Magazin

Autómegosztással bővíti lakóparkjainak szolgáltatását a LIVING

2020.12.07.

A lakóparki lakások legnagyobb előnye, hogy remek lokációjuknak és elhelyezkedésüknek köszönhetően részesei a főváros pezsgő vérkeringésének. A XIII. kerületben található LIVING lakóparkók közelében számos bevásárlási lehetőség, zöldfelület és egyéb szolgáltatás megtalálható, ezért egy külön autó fenntartása nem feltétlenül indokolt a lakók számára. Azonban időről időre mégis elfordulhat, hogy szükségünk lenne egy autóra a nagybevásárláshoz, városon belüli hosszabb távú utazáshoz vagy épp a nagyobb méretű karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. Erre nyújt megoldást a LIVING a SHARE NOW autómegosztó szolgáltatás bevezetésével!

Szolgáltatásai körét autómegosztó, úgynevezett car-sharing opcióval bővíti a LIVING, Magyarország első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóingatlan-fejlesztője. Az új lehetőség a LIVING első projektjében, az átadás alatt álló Kassák Residence-ben indul útjára. A lakók a SHARE NOW szolgáltatás segítségével bármikor élvezhetik a prémium minőségű autók által kínált korlátlan mobilitást, miközben nem kell aggódniuk sem a parkolási, sem pedig a biztosítási díjak miatt. Mindemellett az együttműködés egyedi kedvezményeket is biztosít a Kassák Residence lakói számára a SHARE NOW szolgáltatás használata során.

A LIVING lakóingatlan-fejlesztő és a SHARE NOW együttműködése révén új, exkluzív szolgáltatással bővült a Kassák Residence lakóparkban elérhető közösségi megoldások köre. Az innovatív megoldásairól ismert fejlesztő az országban elsőként biztosít lakói számára autómegosztó szolgáltatást, amely segítségével a lakók környezetbarát módon és kényelmesen intézhetik teendőiket anélkül, hogy aggódniuk kellene a parkolási és egyéb költségek miatt.

Európa vezető közösségiautó-megosztója, a SHARE NOW jelenleg 16 európai városban van jelen közel 14 000 autóval, amelyből 3550 teljesen elektromos. A mintegy hárommillió ügyfelet számláló SHARE NOW fenntartható városi mobilitási megoldást kínál, miközben – a mobilitási ökoszisztéma részeként – jelentősen hozzájárul a forgalmi dugók csökkentéséhez, hiszen egy közösségi autó gyakran négy-hat magántulajdonban lévő autót is kivált a forgalomban.

A SHARE NOW négy városban kizárólag elektromos autókat üzemeltet, tíz városban pedig részben elektromos autóflottát nyújt az ügyfelei számára, amellyel egyike a legnagyobb elektromos autómegosztóknak. BMW, Mercedes-Benz, MINI és smart márkájú autóival a SHARE NOW bármilyen élethelyzetnek megfelelő autót kínál. A budapesti székhelyű SHARE NOW 2019 áprilisa óta van jelent hazánkban és 240 autót számláló, BMW és MINI modelleket felsorakoztató flottával üzemel.

A SHARE NOW a városi autózás legkorszerűbb és legrugalmasabb formáját teszi lehetővé: a szolgáltatás autói Európa-szerte elérhetők minden regisztrált felhasználó számára. Az applikáción keresztül perc-, óra- vagy napidíjas alapon bérelhető prémium gépjárművek korlátlan szabadságot biztosítanak, bárhol felvehetők és leparkolhatók adott zónában, továbbá mentesek tankolási, biztosítási és parkolási díjaktól a SHARE NOW zónában, közterületen.

A SHARE NOW szolgáltatás kiváló választás mindenki számára, aki nyüzsgő, elfoglalt városi életet él. Jó megoldás lehet azok számára is, akik nem rendelkeznek saját gépjárművel, illetve azoknak, akik nem használják azt rendszeresen a belvárosi közlekedéshez, hiszen a SHARE NOW autók egyetlen applikáció segítségével bárhol felvehetők és leparkolhatók a zónában.

A LIVING ingatlanfejlesztő a megállapodás révén a Kassák Residence lakóinak ingyenes regisztrációs lehetőséget biztosít a SHARE NOW applikációhoz, akik emellett további kedvezményekre és előnyökre is jogosultak lesznek.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza