Hírlevél

Lakásvásárlás könnyedén a LIVING-nél

2020.09.15.

Egy új lakóingatlan megvásárlása minden esetben egy számos területet magában foglaló kérdés, amelyet alapos kutatómunka és keresgélés előz meg. A magas minőségű lakóingatlanok fejlesztése mellett a LIVING arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy ebben a kérdésben is segítse ügyfeleit, hiszen egy lakás megvásárlása rendkívüli elköteleződést jelent a vevő számára. A könnyű nyomon követketőség, érintésmentesség és gyorsaság érdekében pedig már online és különböző társalgási applikációk (Viber, WhatsApp, Microsoft Teams) és email segítségével is igénybe vehető a szolgáltatás.

Elolvasom

A skandináv lakberendezés alapjai

2020.09.15.

Tisztaság, természetesség és nyugalmat, időtlenséget árasztó terek – ezek jellemzik leginkább a skandináv stílusban berendezett otthonokat. Az éghajlat nem bánt túl kegyesen az északi népekkel, akik a barátságtalan idő és a sötétség elől lakásukba menekültek, ahol viszont már maguk alakíthatták ki környezetüket. A négy fal között lehetőségük nyílt a skandinávoknak arra, hogy újra álmodják a természetet, méghozzá úgy, ahogy nekik a legalkalmasabb. A LIVING lakásai egytől egyig tökéletes alapul szolgálnak a skandinávok által preferált letisztult és modern lakberendezési stílus megvalósításához, így akár kisebb méretű otthonunkat is könnyedén berendezhetjük stílusosan, túlzsúfoltság érzése nélkül.

Elolvasom

Bababarát, bababiztos otthon – Egyszerűen a LIVING-gel

2020.08.05.

Egy új családtag érkezése mindig óriási boldogsággal és izgalommal tölti el a család tagjait, azonban az örömbe némi aggódás is vegyül. Épp ezért nagyon fontos, hogy még a baba érkezése előtt, vagy új otthonba költözéskor különösen figyeljünk arra, hogy kisbabánk, kisgyermekünk számára biztonságos és optimális környezetet alakítsunk ki, ahol játszva fedezheti fel a világot.

Elolvasom

Megváltozott igények a lakáspiacon − Érdemes-e ma lakást venni?

2020.07.24.

A lakásvásárlás minden esetben egy komoly befektetési döntés, hiszen a vásárló a vagyonának jelentős részét fordítja az ingatlanvásárlásra. Az idei évben megjelent világjárvány előre nem látható módon alakította át az ingatlanpiacot, azonban a tavaszi visszaesés után a nyár eleje ismét fellendülést hozott. Minden szempontból jó hír az, hogy bár a felívelési és árcsökkenési időszakok folyamatos váltakozásban vannak a lakáspiacon, a múltbeli adatok mégis azt mutatják, hogy a lakásvásárlás hosszútávon igencsak jó befektetési döntésnek számít – derül ki a LIVING és az Eltinga közös elemzéséből.

Elolvasom

Smart home technológia a jövő lakásaiban: optimalizált energiafogyasztás

2020.07.20

A LIVING a magyar lakóingatlan piacon innovatív megoldásokat és magas minőségű lakásokat kínál. Lakóparkjaiban az országban elsőként kaptak helyet olyan közösségi szolgáltatások, mint a közösségi nappali, könyvtár vagy fészer, de akár említhetnénk az autómegosztó, a csomagpont vagy a takarítószolgálat által kínált megoldásokat. Nem véletlen tehát, hogy a LIVING lakásokban az alapfelszereltség részét képezi egy smart home csomag, amely igény szerint bármikor tovább bővíthető. A smart home szolgáltatások széles körének segítségével tetszőleges módon okosíthatjuk otthonainkat, amelyek ezáltal nem csupán a maximális kényelmet biztosítják számunkra, de használatuk révén jelentős energiamegtakarítás érhető el. Mindezt hogyan? Mutatjuk!

Elolvasom

Mozdulj velünk! Nagyvárosi sportolás a mindennapokban

2020.07.20

A nagyvárosi életmód elengedhetetlen részét képezi a sport. A rohanó hétköznapokban tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít a rendszeres mozgás: ez az „énidő” pillanata, amikor csak önmagunkra koncentrálunk, ügyes-bajos dolgainkat hátrahagyva harmóniába kerülünk testünkkel, lelkünkkel. Megfelelő sportolási lehetőséget találni pedig könnyebb, mint valaha. A nagyvárosok, így Budapest is hemzseg az edzőtermektől, a street workout pályáktól, de a parkok és zöldövezetek kedvelői is bármikor megtalálhatják számukra a legideálisabb opciót. A fővároson belül is külön figyelmet érdemel a XIII. kerület, ahol nem csupán a Margit-sziget szolgáltat kitűnő sportolási lehetőséget, de számtalan edzőterem kínálatából is válogathatunk és mindehhez elég pár percre autóba szállnunk vagy egy rövid sétára indulnunk.

Elolvasom

Zöldülj a LIVING-gel! Az otthoni növénykert nem álom többé!

2020.06.26

A LIVING csapatnak kezdettől szívügye volt, hogy a magas minőségen túl olyan pluszt nyújthassunk jövendőbeli lakóinknak, amely által bárki otthon érezheti magát gondosan megtervezett lakásainkban. A mindennapi életet megkönnyítő smarthome szolgáltatások mellett az olyan innovatív közösségi terek, mint a közösségi nappali és könyvtár, business corner vagy a közösségi fészer hivatottak megteremteni a LIVING életérzést.

Elolvasom

Rendszerezés 101, avagy tippek és trükkök az okos helykihasználáshoz

2020.05.14

Kis lakásban élsz vagy csak te is azok közé tartozol, akiknek egyszerűen sosincs elég tárolóhelyük? A LIVING csapatában mindkét dilemmát megértjük, ezért határoztunk úgy, hogy összeszedünk néhány hasznos praktikát, amelyek a segítségedre lehetnek, hogy végre minden kacatod és egyéb használati tárgyad a helyére kerülhessen. A tippek közül mi is teszteltünk néhányat és az eredmény magáért beszélt. Reméljük kis összeállításunk segítségedre lehet majd, hogy ámulatba ejtsd a családot, barátokat!

Elolvasom

Miért jobb az új lakás?

2020.05.13

Megszületett az elhatározás: költözünk. Igen ám, de hova? Minden lakásvásárló egyik első és legfontosabb eldöntendő kérdése: vajon új vagy használt lakást vegyünk? Egy ilyen nagy volumenű döntés előtt számos tényezőt szükséges mérlegelni. Először is tisztában kell lennünk az anyagi lehetőségeinkkel, az elérhető hitelopciókkal, valamint a saját igényeinkkel is, hiszen nem mindegy, hogy milyen távra tervezünk az új otthonunkban. Cikkünkben bemutatjuk milyen előnyökkel járhat, ha újépítésű lakás mellett döntenek.

Elolvasom

Családos dilemma: vajon van-e jó iskola az új lakásunk közelében?

2020.06.26

Végre megszületett az elhatározás: új lakást veszünk. A megfelelő finanszírozási forma megtalálása után pedig jöhet a következő fontos kérdés: merre? A kisgyermekesek vagy családot tervezők számára ilyenkor kúszik fel prioritási listájuk elejére az óvoda és iskola kérdése. Azaz milyen minőségű oktatási intézmények elérhetők a kiszemelt lakás környékén és mennyire messze kell ehhez vinni reggelente csemeténket? ...

Elolvasom

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 1 80 80 882
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza