Új lakópark a kerület dinamikusan fejlődő városrészében

A Kassák Passage a XIII. kerületi Klapka utcában található, a Váci úttól egy utcányira, a Kassák Residence folytatásaként. Az új ütemben 262 lakás épül fel két épületben. A lakások átadására 2022-ben kerül sor.

A Kassák projekt a harmadik ütem elkészültével válik majd teljessé és a mintegy 700 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások kerülnek kialakításra, melyek átlagon felüli műszaki minőséggel rendelkeznek. A Kassák Passage épületeit hatékony alaprajz és az átlagnál magasabb szintű kivitelezési minőség jellemzi - szem előtt tartva a környezettudatosságot és energiahatékonyságot. Mind kisgyerekes családoknak, mind aktív fiataloknak ideális választás.

Brosúra letöltése (.pdf)

Elhelyezkedés

A fejlesztés a Váci úttól mindössze néhány perc sétára található. A környék az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment át: a város legújabb irodafolyósója épült ki, ahol folyamatosan új munkahelyek jönnek létre. Célunk, hogy könnyen elérhető otthonokat és izgalmas befektetési lehetőségeket biztosítsunk a lakásvásárlók számára.

A környék nagy segítséget nyújt a napi teendők kipipálásában, hiszen számos vásárlási lehetőség, egészségügyi és oktatási intézmény megtalálható, ezen kívül maximális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a mozgás szerelmeseink, köszönhetően a Városliget és a Margitsziget közelségének. A belváros mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén elérhető.

Kassák Passage

Típuslakások

Közösségi előnyök

A Kassák Passage-ban a lakások tudatos tervezésével és a jövőbeni felhasználói igények elemzése által megtervezett közösségi alkalmazásokkal hatékonyabb, a környezet védelme szempontjából fenntarthatóbb társasházi működés valósítható meg. A lakók bármikor élvezhetik a közösségi szolgáltatások előnyeit, melyek erősítik a lakóközösséget.

Közösségi nappali

Ha közösségi életre vágyik, vagy otthonán kívül dolgozna, nem kell elmennie a belvárosig: a lakóházban kialakított közösségi tér jó alternatívát kínál, akár közös programokra is.

Business Corner

Ha otthonról dolgozik, vagy sürgősen ki kell nyomtatnia egy üzleti anyagot, a közösségi nappaliban található Business Corner-ben gyorsan, kapkodás nélkül megteheti.

Könyvtár

Olvasni jó, de mi történik, ha nincs ötletünk, milyen új könyvet kezdjünk el? Az épület közösségi könyvtárából bátran válogathat, vagy akár gyarapíthatja annak készletét.

Közösségi autó

Nem rendelkezik autóval, de sürgősen mégis szüksége lenne rá? A társasház lakói számára a wigo car-sharing szolgáltatás áll rendelkezésre prémium modellekkel, mellyel garantált a mobilitás.

Fészer

Minden lakó számára elérhető a teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár, mely kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez nyújt segítséget.

Csomagpont

Az online vásárlás világában fontos, hogy időben és biztonságban kézhez kapjuk internetről rendelt termékeinket. A lakóparkokban megtalálható csomagküldési és -felvételi pont ideális megoldás nyújt erre.

Webkamera

Műszaki tartalom

A LIVING otthonok átlagon felüli műszaki minőségben készülnek el. A konkrét műszaki tartalomról, szolgáltatásokról részletes tájékoztatás érhető el az alábbi dokumentumban.

Letöltés

Anyagválaszték katalógus

Burkolatok, szaniterek, csaptelepek, beltéri ajtók, szerelvények, és konyhabútorok kiválasztásában anyagválaszték katalógusunk ad segítséget. A Kassák Passage lakásaihoz tartozó anyagválaszték katalógust az alábbi linken érheti el.

Tovább

Stíluskatalógus

Az ingatlan berendezésének első lépése, hogy meghatározzuk a lakás stílusát. Ebben a katalógusban profi lakberendező szakértők segítségével kialakított, három jól elhatárolható irányzatot mutatunk be, melyeket a stúdió-, az egy- és a kéthálószobás lakásokra kompletten kidolgozva kínálunk.

Letöltés

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza