Magazin

A befektetés, amely hosszútávon is megőrzi értékét – Miért éri meg LIVING lakásba fektetni?

2021.02.22.

A lakásvásárlás a lakhatásunk biztosítása mellett egy rendkívül összetett befektetési döntés is egyben, ezért nagyon fontos, hogy kellő odafigyeléssel kezeljük a kérdést. A választásunk során nem csupán rövid- és középtávon célszerű tervezünk, hanem jóval hosszabb periódust érdemes figyelembe vennünk. A LIVING lakóingatlanfejlesztő célja magas minőségű lakóingatlanok építése. A megvalósításon túl pedig a befektetési célú lakások vásárlása és hasznosítási kérdéseiben is segíti ügyfelelit.

Európában a lakások értéke folyamatosan emelkedik, ezért a hosszú távra bérbe adható otthonok jelentik az egyik legbiztosabb befektetési formát a magánbefektetők számára. Továbbá a beruházók által kínált, kedvező fizetési konstrukcióknak köszönhetően vonzó invesztíciós lehetőség az újlakásvásárlás, hiszen a használt ingatlannal ellentétben az új lakások teljes vételárát csupán elkészülésük után kell kifizetni.

A lakás jövőbeli értékét meghatározza a lokáció megítélésének alakulása, az ingatlan alapterülete és elrendezése, valamint a lakópark által kínált szolgáltatáspaletta is. Éppen ezért fontos olyan lakás mellett dönteni befektetésként, amely a lehető legjobb karakterisztikákkal rendelkezik. Az egyik legfontosabb döntés a vásárolni kívánt lakás lokációjának kiválasztása – olyan területet érdemes választani, amely megítélése pozitív és fejlődése jelenleg és a későbbiekben is biztosított.

A XIII. kerületben a beruházók pillanatnyilag is megannyi irodaházat építenek a környéken, amely jelentősen hozzájárul a terület keresettségéhez. Az új lakások értékét hosszútávon növelik a folyamatos fejlesztések, emellett a nemzetközi vállalatok több tízezer munkavállalója is potenciális bérlő lehet, hiszen a könnyű megközelíthetőség tovább növeli az itt található lakások értékét.

A dinamikusan fejlődő XIII. kerületi lokáció, a budapesti irodafolyosó közvetlen közelsége, valamint a közösségi és az okos szolgáltatások széles palettája teszik a LIVING fejlesztésében épült lakóparkokat olyan kiemelkedő városi otthonokká, amelyek az átadást követően is kamatoztathatóak. A LIVING XIII. kerületi fejlesztéseiben egy átlagosnak tekinthető, kétszobás, terasszal rendelkező lakás éves szinten 5 százalék feletti hozamot biztosíthat – ez az érték pedig Európában kivételesnek mondható.

Az új lakások rendkívül népszerűek a vásárlók körében, hiszen amellett, hogy nagyobb rugalmasságot engednek meg a lakás kialakítása során, a kedvező fizetési konstrukciók mellett érhetőek el. A LIVING elemzése szerint, a lakások több mint 40 százaléka már a tervezőasztalról elkel, az átadás előtt egy évvel pedig átlagosan 74 százalékos a lakások értékesítettségi aránya, míg a projekt lezárása során már csupán a fennmaradó 7 százalékából lehet válogatni . A LIVING elemzése szerint az építkezési fázisban folyamatos a drágulás, ennek mértéke a beruházás előrehaladtával pedig egyre csak gyorsul, ezért akár több millió forintot is megspórolhat az, aki az új építésű lakást már a projekt indulásakor megvásárolja.

A LIVING az aláírást követően is segíti a lakásvásárlókat. A LIVING Services-szel a tulajdonosok biztonságban tudhatják lakásukat, időt és energiát megspórolva. A LIVING Services property management szolgáltatása a befektetésként vásárolt lakás esetén az első lépésektől kezdve a lakástulajdonosok rendelkezésére áll, hiszen az ingatlan megtervezése, majd berendezése, illetve igény szerint akár bérbeadása során is teljes körű segítséget nyújt a tulajdonos számára.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza