Lakástámogatások

Szakmai kisokos a lakástámogatásokhoz

Amennyiben Ön is családalapítás és lakásvásárlás előtt áll, ismerje meg az igénybe vehető állami támogatások feltételeit és tudnivalóit a minden részletre kiterjedő, információs oldalunk segítségével, mely átlátható képet ad a CSOK Pluszról, a babaváróhitelről, az illetékmentességről és az egyéb lakóingatlanvásárláshoz köthető támogatásokról.

Tekintse meg a CSOK Plusz igénybevételével megvásárolható LIVING lakások listáját és kérjen ajánlatot a weboldalon található űrlap kitöltésével!

Lakástámogatások – új lakás vásárláshoz

CSOK Plusz – kamattámogatott lakáshitel és hitelelengedés

Kamattámogatott lakáshitel fix, maximum 3%-os kamatozással, a kölcsöntörlesztés szüneteltetésének lehetőségéve, valamint a második és harmadik új gyermek érkezése esetén meghatározott összegű hitelelengedéssel.

Babaváró hitel

Kedvezményes kamatozású, szabadfelhasználású hitel, a további gyermeket vállaló házaspároknak maxiumum 11 millió Ft igénylésével.

Illetékmentesség

Az új lakást vásárló gyermekes családoknak nem kell megfizetniük a vagyonszerzési illetéket, amennyiben CSOK Pluszt vesznek igénybe.

Jelzáloghitel-elengedés

A második gyermek születésekor 1 millió forintot, a harmadik gyermek születésekor 4 millió forintot, további gyermek születésekor pedig 1-1 millió forintot átvállal az állam a meglévő jelzáloghitelből.

Áfa visszatérítési támogatás – rozsdaövezeti akcióterületeken

Az új lakásokat terhelő 5 százalékos áfa összegével azonos mértékű visszatérítési támogatás igényelhető az Államkincstárnál, ha valaki rozsdaövezeti akcióterületeken megépült, többlakásos épületben található otthont vásárol.

Kapcsolat

LIVING iroda: 1134 Budapest, Klapka u. 8.

Az újlakás-vásárláshoz elérhető támogatások

Gyermekszám szerint

1 gyermek

Összesen 1 gyermeket tervezők (előre vállalt)

2 gyermek

Összesen 2 gyermeket tervezők

3 gyermek

Összesen 3 gyermeket tervezők

Még nem születtek meg

Még nem
születtek meg

Kiemelt, CSOK Plusz kompatibilis lakásaink

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza