaink biztosan értékelik majd erőfeszítéseinket.

Ha már ajándékozunk, fő a biztonság. Vásároljunk online!

Az online vásárlás már a korábbi években is nagy népszerűségnek örvendett, azonban az idén szinte mindenki a webshopok kínáltatát tekinti meg először, ha ajándékvásárlásra kerül a sor. Az online vásárlás előnye, hogy otthonunk kényelmébe szállítják ki a termékeket, azonban még a home office elterjedésével is akadnak olyanok, akik nem tudják bármikor átvenni a csomagokat. A LIVING lakóparkok mindegyikében megtalálható csomagpont szolgáltatással könnyedén elintézhetjük az ajándékvásárlást sorban állás, tömeg és más zavaró tényezők nélkül.

A hangulatunkon is sokat segít, ha karácsonyi illatok töltik meg otthonunkat

Néhány természetes alapanyag segítségével – például fahéj, gyömbér, citrom vagy alma – pillanatok alatt kellemes, ünnepi illatot varázsolhatunk a lakásba. Nem kell más, csak egy alma felszeletelve, 3 db fahéjrúd és egy csipetnyi egész szegfűszeg. Tegyük egy fazékba a hozzávalókat, öntsünk fel vízzel, majd forraljuk fel. Ezután takaréklángon főzzük tovább, ha szükséges, akkor pótoljuk a vizet. Az illatos alma, a frissítő fahéj és a stresszoldó tulajdonságokkal rendelkező szegfűszeg tökéletes kombinációja segíti az ünnepi ráhangolódást. Az illatok mellett nem árt leporolni kedvenc karácsonyi díszeinket, hiszen ismét eljött az év azon időszaka, amikor minden a fényekről és a csillogásról szól.

Legfontosabb tipp!

Sokkal többet ér egy vidám, szeretetben és békességben együtt töltött ünnep, mint az előkészületekkel járó feszültség és idegeskedés terhe. Tervezzünk előre, hogy utána nyugodtan élvezhessük a karácsonyi ünnepeket!

Kellemes adventi időszakot és sikeres ünnepi készülődést kíván a LIVING csapata!

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza