Magazin

Elindult a Kassák Projekt befejező üteme, a Kassák Terrace

2022.02.02.

Elindult a LIVING Kassák projektjének harmadik, egyben befejező üteme, a Kassák Terrace. A XIII. kerületben, Klapka és Kassák Lajos utcák kereszteződésénél található lakófejlesztés a LIVING minőségnek megfelelően közösségi szolgáltatásokat és okos megoldásokat nyújt a leendő lakástulajdonosok részére. A Kassák Terrace a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás, panorámás penthouse lakásokig, hatékony alaprajzú, napsütötte otthonokat kínál, amelyek 5 százalékos áfával vásárolhatók meg.

Miért éri meg a Kassák Terrace lakásai közül választani?

A LIVING Kassák projektjének harmadik és befejező ütemében, a Kassák Terrace lakófejlesztésben összesen 246 lakás épül fel a XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében. A Kassák Terrace a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás, panorámás penthouse lakásokig, hatékony alaprajzú, napsütötte otthonokat kínál, amelyek 5 százalékos áfával vásárolhatók meg. A lakópark a LIVING sztenderdeknek megfelelően magas műszaki minőségben épül és kedvező ár-érték arányt kínál, valamint közösségi szolgáltatásokat és okos megoldásokat is nyújt a leendő lakástulajdonosok részére. A Kassák Terrace elkészültével válik teljessé a Kassák projekt 9 000 négyzetméteres belső parkja, amely hozzájárul a környék zöld felületeinek bővüléséhez.

A lakópark kedvező elhelyezkedésének alapja a Váci út közelsége, amelynek köszönhetően a belváros autóval és tömegközlekedéssel gyorsan és könnyedén megközelíthető, mégis nyugodt, csendes környezetben található. Egy rövid sétával vagy a környéken kialakított kerékpárutakon könnyen elérhető a Margitsziget, a Duna-part vagy a megújuló Városliget.

A LIVING fejlesztései kedvező energetikai besorolásúak, amely alól a Kassák Terrace sem kivétel. A lakópark hőszivattyús megoldással, illetve felület hűtés-fűtéssel épül. A három rétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb lesz a hő- és hangszigetelés, az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest. A lakóknak lehetősége lesz a válaszfalak mozgatására, a lakáson belüli gépészetet, valamint az elektromos kialakításokat illetően.

Közösségi szolgáltatások

A Kassák Terrace-ban is elérhetőek lesznek a mindennapokat megkönnyítő közösségi szolgáltatások: a közösségi nappali nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál. Ezenfelül olyan egyedi szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint a könyvtár, takarító szolgáltatás, fészer, car-sharing szolgáltatás, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. LIVING Service szolgáltatásainak keretében pedig profi segítség vehető igénybe például a lakás bérbeadásához vagy a műszaki átadás lebonyolításához, akár saját, akár befektetési célzattal vásárolt lakás esetében.

A SMART LIVING szolgáltatásaihoz pedig olyan előnyök tartoznak, mint a SMART Home, amelynek ingyenes alapcsomagjában található központi egység, fűtés szabályozás és okos dugalj. A szolgáltatások köre külön díj ellenében bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a lakók mindennapjai még kényelmesebben telhessenek.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza