Magazin

Kora őszi programajánló a LIVING 13. kerületi lakóparkjainak közelében

2023.08.28.

Habár a naptár szerint már beköszöntött az ősz, az időjárás szeptemberben még igen kellemesnek ígérkezik, így érdemes kihasználni az utolsó napsütéses, meleg napokat, és kiélvezni a kültéri programlehetőségeket lakásunk vonzáskörzetében. A 13. kerület számos kulturális rendezvénnyel várja egész évben lakóit, emellett a Városliget és a Margit-sziget közelsége a szabadtéri kikapcsolódásnak is kedvez.

Elolvasom

Így lesz sokkal egyszerűbb az ingatlankiadás

2023.04.05.

A jelenlegi gazdasági helyzetben sokan döntenek úgy, hogy megtakarításaikat ingatlanba fektetik, és hosszú távra bérbe adják azt. Az ingatlankiadásnak azonban számos nehézsége van, az albérlettel kapcsolatos ügyintézés pedig nem csak a bérleti szerződés megkötésében merül ki.

Elolvasom

Akár süt a nap, akár esik az eső, van hova menni - Őszi programok a LIVING otthonok közelében

2022.08.31.

Itt az ősz és ezzel együtt a szabadtéri programok számára kellemesebb időjárás, úgyhogy összeválogattunk néhányat, amelyekkel még kihasználhatjuk a kora őszi napokat.

Elolvasom

Itt a tavasz, hello, természet! – Ezek a legjobb sétahelyek a 13. kerület közelében

2022.05.12.

Hosszú, bár nem túl hideg telünk után végre kizöldült a természet. Ideje elővenni a kerékpárokat, görkorcsolyákat is, vagy akár már egy kellemes hétvégi pikniket is szervezhetünk.

Elolvasom

Tavaszi megújulás az otthonunkban

2022.03.09.

Bár a kora reggelek még csípősek, a fények, az illatok és az egyre hosszabb nappalok jelzik, hogy beköszönt a tavasz, mi pedig friss energiákkal töltődünk fel. Új célokat jelölünk ki, méregtelenítésbe, tisztítókúrákba kezdünk, és felfrissítjük a gardróbunkat. Az új évszak azonban nem csak önmagunk, hanem az otthonunk megújításáról is szól: megszabadulunk a felesleges, megunt dolgainktól, alaposan kitakarítunk és új színekkel, kiegészítőkkel dobjuk fel a lakásunk hangulatát. Következzen néhány tipp otthonunk tavaszi megújulásához!

Elolvasom

Új év, új életmód – 5 tipp az egészségtudatos otthon kialakításához

2022.02.18.

December 31-én, éjfélkor rögtön a koccintás előtt vagy után megtesszük újévi fogadalmainkat. Ezek oroszlánrésze a tudatos, egészséges élet köré szerveződik, alapvetően azt fogadjuk meg, hogy többet teszünk saját testi és lelki egyensúlyunkért, jólétünkért. Az idei évből már eltelt két hónap, időszerű feltenni a kérdést: hogy állunk a magunknak (és magunkért) tett ígéretekkel, mennyire tartottuk be őket? Egy biztos: az életmódváltás soha nem egyszerű, könnyen lehet, hogy elbukunk az úton. De mindig van lehetőség segíteni magunknak, például azzal, hogy olyan otthont alakítunk ki, ami szinte kínálja magát a tudatos életre. Íme öt tipp ehhez, fogadjuk meg őket az egész évben!

Elolvasom

Így iktasd be a mozgást a mindennapokba! Eláruljuk, ez Budapest mely részéről a legkönnyebb

2022.02.18.

A mozgás nagyon fontos (lenne) az egészséges életmódhoz, amit sokan kihagynak, hiszen sokszor érezzük úgy, hogy a napi tennivalónk rengeteg, az időnk viszont kevés. Pedig átgondolt szervezéssel egy jól működő rendszert vihetünk az életünkbe, amibe belefér a napi rendszeres mozgás is. Összegyűjtöttünk néhány olyan mozgásformát, amit különösebb erőfeszítés nélkül meg tudsz valósítani.

Elolvasom

Konyha, mint beépített bútor – LIVING Service szolgáltatások

2022.02.02.

Egy új lakás berendezése mindig komplex és időigényes feladat. Ezen belül pedig a praktikus konyha kialakítása sem egyszerű, hiszen nem egy-két évre választjuk ki a bútorokat és a berendezéseket, ezért az aktuális trendekben is könnyedén elveszhetünk. Az alábbiakban ezért segítünk átlátni a berendezés legfontosabb szempontjait és az aktuális trendeket. A LIVING Service beépített bútor szolgáltatásunkkal pedig profi segítséget kínálunk akár saját, akár befektetési célzattal vásárolt lakás konyhabútorának kialakításában!

Elolvasom

Elindult a Kassák Projekt befejező üteme, a Kassák Terrace

2022.02.02.

Elindult a LIVING Kassák projektjének harmadik, egyben befejező üteme, a Kassák Terrace. A XIII. kerületben, Klapka és Kassák Lajos utcák kereszteződésénél található lakófejlesztés a LIVING minőségnek megfelelően közösségi szolgáltatásokat és okos megoldásokat nyújt a leendő lakástulajdonosok részére. A Kassák Terrace a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás, panorámás penthouse lakásokig, hatékony alaprajzú, napsütötte otthonokat kínál, amelyek 5 százalékos áfával vásárolhatók meg.

Elolvasom

Új életet kezdenél idén? Adunk hozzá néhány tippet!

2022.01.26.

Ki ne szeretne több pénzt spórolni, több értékes szabadidőt, vagy leküzdeni a kialvatlansággal járó motiválatlanságot? Az új év új lehetőségeket, új utakat nyithat meg az ember életében, bár ezeket néha nem is olyan egyszerű elérni. Ezért összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet ebben. Ehhez persze nem árt, ha a megfelelő ingatlanba költözöl, hiszen a mai modern otthonok nagyban megkönnyíthetik az életedet.

Elolvasom

Otthonod, mint ideális helyszín a karácsonyi vacsorához

2021.12.01.

A karácsonyi vacsora nálatok is gyakran egy rohanós rémálommá válik a sok el nem intézett teendő miatt? Pedig a kapkodás és idegeskedés helyett a várakozásról és a pillanatok megéléséről is szólhatna ez az időszak. Nem kell feltétlenül túlhajszolni magadat egy-egy sikeres estéhez, sőt, néha a legegyszerűbb ünnepek válnak a legszebbé. Ha szeretnéd idén felkészültebben, de kevésbé stresszesen várni a vendégsereget, akkor mutatunk ehhez néhány tippet!

Elolvasom

Így lehetünk környezettudatosabbak a mindennapokban

2021.11.30.

Nem kell kiköltözni a civilizációból, hogy az ember környezettudatosabban éljen. Mutatunk néhány egyszerű lépést, hogyan lehet elindulni ezen az úton.

Elolvasom

Mit kínál a Rákos-patak környéke?

2021.10.13.

Ha fontos a természet közelsége, de nem tudnál lemondani a belváros kényelméről és infrastruktúrájáról, akkor a Rákos-patak környezetét feltétlenül érdemes felvenned a listára. Itt ugyanis a Váci út városi mozgalmassága és a csendes patakparti séták ígérete találkozik egy helyen. Nézzük, mitől is olyan különleges ez a helyszín.

Elolvasom

Növények a balkonon

2021.08.25.

Minden nyáron aktuálissá válik a kérdés, hogy milyen fajta növényekkel lenne célszerű feldobni erkélyünket. Azonban a nyár végi és kora őszi hőség ideje alatt a színpompás balkon rendben tartása igazi kihívást jelenthet. Az erkély tulajdonosoknak okozhat némi bosszúságot tehát a kánikula elleni küzdelem, illetve a megfelelő vízutánpótlás biztosítása a melegebb napok során. Az alábbiakban ezért néhány példával szemléltetjük a legjobb szárazságtűrő növényeket, amelyek kevés odafigyelést igényelnek a forróság és a szeptemberi kora őszi meleg idején is.

Elolvasom

Mit tartalmaz a LIVING legújabb ajánlata?

2021.08.24.

A LIVING lakóingatlan-fejlesztő most egyedülálló lehetőséget biztosít a lakásvásárlást tervezők számára. Az ajánlat keretében mindössze bruttó egymillió forint befizetésével köthetők le a Park West 1-2, Kassák Passage vagy a Le Jardin újépítésű otthonai, kedvező fizetési ütemezéssel és 5%-os áfával. A kiváló, XIII. kerületi közösségi szolgáltatásokkal bővített és okosotthon funkcióval felszerelt LIVING lakóparkok páratlan lakásvásárlási lehetőséget jelentenek a minőségi városi életet kedvelőknek.

Elolvasom

Azonnal költözhető lakások a Metropolitan Garden-nél

2021.07.23.

Kiváló XIII. kerületi lokáció, erkéllyel és okos funkciókkal felszerelt barátságos otthonok a Metropolitan Garden kínálatában! A használatbavételi engedéllyel rendelkező lakófejlesztésben azonnal költözhető lakások érhetők el limitált számban. Miért érdemes még a Metropolitan Garden lakásai közül választani? Mutatjuk!

Elolvasom

Kerti és kültéri bútor trendek 2021-ben

2021.07.22.

A jó idővel együtt elérkezik a szabadban töltött percek időszaka, amikor a reggeli kávénk elfogyasztását és a munka utáni pihenést napfényes környezetben, a friss levegőn szeretnénk eltölteni. A nyugodt percek és a családi szórakozás helyét ilyenkor általában átveszi a lakás erkélye, a terasz vagy a kert egy eldugott része, amelyeknek elengedhetetlen elemei a kényelmes bútorok és a kiegészítők. A LIVING csapata ezért összegyűjtötte a 2021-es kerti és kültéri bútor trendeket, amelyekkel kedvenc szabadtéri helyeink még varázslatosabb élményeket kínálhatnak!

Elolvasom

Új otthont találni a nyaralás alatt? Miért ne?

2021.07.14.

A munka és a napi teendők mellett sokszor nem marad sem időnk, sem energiánk a fontos döntésekre. Talán már régen megfogalmazódott egy új otthon gondolata, de nem volt ideje körbejárni a témát? Helyezkedjen el kényelmesen a napozóágyban, hallgassa a Balaton hullámzását, mi pedig hozunk pár szuper újépítésű projektet a pezsgő XIII. kerületből!

Elolvasom

Biztos lakásbefektetés a nyaralás alatt is!

2021.07.14.

Az éves szokásos nyaralás elengedhetetlen ahhoz, hogy egész évben sikeres üzleti döntéseket hozhassunk. Így hoztunk pár izgalmas befektetési lehetőséget a lakópiacról, hogy üzletileg is gyümölcsöző legyen a nyári vakáció.

Elolvasom

A szelektálás és rendszerezés művészete

2021.07.06.

Kinőttétek a lakást és új otthonba költöztök? Nem fértek el a már nem használt tárgyaktól, ruháktól? Megtelt a tároló és a lakás is egyre inkább egy raktárra emlékeztet, nem pedig egy kényelmes otthonra?

Elolvasom

Teraszos és kertkapcsolatos lakások

2021.07.05.

Az utóbbi évek során egyre nagyobbá vált a teraszos, kertkapcsolatos otthonok iránti kereslet. Ezt a tendenciát tovább növelte a rendhagyó tavalyi év is, amelynek következtében még fontosabb lett, hogy a korlátozások mellett is biztosított legyen a megfelelő tér és a szabadban tartózkodás élménye a lakók számára. Népszerűségüket szintén alátámasztják egyes tanulmányok, amelyek szerint egy egyszerű erkély vagy terasz számos jótékony hatással bírhat az emberre és a lakókörnyezetre egyaránt. Az alábbiakban ezért most sorra vesszük, milyen szerepe van a terasszal, kertkapcsolattal vagy erkéllyel rendelkező otthonoknak a komfortos mindennapokban.

Elolvasom

Energiatakarékos lakáshűtés

2021.07.04.

A nyár berobbanásával sok tekintetben megváltoznak az életkörülményeink. Ez igaz lehet az öltözködésünkre, folyadékfogyasztásunkra, hangulatunkra, de lakáshűtési szokásainkra is. Ki kevésbe, ki jobban tűri a nagy forróságot, ám otthonunk hűvösen tartása mindannyiunk számára kiemelten fontos kérdés. A lakáshűtésre sokféle eszköz létezik, a szellőztetéstől kezdve a ventilátoron át a légkondicionálóig - de nézzük meg, hogy melyek is a legkörnyezetkímélőbb megoldások! A LIVING csapata most összegyűjtötte a legjobb energiatakarékos praktikákat, hogy a nyári forróságban is pénztárcabarát módon tudjuk kellemes hőmérsékleten tartani lakásunkat.

Elolvasom

Öt jel, ami arra utal, hogy kinőttétek a családi fészket

2021.06.16.

A költözésről kétféle vélekedés létezik. Az egyik tábor rögtön az idegeskedésre, a fizikai kimerültségre, a végtelen takarításra, felhalmozódott kartondobozokra asszociál. A másik csoportba azok tartoznak, akik szeretnek szortírozni, imádják a lakberendezést, a tisztaságot, a változást vagy egyszerűen csak kinőtték a lakásukat, és elegük van: nagyobb térre lenne szükségük. De honnan tudhatjuk, hogy itt az ideje nagyobb fészek után nézni? Figyeljétek a jeleket, és ne riadjatok vissza a költségektől sem, mert segítünk!

Elolvasom

Ötletek gyerekszobához

2021.06.14.

A legkisebb családtagok rezidenciája mindig alapos fejtörést okoz a szülőknek. A gyerekek növekedésével együtt igényeik is változnak, így szobájuk folyamatos átalakítás alatt áll. Egy kisebb lakás vagy több gyermek egy szobában elhelyezése különösen megköveteli a szülők kreativitását és az alapos tervezést. A szobának a gyerekek ízlését kell tükröznie, de ügyelnünk kell olyan részletekre, mint a praktikum vagy a biztonság. A LIVING csapata összegyűjtötte a legjobb tippeket, hogy mire érdemes figyelni a legkisebbek birodalmának berendezésénél!

Elolvasom

Közösségi könyvtár

2021.06.14.

A könyvtárak az emberi társadalmakban régóta fontos funkciót töltenek be, nem csak a tudás és az információ megszerzésében, hanem a szociális kapcsolatok kialakításában, erősítésében egyaránt. Az e-könyvolvasók térnyerésének ellenére napjainkban is épp olyan jelentőséggel bírnak a közösségek életében, mint a digitalizáció elterjedését megelőzően. A LIVING fejlesztésében épült Metropolitan Garden lakói számára, a Community szolgáltatáscsomag keretében elérhető közösségi könyvtárban az ott élők bátran válogathatnak a legfrissebb irodalmi alkotások között, a Bookline jóvoltából!

Elolvasom

3+1 dolog, amiért imádunk a XIII. kerületben élni!

2021.05.27.

A XIII. kerület Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő városrésze, amely annak ellenére, hogy hightech üzleti központtá alakul, nem vesztette el ember- és természetközpontúságát sem. Ennek tanúbizonysága, hogy egyre több család választja lakhelyéül ezt a területet. Mi minden nap találunk valamit, amibe beleszeretünk. Válasszunk egy szép vasárnapi napot, és kalandozzunk együtt a kerületben!

Elolvasom

Energiatakarékos világítástervezés

2021.05.18.

Otthonunk világításának megtervezése, kialakítása nem egy elhanyagolható kérdés, hiszen egyáltalán nem mindegy hogyan és milyen eszköz világítja meg a lakást. Általában célszerű vezérelv, hogy a lehető leggazdaságosabb megoldás érvényesüljön, mert a lakás villamosenergia-költségének akár 30 százalékát a világítás teszi ki. Az igazán jó megoldás eleget tesz a már említett gazdaságosságtól kezdve a megfelelő színhatásig bezárólag további jó néhány szempontnak. A LIVING fejlesztésében épült lakóparkok mindegyik lakása okosotthon: a SMART Home ingyenes alapcsomagban az okos dugalj és fűtés szabályozás, a feláras SMART+ csomag részeként a világítás- és fényerő-szabályozás energiatakarékos üzemeltetése is könnyen kivitelezhető.

Elolvasom

Édes álmok!

2021.05.17.

Az álmatlanság, az alvásproblémák sokunk életét keserítik meg, valamint kihatással lehetnek életünk minden egyes mozzanatára. A megfelelő minőségű és mennyiségű pihenés a mindennapok egyik legfontosabb mozgatórugója, amely nélkül könnyen stresszesek, fáradtak és idegesek lehetünk. A nehéz éjszakák elkerüléséhez érdemes bevetni azonban néhány egyszerű trükköt, amelyek segítségével reggelente kellemesen és kipihenten ébredhetünk. A LIVING csapata összegyűjtötte a legjobb ötleteket, amelyekkel minden nap az igazak álmát alhatjuk!

Elolvasom

Miért érdemes a Park West 2 lakásai közül választani?

2021.05.04.

Kiváló lokáció, széles szolgáltatáspaletta, a fejlesztő által biztosított magas minőség – ezeket nyújtja a dinamikusan fejlődő XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található Park West lakófejlesztés folytatása, a Park West 2. A LIVING fejlesztésében épülő lakópark kiváló választás lehet az aktív életmódot és a városi pezsgést kedvelők számára. Mindemellett pedig közösségi és okos szolgáltatásokat is biztosít majd a leendő lakók számára. Az első ütem sikere és a lakások népszerűsége nyomán 2021 tavaszán elindultak a Park West 2 kivitelezési munkálatai. A Park West projekt második ütemének befejezésére és átadására várhatóan 2023 első félév végén kerül majd sor.

Elolvasom

Kisokos családi fészekrakáshoz

2021.05.04.

Fiatal házasként minden pár a tökéletes otthont keresi, ami persze nem jelenti mindenkinek ugyanazt. Ahhoz, hogy életkezdőként belevágjatok a nagybetűs életbe, elengedhetetlen egy saját, külön bejáratos, biztonságot nyújtó bázis, amit otthonnak hívtok és éreztek. Lakásvásárláskor viszont van néhány olyan objektív tényező, ami vitathatatlanul mindenki számára fontos, függetlenül a személyiségetektől, pénztárcátoktól vagy az életkörülményektől. Ha végre összebútoroznátok egy rátok szabott családi fészekben, akkor érdemes a lenti, LIVING által nyújtott előnyöket megfontolni!

Elolvasom

Érzéki csalódás a lakberendezésben

2021.05.03.

Legyen szó egy apró szobáról vagy egy kisebb alapterületű lakásról, pár egyszerű trükkel könnyedén megtéveszthetjük térérzékünket – az illúzió eszközeivel és a megfelelő lakberendezési technikák segítségével bármilyen lakást tágas otthonná varázsolhatunk. A színek, minták és tükrök együttes alkalmazásával, valamint a fény játékával egyszerűen és gyorsan megváltoztathatjuk otthonunk látszólagos arányait. A LIVING csapata most összegyűjtötte a legjobb ötleteket, amelyekkel kihasználva az érzéki csalódás előnyeit akár egy belvárosi lakás kis szobájából is gyorsan tágas helyiséget varázsolhatunk!

Elolvasom

Praktikus és trendi családi lakások városi környezetben

2021.04.29.

A nagyvárosi életmód szerves részét képezi a nyüzsgés, az állandó vibrálás és a folyamatosan érkező impulzusok. Ilyen környezetben egy meghitt családi fészek kialakítása szinte szürreálisan hangzik, hiszen az otthon fogalmáról sokaknak még mindig a vidéki kertes házak jutnak eszükbe.

Elolvasom

LIVING Családi Lakáscsomag Plusz

2021.04.21.

A LIVING lakóingatlan-fejlesztő a piacon egyedülálló családi kedvezménycsomagot biztosít a lakást kereső családok számára. A kis- és nagycsaládok számára most az igényelhető áfakedvezmény és illetékmentesség mellett, a LIVING az illeték mértékével megegyező, 4 százalékos kedvezményt kínál az ajánlatban megjelölt lakások listaárából. A nagylakások esetében ez akár több milliós kedvezményt is jelenthet az arra jogosult családok számára.

Elolvasom

Biztonságos kisállattartás a lakásban – Tippek a LIVING csapatától

2021.04.20.

A kisállat tulajdonosok mind tudják, hogy kevés nagyobb öröm létezik annál, mint megosztani az életünket egy négylábú szőrös, vagy épp egy kétlábú tollas társsal. Ha úgy döntünk, hogy szeretnénk egy kiskedvencet új családtagként otthonunkba fogadni, fontos egy-két apró változtatás a lakásunk kialakításában, hogy kisállataink biztonságos, szerető otthonban éljenek. Minimális odafigyeléssel pillanatok alatt háziállatbaráttá tehetjük otthonunk minden szegletét. A LIVING csapata most összegyűjtött néhány tippet arra vonatkozóan, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha kisállat-biztossá szeretnénk tenni a lakást!

Elolvasom

Mindent a 2021-es lakástámogatásokról!

2021.03.23.

Az otthonteremtési támogatások számos alternatívája igénybevehető azok számára, akik új lakás vásárláson gondolkodnak, ilyenek a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK), a kedvezményes hitellehetőségek, az áfa-visszaigénylési lehetőség, vagy az illetékmentesség. A LIVING fejlesztéseiben épült lakások pedig kiváló megoldások lehetnek mindazok számára, akik magas minőségű és számos szolgáltatással járó otthont szeretnének. A következő cikkben minden fontos és alapvető információ megtalálható, amelyek segítségével könnyebben el lehet igazodni a fogalmak sokaságában, így tisztábban átláthatóvá válik, hogy pontosan mit is jelentenek a lakástámogatáshoz kapcsolódó tudnivalók. Ráadásul a LIVING most a visszaigényelhető áfa és illetékmentesség mellett az illeték mértékével megegyező 4 százalékos kedvezményt biztosít a CSOK-ra jogosultak számára, amivel akár milliókat spórolhatnak!*

Elolvasom

A környezettudatosság kicsiben kezdődik

2021.03.22.

A 21. század egyik legfontosabb kérdése a környezetvédelem, és az ehhez fűződő mindennapi cselekvések. A környezettudatosság olyan életmódot feltételez, amely tekintettel van a környezetre, óvja és védi a Föld természeti kincseit. Az ehhez fűződő életvitel a hosszú távú gondolkodásról szól, tehát arról, hogy mit tehetünk ma azért, hogy a következő generációnak is egészséges élete lehessen a bolygónkon. A LIVING lakóingatlan-fejlesztő SMART Home szolgáltatáspalettájának legmodernebb megoldásai lehetővé teszik, hogy otthonunk a jelenkor egyik legfontosabb témakörének, a környezetvédelemnek is eleget tegyen és óvja a környezetet.

Elolvasom

A befektetés, amely hosszútávon is megőrzi értékét – Miért éri meg LIVING lakásba fektetni?

2021.02.22.

A lakásvásárlás a lakhatásunk biztosítása mellett egy rendkívül összetett befektetési döntés is egyben, ezért nagyon fontos, hogy kellő odafigyeléssel kezeljük a kérdést. A választásunk során nem csupán rövid- és középtávon célszerű tervezünk, hanem jóval hosszabb periódust érdemes figyelembe vennünk. A LIVING lakóingatlanfejlesztő célja magas minőségű lakóingatlanok építése. A megvalósításon túl pedig a befektetési célú lakások vásárlása és hasznosítási kérdéseiben is segíti ügyfelelit.

Elolvasom

Praktikus konyhatervezés a LIVING segítségével

2021.02.16.

Habár a konyhák szerepe számos változáson esett át a történelem során, ahhoz kétség sem fér, hogy ma is a magyar házak és lakások központi helyiségeként tartják számon, éppen ezért helyes kialakítása és berendezése lakásunk otthonosságának alapvető kulcsát is jelentheti. A konyhaterület megtervezése során a két legfontosabb szempont a család nagysága és a főzés gyakorisága, így első lépésként célszerű átgondolni, hogy minek kell megfelelnie a konyhának és ennek mentén teljes mértékben kihasználni a helyiség kínálta adottságokat.

Elolvasom

Télen is virágzó, mutatós szobanövények – Tippek a LIVING csapatától a virágba borult szobákért

2021.02.02

A hideg, szürke napokat gyakran nehezen viseljük, ezért érdemes valami színnel és vidámsággal feldobni a környezetünket: a télen is virágzó szobanövények igazán örömteli látványt nyújthatnak a szobában. A téli időjárás nemcsak az ember hangulatában és szervezetében hoz változást, a növények igényei is átalakulnak, éppen ezért ebben az időszakban is kiemelt figyelmet kell fordítanunk gondozásukra, de megéri a fáradozás. A LIVING csapata összegyűjtötte, hogy milyen növényeket érdemes beszerezni és milyen ápolást igényelnek – lássuk őket!

Elolvasom

Okosotthonok evolúciója – Hogyan lett a tudományos-fantasztikumból valóság?

2021.02.01

Okostelefon, okosóra, okoskarkörkötő – manapság már megannyi olyan eszközt találhatunk, amelyek előtt szerepel az „okos” jelző, ezzel indikálva, hogy az adott termék az internet segítségével többet tud, mint analóg társaik. A különböző technológiai eszközök mellett ma már lakásunk is lehet okosotthon. A LIVING által fejlesztett lakások egytől egyik okosotthonok, amelyek a kényelmi funkciók mellett számos más előnyt tartogatnak, és hozzájárulnak a lakók életminőségének javításához.

Elolvasom

2021-es lakberendezési trendek – Tippek a LIVING csapatától, hogy lakásunk is megújulva kezdje az évet

2021.01.19.

Színek, formák, anyagok – otthonunk legmeghatározóbb elemei, amelyek évről évre változnak az adott trendeknek megfelelően. 2021 stíluselemei is sok újdonságot rejtenek, amelyekkel új színt vihetünk mindennapjainkba, és ahogy egy új év kezdetén a gardróbunk felfrissítése, úgy a lakásunk megújítása is új nézőpontot hozhat életünkbe.

Elolvasom

Úttörő közösségi mobilalkalmazással várja lakóit a Kassák Residence

2021.01.19.

A mai technológia uralta világban rendkívül fontos, hogy minden könnyen és azonnal elérhető legyen, akár már a mobilunkról is. Mindannyiunk telefonján megtalálható egy zenehallgatáshoz használt applikáció, sokan intézzünk pénzügyeinket közvetlenül a készülékünkről mobilbank segítségével, és társadalmi távolságtartás miatt még az eddiginél is gyakrabban használjuk a különböző csevegő-alkalmazásokat kapcsolattartásra.

Elolvasom

Milyen dekorációt válasszunk idén karácsonyra?

2020.12.15.

A tél beköszöntével díszbe és csillogásba borul az egész világ, hiszen az év végén mindannyiunknak jól esik egy kis sziporkázás és tündöklés a szürke hétköznapok után. Ünnepi dekorációnk központi eleme ugyan a karácsonyfánk lesz, de nem kell csupán itt megállnunk – számos aprósággal, finom kiegészítővel tovább emelhetjük otthonunk szépségét. A LIVING csapata összegyűjtött néhány egyszerű, mégis látványos ötletet, amellyel igazi karácsonyi hangulatot varázsolhatunk lakásunkba.

Elolvasom

Milyen fenyőfát válasszunk a lakásba?

2020.12.14.

December második felében minden díszbe borul – előkerülnek a csillogó gömbök, fényfűzérek, a színes dekorációk, lakásunk éke pedig egyértelműen a tetőtől talpig karácsonyi pompába öltöztetett fenyőfánk lesz. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy beszerezzünk egy fát, amelyet feldíszíthetünk – a döntés során pedig számos kérdést érdemes figyelembe venni, amelyhez szeretne segítséget nyújtani a LIVING csapata. Legyen akár igazi, akár mű, egy szépen feldíszített karácsonyfa elhozza az ünnepi hangulatot az otthonunkba.

Elolvasom

Karácsonyi készülődés a LIVING csapatával – Így lehet boldog és meghitt karácsonyunk!

2020.12.08.

Az idei karácsony biztosan más lesz, mint amit eddig megszokhattunk, a megváltozott körülmények ellenére mégis fontos, hogy ne mondjunk le az ünneplésről és törekedjünk a karácsonnyal együtt járó emelkedett hangulat megteremtésére − ebben szeretne segíteni olvasóinak a LIVING! Egy kis tudatossággal és tervezéssel idén karácsonykor is átélhetjük az ünnep meghitt pillanatait.

Elolvasom

Autómegosztással bővíti lakóparkjainak szolgáltatását a LIVING

2020.12.07.

A lakóparki lakások legnagyobb előnye, hogy remek lokációjuknak és elhelyezkedésüknek köszönhetően részesei a főváros pezsgő vérkeringésének. A XIII. kerületben található LIVING lakóparkók közelében számos bevásárlási lehetőség, zöldfelület és egyéb szolgáltatás megtalálható, ezért egy külön autó fenntartása nem feltétlenül indokolt a lakók számára. Azonban időről időre mégis elfordulhat, hogy szükségünk lenne egy autóra a nagybevásárláshoz, városon belüli hosszabb távú utazáshoz vagy épp a nagyobb méretű karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. Erre nyújt megoldást a LIVING a SHARE NOW autómegosztó szolgáltatás bevezetésével!

Elolvasom

Legfontosabb a biztonság – tippek a LIVING csapatától a vírusmentes és biztonságos otthon megteremtéséhez!

2020.11.05.

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb kihívása, hogy hogyan tartsuk vírusmentesen otthonunkat, hiszen a járvány időszakában még a szokásosnál is fontosabbá vált személyes és otthoni higiéniánk. Sokan most döbbentünk csak rá, hogy milyen fontos a gyakori kézmosás, vagy éppen a ház körüli teendőink módosítása ahhoz, hogy higiénikus otthont biztosíthassunk családunk részére − ebben szeretne segíteni lakói számára a LIVING! Csupán napi néhány ráfordított perccel és pár egyszerű, új szabály beiktatásával könnyedén hozzájárulhatunk a vírus terjedésének megakadályozásához.

Elolvasom

Lakásvásárlás könnyedén a LIVING-nél

2020.09.15.

Egy új lakóingatlan megvásárlása minden esetben egy számos területet magában foglaló kérdés, amelyet alapos kutatómunka és keresgélés előz meg. A magas minőségű lakóingatlanok fejlesztése mellett a LIVING arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy ebben a kérdésben is segítse ügyfeleit, hiszen egy lakás megvásárlása rendkívüli elköteleződést jelent a vevő számára. A könnyű nyomon követketőség, érintésmentesség és gyorsaság érdekében pedig már online és különböző társalgási applikációk (Viber, WhatsApp, Microsoft Teams) és email segítségével is igénybe vehető a szolgáltatás.

Elolvasom

A skandináv lakberendezés alapjai

2020.09.15.

Tisztaság, természetesség és nyugalmat, időtlenséget árasztó terek – ezek jellemzik leginkább a skandináv stílusban berendezett otthonokat. Az éghajlat nem bánt túl kegyesen az északi népekkel, akik a barátságtalan idő és a sötétség elől lakásukba menekültek, ahol viszont már maguk alakíthatták ki környezetüket. A négy fal között lehetőségük nyílt a skandinávoknak arra, hogy újra álmodják a természetet, méghozzá úgy, ahogy nekik a legalkalmasabb. A LIVING lakásai egytől egyig tökéletes alapul szolgálnak a skandinávok által preferált letisztult és modern lakberendezési stílus megvalósításához, így akár kisebb méretű otthonunkat is könnyedén berendezhetjük stílusosan, túlzsúfoltság érzése nélkül.

Elolvasom

Bababarát, bababiztos otthon – Egyszerűen a LIVING-gel

2020.08.05.

Egy új családtag érkezése mindig óriási boldogsággal és izgalommal tölti el a család tagjait, azonban az örömbe némi aggódás is vegyül. Épp ezért nagyon fontos, hogy még a baba érkezése előtt, vagy új otthonba költözéskor különösen figyeljünk arra, hogy kisbabánk, kisgyermekünk számára biztonságos és optimális környezetet alakítsunk ki, ahol játszva fedezheti fel a világot.

Elolvasom

Megváltozott igények a lakáspiacon − Érdemes-e ma lakást venni?

2020.07.24.

A lakásvásárlás minden esetben egy komoly befektetési döntés, hiszen a vásárló a vagyonának jelentős részét fordítja az ingatlanvásárlásra. Az idei évben megjelent világjárvány előre nem látható módon alakította át az ingatlanpiacot, azonban a tavaszi visszaesés után a nyár eleje ismét fellendülést hozott. Minden szempontból jó hír az, hogy bár a felívelési és árcsökkenési időszakok folyamatos váltakozásban vannak a lakáspiacon, a múltbeli adatok mégis azt mutatják, hogy a lakásvásárlás hosszútávon igencsak jó befektetési döntésnek számít – derül ki a LIVING és az Eltinga közös elemzéséből.

Elolvasom

Smart home technológia a jövő lakásaiban: optimalizált energiafogyasztás

2020.07.20

A LIVING a magyar lakóingatlan piacon innovatív megoldásokat és magas minőségű lakásokat kínál. Lakóparkjaiban az országban elsőként kaptak helyet olyan közösségi szolgáltatások, mint a közösségi nappali, könyvtár vagy fészer, de akár említhetnénk az autómegosztó, a csomagpont vagy a takarítószolgálat által kínált megoldásokat. Nem véletlen tehát, hogy a LIVING lakásokban az alapfelszereltség részét képezi egy smart home csomag, amely igény szerint bármikor tovább bővíthető. A smart home szolgáltatások széles körének segítségével tetszőleges módon okosíthatjuk otthonainkat, amelyek ezáltal nem csupán a maximális kényelmet biztosítják számunkra, de használatuk révén jelentős energiamegtakarítás érhető el. Mindezt hogyan? Mutatjuk!

Elolvasom

Mozdulj velünk! Nagyvárosi sportolás a mindennapokban

2020.07.20

A nagyvárosi életmód elengedhetetlen részét képezi a sport. A rohanó hétköznapokban tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít a rendszeres mozgás: ez az „énidő” pillanata, amikor csak önmagunkra koncentrálunk, ügyes-bajos dolgainkat hátrahagyva harmóniába kerülünk testünkkel, lelkünkkel. Megfelelő sportolási lehetőséget találni pedig könnyebb, mint valaha. A nagyvárosok, így Budapest is hemzseg az edzőtermektől, a street workout pályáktól, de a parkok és zöldövezetek kedvelői is bármikor megtalálhatják számukra a legideálisabb opciót. A fővároson belül is külön figyelmet érdemel a XIII. kerület, ahol nem csupán a Margit-sziget szolgáltat kitűnő sportolási lehetőséget, de számtalan edzőterem kínálatából is válogathatunk és mindehhez elég pár percre autóba szállnunk vagy egy rövid sétára indulnunk.

Elolvasom

Zöldülj a LIVING-gel! Az otthoni növénykert nem álom többé!

2020.06.26

A LIVING csapatnak kezdettől szívügye volt, hogy a magas minőségen túl olyan pluszt nyújthassunk jövendőbeli lakóinknak, amely által bárki otthon érezheti magát gondosan megtervezett lakásainkban. A mindennapi életet megkönnyítő smarthome szolgáltatások mellett az olyan innovatív közösségi terek, mint a közösségi nappali és könyvtár, business corner vagy a közösségi fészer hivatottak megteremteni a LIVING életérzést.

Elolvasom

Rendszerezés 101, avagy tippek és trükkök az okos helykihasználáshoz

2020.05.14

Kis lakásban élsz vagy csak te is azok közé tartozol, akiknek egyszerűen sosincs elég tárolóhelyük? A LIVING csapatában mindkét dilemmát megértjük, ezért határoztunk úgy, hogy összeszedünk néhány hasznos praktikát, amelyek a segítségedre lehetnek, hogy végre minden kacatod és egyéb használati tárgyad a helyére kerülhessen. A tippek közül mi is teszteltünk néhányat és az eredmény magáért beszélt. Reméljük kis összeállításunk segítségedre lehet majd, hogy ámulatba ejtsd a családot, barátokat!

Elolvasom

Miért jobb az új lakás?

2020.05.13

Megszületett az elhatározás: költözünk. Igen ám, de hova? Minden lakásvásárló egyik első és legfontosabb eldöntendő kérdése: vajon új vagy használt lakást vegyünk? Egy ilyen nagy volumenű döntés előtt számos tényezőt szükséges mérlegelni. Először is tisztában kell lennünk az anyagi lehetőségeinkkel, az elérhető hitelopciókkal, valamint a saját igényeinkkel is, hiszen nem mindegy, hogy milyen távra tervezünk az új otthonunkban. Cikkünkben bemutatjuk milyen előnyökkel járhat, ha újépítésű lakás mellett döntenek.

Elolvasom

Családos dilemma: vajon van-e jó iskola az új lakásunk közelében?

2020.06.26

Végre megszületett az elhatározás: új lakást veszünk. A megfelelő finanszírozási forma megtalálása után pedig jöhet a következő fontos kérdés: merre? A kisgyermekesek vagy családot tervezők számára ilyenkor kúszik fel prioritási listájuk elejére az óvoda és iskola kérdése. Azaz milyen minőségű oktatási intézmények elérhetők a kiszemelt lakás környékén és mennyire messze kell ehhez vinni reggelente csemeténket? ...

Elolvasom

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza