A nagy érdeklődésre való tekintettel a LIVING újra nyílt napot tart a XIII. kerületi Le Jardin lakóparkjában!

Az áprilisban megrendezett sikeres nyílt nap után ismét egyedi bejárást biztosítunk a hamarosan költözhető Le Jardin lakóparkunk építkezésén. Ráadásul most két napos rendezvénnyel várjuk az újépítésű lakások iránt érdeklődőket, akik számára a Le Jardin ingatlanok vételárából akár 5 millió forintos kedvezményt biztosítunk.**

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok!*

Hol?

Hol?

1139 Budapest, Rozsnyay u. 14-18.
Megtekintés a térképen

Mikor?

Mikor?

2024. június 14-15. (péntek-szombat)

Regisztrációja során válassza ki a napot, mely Önnek megfelelő, kollégáink pedig felkeresik a részletekkel kapcsolatban.

Ismerje meg személyesen a hazai piac egyik első fenntarthatósági szempontból minősített lakóprojektjét, a Le Jardin-t, mely a XIII. kerület csendes, zöldövezeti részén fekszik a Rákos-patak közvetlen szomszédságában. A város forgataga pillanatok alatt elérhető, a Váci út autóval 3 percre található, a Forgách utcai metróállomás gyalogosan pedig 10 perc alatt megközelíthető.

Nem érdemes kihagyni nyílt napunkat, hiszen vendégeinknek akár 5 millió forintos kedvezményt kínálunk a Le Jardin még elérhető, hamarosan költözhető lakásainak vételárából**, ráadásul amennyiben befektetési célú lakásvásárlóink profi szolgáltató cégünket, a LIVING Service-t bízzák meg Le Jardin lakásuk bérbeadásával, úgy az ingatlan díjmentes kezelését biztosítjuk egy éven keresztül.***

A lakópark bejárása során olyan lakások megtekintésére biztosítunk lehetőséget, melyeket beépített bútorokkal együtt kínálunk. A Le Jardin otthonokra a CSOK Plusz támogatás is igényelhető.

Tudjuk, hogy egy új lakás megvásárlása komplex és időigényes folyamat, ami maximális odafigyelést és körültekintést igényel. Az ingatlan személyes megtekintése segíthet a döntés meghozatalában, ezért leendő ügyfeleinket professzionális csapatunk fogadja és vezeti körbe a 13. kerületi Rozsnyay utcában található Le Jardin lakófejlesztésben.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2024. június 11. 12:00

Regisztrálok!*

Mire számíthatnak résztvevőink a helyszínen?

Részletes projektbemutatás: Minden információ és szolgáltatás a teljes lakóparkról, a Le Jardin még elérhető, várhatóan idén költözhető lakásairól, és a CSOK Plusz (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) támogatás feltételeiről.

Szolgáltatásaink bemutatása: A résztvevők megismerkedhetnek a LIVING professzionális szolgáltató cégével, a LIVING Service-szel, mely a lakás komplett berendezésén és bérbeadásán át, az ingatlan hosszútávú hasznosításáig nyújt teljes körű segítséget. Emellett bemutatjuk az új LIVING applikációt is, mely többek között az okosotthonok egyedi vezérlésének lehetőségét és a közösségi szolgáltatások kényelmes használatát biztosítja.

Bejárás az értékesítési csapattal: Kollégáink az esemény során vendégeinket az építés alatt álló Le Jardin lakópark beépített bútorral rendelkező lakásaiban vezetik körbe.

Hitelközvetítés, tanácsadás: Hitelközvetítő szakértőnk részletes tájékoztatást nyújt az állami támogatásokkal (mint a CSOK Plusz), valamint a piaci hitelfelvételi lehetőségekkel kapcsolatban. Partnerünk közreműködésével emellett jelentős, egyedi kamatkedvezményeket biztosítunk ügyfeleinknek.

Kérdések és azonnali válaszok: A műszaki kérdésektől a lakóparkban elérhető szolgáltatások igénybevételéig kollégáink minden felmerülő kérdésre készséggel válaszolnak.

Ráadásul a helyszínen finom falatokkal, valamint ajándékcsomagokkal is kedveskedünk.

Regisztrálok!*

Tekintse meg az áprilisi Le Jardin nyílt napunkról készült összefoglaló videónkat:

Miért kiváló választás a Le Jardin?

Kiváló, frekventált lokáció
Hamarosan költözhető lakások
Kitűnő befektetési
lehetőség
Exkluzív
kedvezmények
Energiatakarékos
ingatlanok
Egyedi szolgáltatás-
csomagok

Közel a belvároshoz, mégis zöld környezetben

A Le Jardin a XIII. kerületi Rozsnyay utcában található, mindössze 3 percre a Váci úttól, melynek köszönhetően a környék kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik: oktatási intézményekben, bevásárlási lehetőségekben szociális-, sport- és egészségügyi létesítményekben bővelkedik a kerület.

A Rákos-patak közvetlenül a Le Jardin mellett fut, amihez a lakópark közvetlen kapcsolattal rendelkezik, a pár méterre található új gyalogos híd pedig a patakpart túloldalán elterülő nagy zöldterületekkel köti össze az épületeket. A belváros autóval és tömegközlekedéssel többféle módon, könnyen megközelíthető.

A LIVING legzöldebb lakófejlesztése

A lakásokat átlagon felüli műszaki tartalom, energiahatékony- és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. A Le Jardin a LIVING eddigi legkörnyezettudatosabb beruházása, melynek részei a teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldások, a környezettudatos anyaghasználat, a szelektív hulladékkezelés, a környezettudatos vízfelhasználás, az esővíz újrahasznosítása, illetve a felület hűtés-fűtés. A háromrétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb a hő- és hangszigetelés, az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.

Többek között ezen tulajdonságoknak köszönhetően a Le Jardin első üteme 2023 szeptemberében megszerezte a BREEAM New Construction Design Stage tanúsítvány „very good” szintű minősítést, melyet a lakóépületek közül az elsők között ért el Magyarországon, ezzel az egyik első fenntarthatósági szempontból minősített lakóprojekt a hazai piacon.

Jöjjön el nyílt napunkra június 14-én vagy 15-én, és éljen az egyedi, akár 5 millió forintos kedvezménnyel!**

Regisztrálok!*

Galéria

* Az eseményen való részvétel feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése és beküldése. Regisztrációja a visszaigazoló e-maillel válik véglegessé, ezt követően kollégáink pontos leírást küldenek a nyílt nappal kapcsolatban, ami minden részletet és információt tartalmazni fog. A helyek száma limitált, így fenntartjuk a jogot, hogy a helyek számának betelte után a regisztrációt lezárjuk, vagy a limitált létszám elérését követő jelentkezéseket visszautasítsuk, ezért érdemes mielőbb jelentkezni turnusainkra.

** A promócióban részt vevő lakások vonatkozásában biztosítunk 3%-os mértékű kedvezményt, amely kedvezmény így egyes lakások esetén eléri az 5.000.000,- Ft-ot, azaz ötmillió forintot. A kedvezményt kizárólag a nyílt napon résztvevő személyek igényelhetik legkésőbb 2024. június 22. napjáig megkötött regisztrációs szerződés esetén. A kedvezmény egyéb ingatlanokra (például tárolóra, gépkocsibeállóra, iroda- vagy üzlethelyiségre) nem vehető igénybe, illetve az más kedvezménnyel össze nem vonható. A kedvezményes ár az akció időtartama előtti 30 (harminc) napos időszak során alkalmazott legalacsonyabb bruttó árhoz viszonyítottan került megállapításra, így megfelel a 4/2009. (I. 30.) NFGM-SZMM együttes rendelet) 2/A. § (2) bekezdése szerinti rendelkezésnek. Tájékoztatjuk, hogy szerződött ingatlanközvetítő partnereinken keresztül történő megkeresés esetén a kedvezményt nem áll módunkban biztosítani.

*** A megvásárolt lakás díjmentes kezelését kizárólag a nyílt napon résztvevő személyek számára biztosítjuk 12 hónapos időtartamra, amennyiben legkésőbb 2024. június 22. napjáig regisztrációs szerződést kötnek valamely Le Jardin lakásra, illetve a LIVING-Service Kft-t bízzák meg a lakás bérbeadásával, valamint az ezzel összefüggésben felmerülő megbízási díj összegét a LIVING-Service Kft. részére megfizetik.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza