Magazin

Azonnal költözhető lakások a Metropolitan Garden-nél

2021.07.23.

Kiváló XIII. kerületi lokáció, erkéllyel és okos funkciókkal felszerelt barátságos otthonok a Metropolitan Garden kínálatában! A használatbavételi engedéllyel rendelkező lakófejlesztésben azonnal költözhető lakások érhetők el limitált számban. Miért érdemes még a Metropolitan Garden lakásai közül választani? Mutatjuk!

Zöld övezet a belváros közelében

A Metropolitan Garden a XIII. kerületi Országbíró utca 54. szám alatt található, a Béke tér közvetlen szomszédságában. Elhelyezkedésének sajátossága, hogy zöld övezettel rendelkezik, de a belváros is közel található. A rendkívül jó tömegközlekedési infrastruktúrával ellátott környék közvetlen közelében egyaránt fellelhető számos üzlet, önkormányzati iroda, játszótér, óvoda, valamint 100 méterre egy igényesen kialakított park is látogatható.

Lakásból otthont

A Metropolitan Garden-ben minden otthonhoz tartozik egy kellemes atmoszférájú erkély is, amelyek átlagos mérete 12 négyzetméter, illetve az épület alatt mélygarázs is megtalálható. A lakópark különlegessége, hogy a tetőszinten maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos otthonok kerültek kialakításra. Kiváló műszaki minősége és remek elhelyezkedése mellett a Metropolitan Garden igazi értékét a lakópark nyújtotta okos megoldások, valamint a széles közösségi szolgáltatáspaletta jelenti, amelyekkel a LIVING célja, hogy az ott lakók életminőségét javítsa.

Emberközpontú szolgáltatások

A közösségi játszószoba számos lehetőséget biztosít a legkisebbek szórakoztatására, míg a közösségi könyvtár a felnőttek számára tartogat új olvasnivalókat. Mindezek mellett közösségi barbecue, fűszerkert, takarítószolgálat, fészer, autómegosztó, valamint 24 órás csomagátvételi pont is megtalálható az épületben. A lakásokat úgy építették meg, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsák az odaköltözők számára. A belvárosba való könnyű eljutás és a kertvárosi környezet mellett kiemelkedő fontosságú volt, hogy a környéken különféle szolgáltatások is fellelhetőek legyenek, illetve, hogy egyszerű legyen a tömegközlekedés is.

A lakópark még elérhető lakásai ide kattintva tekinthetők meg.

Azonnal költözhető lakások

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza