Magazin

Bababarát, bababiztos otthon – Egyszerűen a LIVING-gel

2020.08.05.

Egy új családtag érkezése mindig óriási boldogsággal és izgalommal tölti el a család tagjait, azonban az örömbe némi aggódás is vegyül. Épp ezért nagyon fontos, hogy még a baba érkezése előtt, vagy új otthonba költözéskor különösen figyeljünk arra, hogy kisbabánk, kisgyermekünk számára biztonságos és optimális környezetet alakítsunk ki, ahol játszva fedezheti fel a világot.

Egy újszülött esetén a számára optimális körülmények megteremtése az egyik legfontosabb és egyben legelső feladat, amellyel egy friss szülőpárnak szembesülnie kell. A hosszú hónapokat a pocak biztonságában töltő kisbabánk hozzászokott egy bizonyos hőmérséklethez és közérzethez. Annak érdekében, hogy a külvilágban is boldog és kiegyensúlyozott legyen fontos, hogy a lehető legjobban meg tudjuk teremteni az ehhez hasonló feltételeket. Erre nyújtanak remek lehetőséget a LIVING közösségi és okosotthon szolgáltatásai.

A legkisebbek számára a legideálisabb szobahőmérséklet 24-25 fok közé tehető, illetve nagyon fontos az, hogy a hőmérséklet és a páratartalom is stabil maradjon a szobában. A szakértők azt tanácsolják, hogy négy hetes koráig maradjon a babaszobában a 24 fok körüli hőmérséklet, majd egy hónapos korától kezdve, fokonként csökkentve a hőfokot szoktassuk hozzá az általunk megszokott hőmérséklethez. A LIVING ingyenes Smart Home szolgáltatásának segítségével könnyen monitorozhatjuk a szoba hőmérsékletét, beállíthatjuk a kívánt fokot, majd ugyanilyen könnyedséggel módosíthatjuk is, amikor eljön az ideje.

Szintén nagyon fontos, hogy rendszert adjunk a babának, amelynek köszönhetően idővel meg tudja majd különböztetni a nappali szundizást az éjszakai alvástól, és kialakulhat nála egy ritmus. Ennek remek módja lehet az, ha a napközbeni pihenés során világosban alszik a baba, illetve figyelünk arra, hogy olyan hangok és zajok vegyék őt körül, amelyek bár nem zavarják őt, mégis segítenek neki alkalmazkodni. Ezzel szemben pedig ajánlott, ha éjszaka teljes sötétség veszi körül őt, amely csönddel kiegészülve jelzi a szervezete számára, hogy ez most az alvás és nem pedig a játék ideje. Ebben nyújthat segítséget a külön díjazás ellenében igénybe vehető Smart+ csomagban elérhető központilag irányítható redőnyrendszer, amellyel könnyedén beállíthatjuk, hogy mennyi természetes fény szűrődjön be. A világítás- és fényerő-szabályozó funkció révén pedig a lámpákat távolról, egy gombnyomással vezérelhetjük, így akár az alvó gyermekkel a karunkban is könnyedén kialakíthatjuk az optimális környezetet a szobában anélkül, hogy mind ehhez fel kellene állnunk.

Minden szülő aggódik a gyermekéért, kiváltképp újszülött korban, hiszen ez a fejlődés legkritikusabb időszaka és gyermekünk is ekkor a legsérülékenyebb. Még a gyakorlott szülőknek is sokat segíthet ilyenkor egy babát figyelő kamera rendszer, vagy babamonitor, amely olyankor is őrzi csemeténket, amikor mi épp a házimunkával vagy egyéb tevékenységekkel vagyunk elfoglalva. A LIVING lakásaiban elérhető kamerarendszer ebben is segítségünkre siet, hiszen a telefonunkról/okos eszközünkről minden percben figyelhetjük kisbabánkat, amely hatalmas segítség bármelyik elfoglalt szülőnek.

Amint gyermekünk útjára indul, hogy felfedezze a világot, számos olyan veszély leselkedhet rá, amelyet mi felnőttként már rég magunk mögött hagytunk. Ennek egyik legveszélyesebb eleme a konnektor, illetve a vágy, hogy a gyerekek kezükkel fedezzék fel ezt is, ahogy minden mással is teszik. Nagyon fontos, hogy amint elérkezik akár már a mászós korszak, minden alacsony lévő konnektor biztosításáról gondoskodjunk. Erre jelent remek megoldást a LIVING Smart Home alapcsomag részeként elérhető okosdugalj, amely könnyen, telefonról irányítva csupán néhány másodperc alatt kikapcsolható, így biztosak lehetünk benne, hogy csemeténket nem éri baj a lakás felfedezése közben.

Egy kisgyermek sok örömet és boldogságot, és persze rendetlenséget okoz szüleinek. A LIVING közösségi szolgáltatásain belül, a megbízható és 24 órán belül rendelkezésre álló takarító szolgáltatása segít a szülőknek abban, hogy mindig tiszta és biztonságos környezetet nyújtsanak gyermekük számára. Emellett pedig a takarítással töltött időt is a babára fordíthatjuk, hiszen minden, gyermekünkkel töltött idő ajándék! A kényelmi szolgáltatás könnyedén megrendelhető mobilapplikáción, vagy webes felületen keresztül.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza