Living Solutions

A LIVING lakófejlesztésekben közös a kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, az átlagon felüli minőség, a lakóparkok által kínált közösségi megoldások és a személyre szabott okosotthon funkciók. Ezek teszik fejlesztéseinket olyan kiemelkedő városi otthonokká, melyeket könnyen lehet hasznosítani a lakások átadását követően.

LIVING Solutions szolgáltatáscsomagunk célja, hogy az ingatlan berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújtsunk Önnek. Legyen szó karbantartásról, felújításról vagy akár a lakás bérbeadásáról, korábbi LIVING lakásának újra értékesítéséről, a teljes folyamat során rendelkezésére állunk, külön díjazás alapján.

LIVING Solutions katalógus letöltése

Living Solutions

Szolgáltatásaink

A LIVING Solutions szakértők közreműködésével segít megtalálni az álomotthonhoz gyorsan és személyre szabottan, az ügyfél igényeinek megfelelő, egyedi hitelkonstrukciót és ingyenesen vállalja a hitelügyintézések teljes körű lebonyolítását.

Szolgáltatásunk célja, hogy profi biztosítási tanácsadók közreműködésével segítsünk a LIVING lakástulajdonosoknak eligazodni a biztosítási piacon. Legyen szó vagyon-, gépjármű-, élet-, egészségbiztosításról, naprakész piaci információink biztosítják a kockázatmentes ügyintézést!

A legideálisabb helykihasználást és a legtöbb tárolási lehetőséget a beépített bútorok biztosítják. LIVING ingatlantulajdonosként most kifejezetten az Ön lakásába tervezett, ahhoz leginkább passzoló beépített bútorok megvásárlására van lehetőség a projektfejlesztés meghatározott fázisában, a lakásvásárlás részeként, kedvező fizetési feltételekkel. LIVING lakástulajdonosok számára a LIVING Solutions szolgáltatáscsomag igénybevételével olyan beépített bútor megoldások érhetők el, mint: konyhabútor beépített gépekkel, beépített gardróbszekrények.

A LIVING Solutions berendezési szolgáltatásán belül profi lakberendező szakértők segítségével különböző irányzatokat alakítottunk ki, amelyeket a stúdió-, az egy- és a két hálószobás lakásokra kompletten kidolgozva kínálunk.

Annak érdekében, hogy elégedetten tudja birtokba venni LIVING ingatlanát, szakértőink segítségével minden szükséges ellenőrzést átvállalunk a műszaki átadás során. Azokról a tételekről, melyek javításra szorulnak, jegyzőkönyvet készítünk és eljuttatunk az Ön számára.

LIVING Solutions ingatlanbérbeadási szolgáltatásunk célja, hogy minden lakáskiadással kapcsolatos terhet levegyen a válláról.

A LIVING Solutions property management szolgáltatása teljes körű segítséget nyújt a LIVING lakástulajdonosoknak. Levesszük válláról a lakásbérbeadás napi feladataival járó gondokat, fenntartjuk befektetésének értékét, és kiemelkedő bérleti hozamot biztosítunk.

Amennyiben szeretné a korábban nálunk vásárolt LIVING lakását tovább értékesíteni, és egy másik projektünkben lakást vásárolni, segítünk lakásának eladásában.

Living Solutions katalógus

Igény esetén 4 féle stílus közül választható modern, divatos bútorokkal és háztartási elektromos eszközökkel, kulcsra-készre berendezzük lakását. Berendezési katalógusunkat ezen a linken érheti el.

Katalógus letöltése

Living Service adatkezelési tájékoztató letöltése (.pdf)

Living Solutions katalógus

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza