Elindult a Kassák projekt harmadik, egyben befejező üteme!

A Kassák Projekt a XIII. kerületi Klapka utcában található, a Váci úttól egy utcányira. Első üteme, a Kassák Residence 2020-ban került átadásra, második üteme, a Kassák Passage pedig 2022 második felében készült el.

Az új, harmadik, egyben befejező ütemben 246 lakás épül fel. A lakóprojekt a Kassák Terrace elkészültével válik majd teljessé és a 740 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park.

A Kassák Terrace magas energetikai besorolású lakóépület.

Várható átadás: 2024. negyedik negyedév

Ismerje meg elérhető lakásainkat személyesen

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni a Kassák Terrace lakópark még eladó lakásait az építkezés ideje alatt, jelentkezzen bejárásunkra az alábbi gombra kattintva, és kollégáink egyeztetnek Önnel egy egyedi időpontot.

Érdekel

Elhelyezkedés

A Kassák Terrace a Váci úttól mindössze néhány perc sétára található. A környék az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment át: az újonnan épült irodaházak gyökeresen átformálták a környezetet és a projekttől mindössze 10 perc sétára találhatók.

A környék kifejezetten jó választás az aktív életmód kedvelőinek, hiszen a Margitsziget, a Duna-part és a megújuló Városliget is könnyedén megközelíthető.

Kassák Terrace

Típuslakások

Fenntarthatóság

A Kassák Projekt harmadik üteme, a Kassák Terrace műszakilag a legfejlettebb épületegyüttes lesz, felület hűtéssel-fűtéssel, lakásokon belüli átlagos műszaki tartalommal – az átlagnál jóval minőségibb kivitelezéssel, illetve hőszivattyús megoldással. A három rétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb lesz a hő- és hangszigetelés, az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest A lakóknak lehetősége lesz a válaszfalak mozgatására, a lakáson belüli gépészetet, valamint az elektromos kialakításokat illetően.

Kassák Terrace

Közösségi előnyök

A Kassák Terrace-ban a lakások tudatos tervezésével és a jövőbeni felhasználói igények elemzése által megtervezett közösségi alkalmazásokkal hatékonyabb, a környezet védelme szempontjából fenntarthatóbb társasházi működés valósítható meg. A lakók bármikor élvezhetik a közösségi szolgáltatások előnyeit, melyek erősítik a lakóközösséget.

Közösségi nappali

Ha közösségi életre vágyik, vagy otthonán kívül dolgozna, nem kell elmennie a belvárosig: a lakóházban kialakított közösségi tér jó alternatívát kínál, akár közös programokra is.

Business Corner

Ha otthonról dolgozik, vagy sürgősen ki kell nyomtatnia egy üzleti anyagot, a közösségi nappaliban található Business Corner-ben gyorsan, kapkodás nélkül megteheti.

Könyvtár

Olvasni jó, de mi történik, ha nincs ötletünk, milyen új könyvet kezdjünk el? Az épület közösségi könyvtárából bátran válogathat, vagy akár gyarapíthatja annak készletét.

Közösségi autó

Nem rendelkezik autóval, de sürgősen mégis szüksége lenne rá? A társasház lakói számára a wigo car-sharing szolgáltatás áll rendelkezésre prémium modellekkel, mellyel garantált a mobilitás.

Fészer

Minden lakó számára elérhető a teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár, mely kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez nyújt segítséget.

Csomagpont

Az online vásárlás világában fontos, hogy időben és biztonságban kézhez kapjuk internetről rendelt termékeinket. A lakóparkokban megtalálható csomagküldési és -felvételi pont ideális megoldás nyújt erre.

Webkamera

Műszaki tartalom

A LIVING otthonok átlagon felüli műszaki minőségben készülnek el. A konkrét műszaki tartalomról, szolgáltatásokról részletes tájékoztatás érhető el az alábbi dokumentumban.

Letöltés

Anyagválaszték katalógus

Burkolatok, szaniterek, csaptelepek, beltéri ajtók, szerelvények, és konyhabútorok kiválasztásában anyagválaszték katalógusunk ad segítséget. A Kassák Terrace lakásaihoz tartozó anyagválaszték katalógust az alábbi linken érheti el.

Letöltés

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)living(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza