Living services

A kiváló elhelyezkedés, az üzleti negyed közvetlen közelsége, a közösségi szolgáltatások és az okosotthon kialakítás teszik a LIVING fejlesztéseit olyan kiemelkedő városi otthonokká, melyeket könnyen lehet hasznosítani a lakások átadását követően.

A LIVING SERVICES property management szolgáltatása pedig a befektetésként vásárolt lakás berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújt a tulajdonosnak. Legyen szó karbantartásról, felújításról vagy akár a lakás bérbeadásáról, újraértékesítéséről, a LIVING Services a teljes folyamat során rendelkezésre áll, külön díjazás alapján. A LIVING Services szolgáltatásaival a lakástulajdonosok biztonságban tudhatják lakóingatlanjaikat.

Living services

Szolgáltatásunk igénybevételével gyorsan és hatékonyan juthat hasznos információkhoz, objektív képet kaphat lehetőségeiről, ezáltal banki sorban állás nélkül, időt megtakarítva válogathat a konstrukciók közül.

Ahhoz, hogy elégedetten tudja birtokba venni lakását, csapatunk egyszeri szolgáltatási díjért cserébe minden szükséges ellenőrzést átvállal, a műszaki átadás során.

Sokszor idő és szakértelem hiányában a lakástulajdonosok nem tudják kihozni a maximális profitot a befektetésükből. Célunk az, hogy piaci ismereteinket hasznosítva, teljeskörű segítséget nyújtsunk Ügyfeleink számára lakásuk bérbeadása során.

Szeretné lakását kulcsra-készen, berendezve átadni bérlőinek? A LIVING igény esetén modern és divatos bútorokkal, konyhai és fürdőszobai kiegészítőkkel, háztartási elektromos eszközökkel ellátott lakásokat ad át a tulajdonosoknak. Az érdeklődők négy eltérő lakberendezési stílus közül választhatnak, melyeket a stúdió, egy és két hálószobás lakásokra kompletten kidolgozva kínálunk.

A lakástulajdonosoknak lehetőségük nyílik olyan belsőépítészeti műszaki változtatásokat kérni lakásukban, melyek magukba foglalják a gépészetet, elektromos és építész tervek módosítását. Egyedi csomagajánlatainknak köszönhetően továbbá ízlésük szerint választhatják ki a lakásokba beépítésre került burkolatokat, szanitereket, belsőajtók színét: „basic” csomagunk a lakásvételárába már benne foglalt termékszortimentet tartalmazza, „prémium”, azaz feláras termékválasztékunk azonban megnöveli a lakás vételárát.

Kivitelezés szolgáltatásunkon belül lehetőséget adunk egyedi konyha tervezésre. Az extra szolgáltatás a lakás vételárát növelő tétel.

Kényelmi szolgáltatásaink egyikeként a lakástulajdonosok igénybe vehetik a megbízható és 24 órán belül rendelkezésre álló takarító szolgáltatást, melyet könnyedén megrendelhetnek mobilapplikáción, vagy webes felületen keresztül.

Living Services katalógus

Igény esetén 4 féle stílus közül választható modern, divatos bútorokkal és háztartási elektromos eszközökkel, kulcsra-készre berendezzük lakását. Berendezési katalógusunkat ezen a linken érheti el.

Katalógus letöltése

Living services katalógus

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 1 80 80 882
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza