Bemutató

A fejlesztés egyedisége, hogy az épület mellett folyik a Rákos-patak, amihez a lakópark közvetlen kapcsolattal rendelkezik. A LIVING lakófejlesztéseihez híven a Le Jardin-ben minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély, továbbá közös bennük, hogy okos otthonként funkcionálnak. Igénybe vehető közösségi szolgáltatásainkkal igyekszünk megkönnyíteni a lakók mindennapjait, amihez a XIII. kerület fejlett infrastruktúrája is hozzájárul.

Aki a Le Jardint választja, olyan életteret biztosít magának és családjának, ami a környezet szempontjából is előnyös. Az épületek K-NY-i tájolásúak, melyek külső és belső oldalán is kerteket alakítunk ki, tovább növelve a zöld területek méretét és az épületek védett jellegét. A két ütemben összesen 310 db lakás épül fel. Családosoknak, fiatal pároknak és idősebbeknek egyaránt ajánljuk.

A Le Jardin magas energetikai besorolású lakóépület.

Magyarországon az újépítésű lakóépületek közül az elsők között szerezte meg a BREEAM New Construction Design Stage tanúsítvány „very good” szintű minősítését.

Várható átadás: 2024 második fele

Ismerje meg elérhető lakásainkat személyesen

A LIVING egyedülálló módon bejárást biztosít az építés alatt álló Le Jardin lakóparkban, ahol a 4. emeletig van lehetőség megtekinteni személyesen a még eladó lakásokat. Kérjen visszahívást kollégáinktól az alábbi gomb megnyomásával, és egyeztetünk Önnel egy egyedi időpontot.

Érdekel

Elhelyezkedés

A Le Jardin a XIII. kerületi Rozsnyay utcában található, mindössze 10 percre a Váci úttól, melynek köszönhetően a környék kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik: oktatási intézményekben, bevásárlási lehetőségekben szociális-, sport- és egészségügyi létesítményekben bővelkedik a kerület.

A Rákos-patak közvetlenül a Le Jardin mellett fut, a pár méterre található új gyalogos híd a patakpart túloldalán elterülő nagy zöldterületekkel köti össze az épületeket. A belváros autóval és tömegközlekedéssel többféle módon, könnyen megközelíthető. Az aktív életmódot kedvelőknek pedig, a különálló kerékpárút által biztosított a biciklis közlekedés is.

Le Jardin

Típuslakások

Az esztétikus, mediterrán hangulatú, teraszos kialakítású épületekben a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás magas emeleti lakásokon és a kertkapcsolatos lakásokon át mindenféle kialakítású otthon megtalálható, így bárki megtalálja a hozzá leginkább illeszkedő álomotthont. Ráadásul a 6. emeleti penthouse lakásokból a budai hegyekre nyílik pazar kilátás, a relaxálni vágyóknak pedig a nagy teraszon jacuzzinak kialakítható hely is található.

Zöld otthonok

A lakásokat átlagon felüli műszaki tartalom, energiahatékony- és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. A Le Jardin a LIVING eddigi legkörnyezettudatosabb beruházása, melynek részei a teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldások, a környezettudatos anyaghasználat, a szelektív hulladékkezelés, a környezettudatos vízfelhasználás, az esővíz újrahasznosítása, illetve a felület hűtés-fűtés. A háromrétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb a hő- és hangszigetelés, az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.

Többek között ezen tulajdonságoknak köszönhetően a Le Jardin első üteme 2023 szeptemberében megszerezte a BREEAM New Construction Design Stage tanúsítvány „very good” szintű minősítést, melyet a lakóépületek közül az elsők között ért el Magyarországon, ezzel az egyik első fenntarthatósági szempontból minősített lakóprojekt a hazai piacon.

Le Jardin

Közösségi előnyök

Az ország első közösségi lakópark fejlesztőjeként fontos számunkra, hogy minden lakó kényelmi szolgáltatásokban részesülhessen, melyek választékát minden lakóparkunkban egyedileg alakítjuk ki azzal a céllal, hogy erősítsük a lakóközösséget. A Le Jardinben elérhető szolgáltatásaink:

Közösségi nappali

Abban az esetben, ha kisebb programokat, akár üzleti találkozókat szeretne lebonyolítani lakásán kívül anélkül, hogy elhagyná az épületet, a közösségi nappaliban erre lehetősége lesz.

Business Corner

Kivel ne esett volna meg, hogy vasárnap délután sürgősen ki kellett nyomtatnia egy üzleti anyagot vagy egy hivatalos dokumentumot? A lakópark „miniirodájában” a mindennapos irodai munkát támogató eszközök (nyomtató, szkenner stb.) segítségével a lakók otthonról is kényelmesen, kapkodás nélkül teljesíthetik ezeket az eseti feladatokat.

Közösségi BBQ hely

A nyári napokon nincs jobb a kerti sütés-főzésnél, a Le Jardin kerti környezete pedig másra sem termett. A kertipartikhoz kiépített helyet biztosítunk, hogy akár hétköznapokon, akár a hétvégén kényelmes körülmények között hódolhasson BBQ szenvedélyének.

Fűszerkert

Egy jó étel alapja a fűszerezésben rejlik, de megeshet, hogy nincs megfelelő hozzávalónk. Ez mostantól nem jelenthet problémát, a lakóparkban kialakított fűszerkertben számos zöldfűszer közül válogathat.

Közösségi autó

A városban egyre nagyobb fejtörést okoz a közlekedés, és még inkább a parkolás. A Le Jardin lakói prémium autómegosztó szolgáltatást is igénybe vehetnek, ha sürgősen szükségük van járműre. Így a tulajdonosi terhektől mentesen élvezhetik a vezetési élményt akkor és addig, ameddig szeretnék.

Fészer

A lakók számára kialakított szerszámoskamrában a legfontosabb eszközök és berendezések mind megtalálhatóak, ha kisebb műszaki munkát vagy szerelést akarnak elvégezni otthonukban.

Csomagpont

A társasházban kialakított 0–24 órás csomagpontnak köszönhetően otthon sem kell lenniük ahhoz, hogy rendelt csomagjukat átvegyék.

Webkamera

Műszaki tartalom

A LIVING otthonok átlagon felüli műszaki minőségben készülnek el. A konkrét műszaki tartalomról, szolgáltatásokról részletes tájékoztatás érhető el az alábbi dokumentumban.

Letöltés

Anyagválaszték katalógus

Burkolatok, szaniterek, csaptelepek, beltéri ajtók, szerelvények, és konyhabútorok kiválasztásában anyagválaszték katalógusunk ad segítséget. A Le Jardin lakásaihoz tartozó anyagválaszték katalógust az alábbi linken érheti el.

Letöltés

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza