Hírlevél

Zöldülj a LIVING-gel! Az otthoni növénykert nem álom többé!

2020.06.26

A LIVING csapatnak kezdettől szívügye volt, hogy a magas minőségen túl olyan pluszt nyújthassunk jövendőbeli lakóinknak, amely által bárki otthon érezheti magát gondosan megtervezett lakásainkban. A mindennapi életet megkönnyítő smarthome szolgáltatások mellett az olyan innovatív közösségi terek, mint a közösségi nappali és könyvtár, business corner vagy a közösségi fészer hivatottak megteremteni a LIVING életérzést.

Elolvasom

Családos dilemma: vajon van-e jó iskola az új lakásunk közelében?

2020.06.26

Végre megszületett az elhatározás: új lakást veszünk. A megfelelő finanszírozási forma megtalálása után pedig jöhet a következő fontos kérdés: merre? A kisgyermekesek vagy családot tervezők számára ilyenkor kúszik fel prioritási listájuk elejére az óvoda és iskola kérdése. Azaz milyen minőségű oktatási intézmények elérhetők a kiszemelt lakás környékén és mennyire messze kell ehhez vinni reggelente csemeténket? ...

Elolvasom

Rendszerezés 101, avagy tippek és trükkök az okos helykihasználáshoz

2020.05.14

Kis lakásban élsz vagy csak te is azok közé tartozol, akiknek egyszerűen sosincs elég tárolóhelyük? A LIVING csapatában mindkét dilemmát megértjük, ezért határoztunk úgy, hogy összeszedünk néhány hasznos praktikát, amelyek a segítségedre lehetnek, hogy végre minden kacatod és egyéb használati tárgyad a helyére kerülhessen. A tippek közül mi is teszteltünk néhányat és az eredmény magáért beszélt. Reméljük kis összeállításunk segítségedre lehet majd, hogy ámulatba ejtsd a családot, barátokat!

Elolvasom

Miért jobb az új lakás?

2020.05.13

Megszületett az elhatározás: költözünk. Igen ám, de hova? Minden lakásvásárló egyik első és legfontosabb eldöntendő kérdése: vajon új vagy használt lakást vegyünk? Egy ilyen nagy volumenű döntés előtt számos tényezőt szükséges mérlegelni. Először is tisztában kell lennünk az anyagi lehetőségeinkkel, az elérhető hitelopciókkal, valamint a saját igényeinkkel is, hiszen nem mindegy, hogy milyen távra tervezünk az új otthonunkban. Cikkünkben bemutatjuk milyen előnyökkel járhat, ha újépítésű lakás mellett döntenek.

Elolvasom

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 1 80 80 882
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

Megtekintés térképen

Hírlevél

Tájékozódjon elsőkézből

Ajánlatkérés 0
vissza