Elemzések

Érdemes-e ma lakást venni - mit változtathatott meg a járvány a lakáspiacon?

2020.07.27.

Az idei évben a koronavírus járvány alaposan megtépázta a lakáspiacot a tavaszi időszakban, de az élénkülés jelei már májusban látszódtak, ami alapján úgy tűnik sokan vártak arra, hogy ismét újrainduljon az élet ezen a piacon is.

Elolvasom Letöltés

Még nem késő 5 %-os áfakulccsal új lakást vásárolni

2020.02.13.

Aki időben lép, még könnyen vásárolhat 5 százalékos áfakulccsal meghirdetett lakást, azonban érdemes sietni, mivel a LIVING lakóingatlan-fejlesztő legújabb felmérése szerint dinamikus ütemben fogynak a fővárosi újépítésű otthonok, csak 2019 őszén 1800 ilyen új otthont értékesítettek a fejlesztők.

Elolvasom Letöltés

Okos funkciók és közösségi megoldások a jövő lakásaiban

2019.12.11.

Egyre nagyobb arányban választják a lakásvásárlók az okosmegoldások révén környezetbarát üzemeltetésű otthonokat - derül ki a LIVING ingatlanfejlesztő friss elemzéséből.

Elolvasom Letöltés

Mit nyerhetnek a lakástulajdonosok az iroda-beruházásokkal?

2019.11.19.

A sorozatos irodafejlesztések húzták magukkal a XIII. kerület ingatlanpiacát az elmúlt évtizedben – derül ki a LIVING lakóingatlan-fejlesztő legújabb elemzéséből. A kerületben a sorozatos irodafejlesztéseknek is köszönhetően megnőtt lakásszükséglet kielégítésére 2007 és 2017 között 15 ezer új lakást adtak át, ami kiemelkedő értéknek számít a budapesti piacon.

Elolvasom Letöltés

Új lakás, de nem mindegy, hogy milyen és kitől!

2019.09.26

Egy új lakás vásárlása összetett, sok tényezős folyamat, amelynek lehetnek buktatói is. Egy megbízható és több éves - akár évtizedes - tapasztalattal rendelkező fejlesztő projektjével azonban a pénzünk biztosan jó helyre kerül és a minőség is garantált.

Elolvasom Letöltés

Milliókat nyerhet, aki egy projekt elején vásárol új lakást!

2019.07.16

Több millió forintot is nyerhet az, aki új lakását a projekt indulásakor vásárolja meg – derül ki a LIVING friss elemzéséből. A 14 darab, száznál több lakásos budapesti beruházásra kiterjedő elemzés azt mutatja, hogy a lakások ára a terv fázistól az elkészülésükig átlagosan több mint 46 százalékkal emelkedett a vizsgált időszakban.

Elolvasom Letöltés

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 1 80 80 882
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 4-10.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza