A LIVING célja, hogy új lakása a legtöbb örömet szerezze az Ön számára. Ebben nyújt maximális segítséget professzionális szolgáltató cégünk, a LIVING Service, melynek igénybevételével megkönnyítjük a lakástulajdonosok mindennapjait.

A LIVING Service szolgáltatáscsomagok három területen könnyítik meg a lakók mindennapjait: a Community LIVING szolgáltatások részeként többek között nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, car-sharing, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel érhető el, Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonok valósulnak meg, továbbá a LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak lehetősége van arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt lakásukkal kapcsolatos teendőiket gördülékenyebbé tegyék.

KERESSE KOLLÉGÁINKAT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN:

service(at)livinghomes(dot)hu

+36 1 808 0882

Living Service szolgáltatások

Community LIVING

Közösségi élet

A LIVING otthonokban a lakók bármikor élvezhetik a közösségi szolgáltatások előnyeit, melyek erősítik a lakóközösséget.

Tudjon meg többet

Smart LIVING

Okosotthon szolgáltatások

Már tervezés során figyelembe vesszük a legmodernebb okos megoldásokat, lakóingatlanainkat a kezdetektől felkészítjük az okosotthon szolgáltatásokra.

Tudjon meg többet

LIVING Solutions

Teljes körű szolgáltatáscsomag

Lakásának berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújtunk.

Tudjon meg többet

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza