Az épületről

A Kassák Residence Budapest első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóparkja a belváros szomszédságában, a XIII. kerületben. A három ütemben épülő lakópark része egy több mint 9.000 négyzetméteres saját park.

A Kassák Residence-ben valódi okos otthonok épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A hatékony alaprajzú, magas műszaki színvonalú és kiváló energiahatékonyságú lakások mellé társuló közösségi szolgáltatások – közösségi autó, „fészer”, csomagpont és takarító szolgálat - tovább fokozzák az itt lakók komfortérzetét.

Tervezői koncepció

A Kassák Residence tervei két hazai elismert, vezető építésztervező-stúdió közös munkájának eredmé- nye. A koncepcióterveket a Vikár és Lukács Építész Stúdió készítette, az első épületek tervei pedig az Aspectus Architect tervező asztalán születtek meg.

„Célunk olyan élhető, zöldfelületekkel tarkított lakó- és életterek megtervezése volt, amelyek energiahatékonyságuk mellett megfelelnek a mai kor magas szintű elvárásainak is. Az emberléptékű épületek differenciált tömegeivel és a megemelt, első emeleti belső kerttel sikerült olyan otthonos és világos lakásokat, illetve tereket kialakítanunk, amelyek megőrizték intimitásukat, ugyanakkor lehetőséget biztosítanak a közösségi életvitelre is.”

Szerdahelyi László
építész vezetőtervező
Aspectus Architect

Emberközpontú fejlesztés

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lakóink számára olyan életteret alkossunk és olyan szolgáltatásokat tegyünk hozzáférhetővé, amelyek a maximális jóllétüket szolgálják.

  • zöld felületek: széles előkertek, saját park
  • energiahatékonysági szempontok figyelembe vétele a tervezés és a kivitelezés során egyaránt
  • magas hatékonyságú épülethomlokzat
  • okos otthonok, okos lakóknak
  • közösségi terek
  • biztonsági kamerarendszer

Kassák Residence

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza