Magazin

Biztos lakásbefektetés a nyaralás alatt is!

2021.07.14.

Az éves szokásos nyaralás elengedhetetlen ahhoz, hogy egész évben sikeres üzleti döntéseket hozhassunk. Így hoztunk pár izgalmas befektetési lehetőséget a lakópiacról, hogy üzletileg is gyümölcsöző legyen a nyári vakáció.

Nem csak befektetni, nyaralni is lehet hatékonyan!

Amellett, hogy mi magunk is érezhetjük, tudományosan is bizonyított tény, hogy a nyaralás alatt közérzetünk, általános egészségügyi állapotunk javul, csökken a szervezet stresszhormonszintje, vagyis egyszerűen ellazulunk. A kipihentség, nyugodt testi-és lelki állapot ugyanis 1-2 hét után elillan, mintha soha nem is létezett volna.

Érdemes hát több hosszú hétvégét beiktatni a Balatonnál, ahova nem kell sokat utazni, de minden adott egy pihentető pár naphoz akár egyedül, akár családdal, akár barátokkal tervezünk kikapcsolódni. A munkahelyi stressz és a hétköznapok súlya olykor a befektetési döntéseiknek sem kedvez, hiszen nem tudunk nyugodt, átgondolt véleményt alkotni.

Hogy jön össze a pihenés és a lakásbefektetés? Nagyon jól!

Végre van idő kényelmesen átgondolni és összehasonlítani a lehetőségeket, akár egyeztetni, alaposan átbeszélni a családdal, partnereinkkel, nem kell rohanni és kapkodva pénzügyi döntéseket hozni. Egy jól átgondolt, de gyors döntéssel milliókat spórolhat, hiszen a LIVING elemzése szerint az építkezési fázisban folyamatos a drágulás, ennek mértéke a beruházás előrehaladtával pedig egyre csak gyorsul, így érdemes már a projektek indulásakor befektetni.

A LIVING ráadásul azt is szem előtt tartja, hogy nem csak a nyaralás alatt kincs az idő, ezért úgy alakította ki befektetői szolgáltatásait, hogy egész évben időt takarítson meg ügyfeleinek.

A LIVING SERVICES property management szolgáltatása a befektetésként vásárolt lakás berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújt a tulajdonosnak. Ha karbantartásról, felújításról van szó, a LIVING a teljes folyamat során rendelkezésre áll.

Hitel-és biztosításkövetés

Nem kell bankban sorban állnia, időt és energiát takaríthat meg, gyors, hatékony és objektív tájékoztatást kaphat a lehetőségekről, konstrukciókról.

Műszaki átadás

Vegye át elégedetten lakását! A LIVING csapata egyszeri szolgáltatási díjért cserébe minden szükséges ellenőrzést átvállal a műszaki átadás során.

Ingatlan management

Hozza ki a maximális profitot befektetéséből! A kiterjedt piaci ismeretek birtokában széleskörű segítséget kaphat a bérbeadás teljes folyamata során.

Berendezési szolgáltatás

A LIVING berendezi, Ön átadja! Bérlői kulcsrakészen kaphatják meg új otthonukat, modern, divatos bútorokkal, kiegészítőkkel, elektromos eszközökkel. Ráadásul négy lakberendezési stílus közül választhatnak, melyeket a szerződött stúdió minden részletre ügyelve, kidolgozva ad át.

Műszaki módosítás

Nem késő változtatni! A lakástulajdonosoknak lehetőségük van olyan belsőépítészeti műszaki változtatásokat kérni lakásukban, melyek magukba foglalják a gépészetet, elektromos és építész tervek módosítását, továbbá ízlésük szerint választhatják ki a lakásokba beépítésre került burkolatokat, szanitereket, belsőajtók színét. Választhat basic és prémium csomagok közül.

Kényelmi szolgáltatások

Tisztaság 24 órán belül. A megbízható és 24 órán belül rendelkezésre álló takarító szolgáltatást mobilapplikáción, vagy webes felületen keresztül is megrendelheti.

Remek lokáció, nagy választék, kedvező konstrukciók

A XIII. kerület sikere töretlen, az új lakások értékét hosszútávon növelik a folyamatos fejlesztések, emellett a multinacionális cégek több tízezer munkavállalója is potenciális bérlő lehet. A LIVING jelenleg négy projektet értékesít a kerületben, ezek mindegyike magas minőségű, kiemelten magas műszaki tartalommal épülő lakásokat kínál, amiknek közel fele már a tervezőasztalról elkel.

A kedvező fizetési konstrukcióknak köszönhetően befektetése nem egy összegben terheli a számláját, a lakásokat csak az elkészülésük után kell teljesen kifizetnie.

Ha meghoztuk a befektetési kedvét, nincs más hátra, mint hogy megismerje a LIVING kínálatát azonnal költözhető lakásokkal, izgalmas penthouse-okkal, és változatos méretű és adottságú otthonokkal! (ezt vagy linkeljük, vagy ha van helye a posztban, akkor kifejtve:)

LE JARDIN – A természet luxusa

A LIVING legújabb és legzöldebb lakófejlesztésének főbb előnye, hogy az épület mellett folyik a Rákos-patak, amihez a lakópark közvetlen kapcsolattal rendelkezik. A Le Jardin-ben minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély, a lakópark külső és belső oldalán pedig kertek kerültek kialakításra, tovább növelve a zöld területek méretét és az épületek védett jellegét. A két ütemben összesen 355 db lakás épül.

KASSÁK PASSAGE – A Te utad, a Te otthonod

A XIII. kerületi Klapka utcában található, a Váci úttól egy utcányira, a Kassák Residence folytatásaként. Az új ütemben 262 lakás épül fel két épületben. A Kassák projekt a harmadik ütem elkészültével válik majd teljessé és a mintegy 700 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások kerülnek kialakításra. Az épületeket hatékony alaprajz és az átlagnál magasabb szintű kivitelezési minőség jellemzi.

PARK WEST 1&2 – Egy perc és ott vagyok!

A Park West elsősorban az aktív életformát kedvelők részére kínál ideális otthonokat. A pezsgő XIII. kerület, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt elhelyezkedő három ütemben épülő lakóparkban összesen mintegy 700, legnagyobb számban 40-50 m2 lakás épül fel. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.

METROPOLITAN GARDEN – Ahol a XXI. századi igények találkoznak

A LIVING júniusban adta át a Metropolitan Garden-t, a Béke tér mellett található lakófejlesztését. A használatba vételi engedéllyel rendelkező projektet óriási érdeklődés övezte, köszönhetően többek között a kiváló, 13. kerületi lokációnak, a kedvező fizetési feltételeknek és az exkluzív közösségi és okos megoldásoknak. A lakófejlesztésben már csak 3 db, hatodik emeleti lakás érhető el, melyek azonnal költözhetők és 5% áfával vásárolhatóak meg!

Azonnal költözhető lakások

Keresse a LIVING értékesítő csapatát egész nyáron, a vízpart mellől is!

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza