Living services

A kiváló elhelyezkedés, az üzleti negyed közvetlen közelsége, a közösségi szolgáltatások és az okosotthon kialakítás teszik a LIVING fejlesztéseit olyan kiemelkedő városi otthonokká, melyeket könnyen lehet hasznosítani a lakások átadását követően.

A LIVING SERVICES property management szolgáltatása pedig a befektetésként vásárolt lakás berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújt a tulajdonosnak, a kiemelkedő hozam garantálása mellett. Legyen szó karbantartásról, felújításról vagy akár a lakás bérbeadásáról, újraértékesítéséről, a LIVING Services a teljes folyamat során rendelkezésre áll, külön díjazás alapján. A LIVING Services-szel lakóink biztonságban tudhatják otthonukat, időt és energiát spórolhatnak, hogy több idejük maradjon élvezni otthonuk kényelmét.

Living services

Szolgáltatásunk igénybevételével gyorsan és hatékonyan juthat hasznos információkhoz, objektív képet kaphat lehetőségeiről, ezáltal banki sorban állás nélkül, időt megtakarítva válogathat a konstrukciók közül.

Ahhoz, hogy elégedetten tudja birtokba venni lakását, csapatunk egyszeri szolgáltatási díjért cserébe minden szükséges ellenőrzést átvállal, a műszaki átadás során.

Sokszor idő és szakértelem hiányában a lakástulajdonosok nem tudják kihozni a maximális profitot a befektetésükből. Célunk az, hogy piaci ismereteinket hasznosítva, teljeskörű segítséget nyújtsunk Ügyfeleink számára lakásuk bérbeadása során.

Szeretné lakását kulcsra-készen, berendezve átadni bérlőinek? A LIVING igény esetén modern és divatos bútorokkal, konyhai és fürdőszobai kiegészítőkkel, háztartási elektromos eszközökkel ellátott lakásokat ad át a tulajdonosoknak. Az érdeklődők négy eltérő lakberendezési stílus közül választhatnak, melyeket a stúdió, egy és két hálószobás lakásokra kompletten kidolgozva kínálunk.

A lakástulajdonosoknak lehetőségük nyílik olyan belsőépítészeti műszaki változtatásokat kérni lakásukban, melyek magukba foglalják a gépészetet, elektromos és építész tervek módosítását. Egyedi csomagajánlatainknak köszönhetően továbbá ízlésük szerint választhatják ki a lakásokba beépítésre került burkolatokat, szanitereket, belsőajtók színét: „basic” csomagunk a lakásvételárába már benne foglalt termékszortimentet tartalmazza, „prémium”, azaz feláras termékválasztékunk azonban megnöveli a lakás vételárát.

Kivitelezés szolgáltatásunkon belül lehetőséget adunk egyedi konyha tervezésre. Az extra szolgáltatás a lakás vételárát növelő tétel.

Kényelmi szolgáltatásaink egyikeként a lakástulajdonosok igénybe vehetik a megbízható és 24 órán belül rendelkezésre álló takarító szolgáltatást, melyet könnyedén megrendelhetnek mobilapplikáción, vagy webes felületen keresztül.

Living Services katalógus

Igény esetén 4 féle stílus közül választható modern, divatos bútorokkal és háztartási elektromos eszközökkel, kulcsra-készre berendezzük lakását. Berendezési katalógusunkat ezen a linken érheti el.

Katalógus letöltése

Living services katalógus

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 1 80 80 882
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

Megtekintés térképen

Hírlevél

Tájékozódjon elsőkézből

Ajánlatkérés 0
vissza